Automobili

Svečano otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici

Sajam automobila, motocikala i opreme Auto Moto Show Podgorica 2019 biće otvoren od 20. aprila od 11 do 21 sat u garažnom prostoru tržnog centra Delta City u Podgorici.

Kako je kazao zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović na svečanom otvaranju, partnerstvo i pokroviteljstvo Glavnog grada se i u ovoj manifestaciji pokazalo opravdanim.

Vešović

“Pored činjenice da smo danas uspjeli da okupimo veliki broj privrednih subjekata iz Podgorice i Crne Gore koji imaju ozbiljne promete i na ozbiljan način doprinose povećanju privredne aktivnosti, ono što nas je posebno motivisalo da budemo dio ove manifestacije jeste društveno odgovoran odnos organizatora, od čega bih izdvojio sporu trku u kojoj pobjeđuje takmičar koji na cilj stigne posljednji, što na poseban način promoviše bezbjednost u saobraćaju, koja je za nas u upravi Glavnog grada jako važna”, dodao je on.

Vešović je istakao da je sajam postao već tradicionalna manifestacija, čiji kvalitet raste iz godine u godinu.

“Podgorica je grad koji se permanentno razvija i demografski i strukturno i već sad ima potrebu za sadržajima i prostorima u kojima bi se manifestacije ovoga tipa mogle organizovati na jednostavniji način, a sljedstveno tome, vjerovatno i sa boljim efektima”, naveo je on.

Prema njegovim riječima, Podgorica već ima nekoliko tradicionalnih sajmova, a ovo je upravo jedan od njih.

“Imamo i inicijtive za brojne druge i sve to skupa nameće zadatak gradskoj upravi da stvori planske i druge pretpostavke da Podgorica dobije jedan adekvatan sajamski centar. Imamo već konkretne i keredibilne incijative potencijalnih investitora za izgradnju sajamskog centra kroz model privatno-javnog partnerstva i, na taj način, daćemo konkretan doprinos da naš grad postane sajmsko-kongresni centar”, zaključio je Vešović.

18 Komentara na "Svečano otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend