Automobili

Premijera: Redizajnirani Citroen C3

Citroen je objavio prve fotografije i tehničke detalje restilizovanog modela C3.

Nakon nekoliko godina prodaje, došlo je vrijeme za “zatezanje bora” Citroena C3.

Francuski proizvođač restilizovao je prednji dio vozila, koji sada ima nove LED farove, ali i drugačiji branik i masku, čija je lajsna vizeulno povezana sa dnevnim LED svijetlima.

Promijenjen je i dizajn bočnih zaštitnih lasjni na vratima (takozvanih “airbumps” dodataka), dok su razlike na zadnjem dijelu vozila između stare i nove verzije C3 gotovo neprimjetne.

Kupcima će na raspolaganju biti opcione alu felne prečnika do 17 inča, a proširene su i mogućnosti personalizacije sa 36 na čak 97 kombinacija.

Posebno se izdvaja dizajnersko rješenje krovnog panela, koji je dostupan u četiri boje, uz još tri grafičke opcije centralnog dijela krova.

Kupci takođe mogu da izaberu jednu od sedam ponuđenih boja spoljašnjosti automobila.

Unutrašnjost je takođe pretrpjela određene promjene, uvođenjem više kvalitetnijih materijala koji su mekani na dodir, kažu u francuskom proizvođaču.

Unaprijeđena su i sjedišta, po ugledu na ona u modelima C4 Cactus i C5 Aircross pa je vožnja sada udobnija.

Multimedijalnim sistemom upravlja se preko 7-inčnog ekrana osjetljivog na dodir, ali i glasovnim komandama, dok su na raspolaganju i funkcije povezivosti sa smartfon uređajima: Mirror Screen sa Apple CarPlay i Android Auto.

Motorizacija obuhvata 3-cilindarski 1.2-litarski Puretech benzinac sa 82 KS i 110 KS, kao i 4-cilindarski 1.5-litarski BlueHDi sa 100 “konja”.

Pored manuelnog mjenjača, kupci mogu da naruče i opcioni 6-stepeni automatski u svim modelima, osim u bazičnom benzincu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kos
Gost
Kos

krs sa tri cilindara gore kineske svecice i uniste motor a fabrika cuti

Send this to a friend