Motori

Biti slobodan

CMX500 Rebel
CMX500 Rebel

Ostavite svoj trag

CMX500 Rebel je sinonim slobode za sve motocikliste a posebno za one sa A2 kategorijom upisanom u dozvolu. Snažni paralelno postavljeni dvocilindrični motor sa vodenim hlađenjem, smješten je nisko u šasiji i kada se tome doda unapređeno vješanje, osvjetljenje, udobnost i elektronika, dobijamo motocikl zadivljujućeg izgleda. Kao prazno platno koje je spremno na sve izazove vaše mašte.

Oboriće vas sa nogu

Široke felne i gume u ,boober” stilu se odlično uklapaju sa prednjim kliještima sa duplim klipom. Pozadi je jednoklipni dvokanalni sistem ABS kočnica koji je dio standardne opreme.

CMX500 Rebel
CMX500 Rebel

Opuštena vožnja

Rebel bira drugačīji put. Pokreće ga provjereni paralelni dvocilindrični motor što rezultira prijatnim, mekanim radom i linearnim ubrzanjem.

Idealan za one koji prelaze sa manjih motocikala.

Zahvaljujući novom izduvnom sistemu ispunjava EURO5 standard a ,,assist-and-slipper” dodatak na kvačilu olakšava promjenu stepena prenosa tako što za 30 odsto smanjuje pritisak na papučicu. Položaj sjedenja je opuštajuci, sa blago raširenim rukama i nisko postavljenim sjedištem. Idealno za autoput. Čak i pri malim brzinama Rebel ostaje udoban i lak za upravljanje.

Prirodna vožnja

Oslonci za noge su postavljeni u sredinu kako bi omogućili opušten položaj u vožnji.

Čine dobru kombinaciju sa vitkim proporcijama koje odlikuju Rebel. Niska visina sjedišta od 690mm pruža dodatnu udobnost zahvaljujući novom dizajnu sjedišta. Sve to učinice duga putovanja još prijatnijim.

CMX500 Rebel
CMX500 Rebel

Dobro zvuči

Izduvni sistem 2-1 koristi dvije rezonatorske komore zajedno sa prigušivačem u stilu ,sačmarice” prečnika 120mm. Unutrašnji redizajn kao i novi LAF senzor pomažu motoru da bude usklađen sa EURO5 standardom, dok zvuk koji proizvodi ima dubok puls zahvaljujući redosljedu paljenja u fazama od 180 stepeni.

Probajte šestostepeni mjenjač i bićete iznenađeni osjećajem snage koji ovaj motor pruža.

Spuštena vožnja

Paralelni dvocilindrični motor podešen za spuštenu vožnju. Dovoljno vitak za provlačenje kroz gradske gužve sa nisko postavljenim sjedištem i sigurnom kontrolom. Za razliku od performansi motora CBR50OR fokusiranih na visok broj obrtaja, unaprijeđena PGM-F1 tehnologija ubrizgavanja goriva dala je motoru Rebel-a potpuno drugačiji karakter.

Moćan, sa izlaznom snagom i snažnijim obrtnim momentom od 43,2 Nm pri 6000 obrtaja u minutu u kombinaciji sa maksimalnom snagom od 34KW pri 8500 obrtaja u minutu pruža zadovoljavajuće ubrzanje i odlične performanse u opuštenijoj vožnji.

CMX500 Rebel
CMX500 Rebel

Ovaj model dostupan je kod ovlašćenog dilera AC VIVA po cijeni od 8.290 eura.

Kompletnu ponudu možete pogledati na linku:

https://acviva.me/images/honda-cjenovnik-2023-.pdf

Kontakt telefon prodajnog salona 069/999-888

CMX500 Rebel
CMX500 Rebel

 

Send this to a friend