Auto - Moto

Sajam automobila od 19. do 22. aprila u Delti

Prošlogodišnji Sajam automobila (Foto: Anadolija)

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto moto show Podgorica 2017” počinje 19.aprila i trajaće četiri dana, zaključno sa 22. aprilom. Sajam će biti otvoren od 11 do 21 sat.

I ove godine Sajam će se održati u garažnom dijelu Delta city-a, a okupiće na jednom mjestu automobilske, moto i nautičke brendove koji su prisutni u Crnoj Gori.

“Brendovi koji su potvrdili svoje učešće na Sajmu su: BMW, MINI, VOLVO, OPEL, FIAT, LANCIA, INVICTUS, ALFA ROMEO, JEEP, GREAT WALL, LADA, FORD, MAZDA, SESSA, TOMOS, KIA, SUZUKI, HYUNDAI, GAZ, SEA DOO, RENAULT, DACIA, VESPA, NISSAN, ŠKODA, KTM, BENELLI, GILERA, PIAGIO, CITROEN, TOYOTA, YAMAHA”, ističu organizatori.

Posjetioci Sajma će imati priliku da pogledaju i brojne premijere, a organizatori izdvajaju premijere: Renault Koleos i Scenic, BMW Serije 5, Alfa Romeo Stelvio, Lada Vesta, Opel Mokka X, Volvo V90 CC  CROSS COUNTRY, Kia Rio, Yamaha T-Max i MT 10 SP, Citroen C3 i premijeru Toyota CHR J.

“Ljubitelji Alfa Romea, takozvani Alfisti, će po prvi put od kad postoji ovaj brend, vidjeti ovog četvorotočkaša u SUV izdanju”, ističu organizatori.

 

Odlika svakog Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine  kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća, pa se, ističu organizatori, takva praksa neće mijenjati.

“Pripremljene su veoma primamljive akcije popusta i povoljnosti”, kazali su oni.

Kako ističu, u dijelu zabave, pojsetioce očekuje još jedna zanimljiva trka u Slow grand prix-u, gdje je cilj stići najsporije do cilja.

Podgoričane i njihove goste u gradu, tokom trajanja Sajma obići će predstavnici svih Moto klubova u Crnoj Gori i drugi ljubitelji motocikala na svojim dvotočkašima i na taj način nezvanično otvoriti ovogodišnju moto sezonu.

“Atraktivnost i posebnu draž svakog Sajma predstavljaju i hostese, jer moramo priznati, lijepi automobili, motocikli i  lijepe djevojke, idu jedno uz drugo. One će imati svoje takmičenje, biraće se najljepša, koja će ponijeti ovogodišnju titulu Miss Sajma. Takođe će se birati i Miss Selfie, odnosno najljepša djevojka koja postavi na Facebook-u  svoju selfie fotografiju sa Sajma pod haštagom #SajamAutomobilaPodgorica . Za dobro raspoloženje, makar što se muzičkog dijela tiče, posjetioce će relaksirati meštri od muzike, DJ-evi sa radio stanica City i DRS”, navode oni.

I ove godine partneri Sajma su Ministarstvo saobraćaja, Glavni grad i Delta city. Novina je da se Sajmu kao partner sada pridružuje i kompanija M-tel.

Send this to a friend