Automobili Procurjene fotografije

Zavirite u novi Volksvagenov električni automobil

Na Internetu su “procurile” fotografije kokpita električnog hečbeka ID.3 koji će imati svjetsku premijeru na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Fotografije su “skinute” sa promotivnog videa koji se nakratko pojavio na Youtube-u, da bi ubrzo bio uklonjen, a na njima su prikazani detalji digitalne instrument table, volana i centralnog ekrana multimedijalnog sistema.

Upravo ovaj veliki ekran osjetljiv na dodir dominira kokpitom Volkswagena ID.3. Pored njega, na komadnoj tabli se nalazi bar još jedan digitalni displej – ispred vozača, umjesto konvencionalnih analognih instrumenata.

Po svemu sudeći, VW ID.3 neće imati previše fizičkih komandi, već će se većini funkcija i podešavanja pristupati preko ekrana osetljivog na dodir, a nemački proizvođač ponudiće alternativu u vidu glasovnih komandi.

Volkswagen je svjetsku premijeru ovog automobila zakazao za septembar i frankfurtski auto-salon, a očekuje se da će prve zvanične fotografije biti objavljene tokom ljeta.

Model ID.3, koji se može porediti sa Golfom po veličini, biće osnovni električni model Volkswagena i koštaće manje od 30.000 eura u Njemačkoj.

Prema tvrdnjama proizvođača, srednja varijanta imaće autonomiju od 420 kilometara između dva punjenja, prema novim WLTP standardima. Bazična verzija modela ID.3 imaće autonomiju od 330 kilometara, a verzija sa najvećom baterijom će moći da pređe 550 kilometara. Za pola sata punjenja najmanja baterija će imati energije za dodatnih 260 kilometara.

3

avatar
1000
2
1
0
 
2
ProstoPromjenecoa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Promjene
Gost
Promjene

Da je neko prije 20 godina rekao da će telefonom čitati novine, pisati pisma i voziti auto, završio bi u ludnici.

coa
Gost
coa

a slike automobila ????????

Prosto
Gost
Prosto

To je velika tajna, da se poveća interesovanje i prodaja. Kao ono kad se kao stvore redovi ispred prodavnice ajfona kad se pojavi novi model.

Send this to a friend