Automobili

Porsche Srbija i Crna Gora je najavila novo poglavlje u svom poslovanju

Foto: Porsche

Predstavljanjem novog modela Cayenne na ekskluzivnom događaju u Klubu Lafayette, kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je najavila novo poglavlje u svom poslovanju.

Tokom spektakularnog događaja u prestižnom beogradskom klubu Lafayette, kompanija Porsche Srbija i Crna Gora ekskluzivno je predstavila najnoviji model – Porsche Cayenne. Ovo veče je bilo prava poslastica za sve ljubitelje luksuznih automobila i strastvene Porsche entuzijaste.

Gosti su imali prilike da se iz prve ruke uvere u besprekornu eleganciju i izvanredan kvalitet izrade koji karakteriše novi Porsche Cayenne. Ovaj automobil kombinuje vrhunski dizajn, moćne performanse i napredne tehnologije kako bi obezbedio nezaboravno iskustvo u vožnji. Porsche je temeljno izmenio treću generaciju modela Cayenne sveobuhvatnim promenama pogonskog sklopa, karoserije, dizajna i opreme. Ovim su dodatno poboljšane performanse, već i luksuz i udobnost u svakodnevnoj upotrebi.

Organizacijom ovog događaja, Porsche je još jednom potvrdio svoju poziciju kao lider na lokalnom tržištu luksuznih i sportskih automobila.

Porsche Srbija i Crna Gora je gostima priredila i nezaboravan muzičko-scenski performans. Plesači i glumci kluba Lafayette izveli su fantastične nastupe koji su dodali poseban sjaj večeri i stvorili izuzetnu atmosferu.

Jedan od posebno uzbudljivih trenutaka tokom večeri bio je objava saradnje sa velikanima srpskog i crnogorskog sporta. Dejan Savićević i Miloš Teodosić će u narednom periodu nositi laskavu titulu “Prijatelj marke Porsche”, za tržište Crne Gore i Srbije. Ova saradnja obećava uzbudljive projekte i aktivnosti koje će zajedno unaprediti svet sporta i luksuznih automobila.

Porsche Cayenne je sada dostupan za test vožnje u Porsche Centru Beograd. Spremite se da doživite vrhunski luksuz i performanse u vožnji.

Za dodatne informacije o Porsche vozilima i budućim događajima, pratite nas na našim društvenim mrežama i posetite našu web stranicu www.porsche.rs .

Tags
Send this to a friend