Automobili

Reli oldtajmera između čarobnih obala Skadarskog jezera i Jadranskog mora

Ovog vikenda Bar je bio domaćin Drugog Internacionalnog oldtajmer susreta, u ovkiru kojeg je vožen “Reli između dvije čarobne obale”, a održana je i izložba starih automobila, te organizovano dvodnevno druženje njihovih vlasnika.

Foto: jedro.me

U organizaciji Oltimer kluba Bar 65 automobila starih od 40 do 67 godina u subotu su odvezli turu od obale Skadarskog do obale Jadranskog mora.

Foto: jedro.me

Potom su svečanim defileom gradskim ulicama stigli do početka šetališta, gdje su autmobili na zadovoljstvo Barana i turista bili parkirani nekoliko sati.

Foto: jedro.me

Stručni žiri je za najljepši automobil Drugog Internacionalnog susreta oldtajmera izabrao Mercedes 280s u vlasništvu Zdenka Kratofila iz Virovitice, dok je publika glasala za BMW Izetu Dragana Lakovića iz Podgorice.

Foto: jedro.me

Najveću kilometražu da bi došao na smotru prešao je Vilijam Krt iz Adria classic Koper kluba, dok je automobil sa najvećom kubikažom dovezao Enriko Sforza. Najviše učesnika na smotri imao je Mini klub Srbija.

Foto: jedro.me

Veliku pažnju privukli su automobili Mini kluba Bar i sekcija Kluba ljubitelja folksvagena, kao i jedan milicijski fića.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend