Društvo

Alivodić tužio Glavni grad, traži odštetu za polomljeni autobus

Haris Alivodić

Autobuski prevoznik Haris Alivodić tužio je Glavni grad tražeći nadoknadu štete nakon što se sa drveta otkinula grana, pala i polomila šoferšajbnu autobusa, piše Dan

Alivodić navodi da je do incidenta došlo na putu ka Grbavcima, a no njegovoj tužbi juče je održano prvo ročište u Osnovnom sudu.

Naredno je, kako je naveo Alivodić, zakazano za oktobar.

“Šoferšajbne koštaju i do hiljadu eura. Kada je prolazio autobus ka Grbavcima otkinula se grana koja je visila i slomila šoferšajnu autobusa. Kroz registraciju vozila mi plaćamo i održavanje puteva i smatram da je Zelenilo trebalo da to otkloni. Ja sam tužio Glavni grad jer je on osnivač Zelenila”, navodi Alivodić.

On dodaje da na vozilima ima dosta štete a da im najviše prave usporivači brzine.

” “Ležeći policajci” su najpogubniji za vozila. Svakodnevno prelaženje preko njih dovodi do štete na, amortizerima, lažejevima, sponama, trapovima. Po ovom osnovu nijesmo tužili Glavni grad”, navodi Alivodić.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
ProgresJovankaFelipeSokratMPT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

U svijetu obitavaju takozvani pametni ležeći policajci, što je malo vjerovatno za ovo pametni, a koji imaju mali radar i pumpu u sebi. Pumpa pumpa ležećeg kao šlauf na tvrdinu shodno kojom se brzinom približava nailazeće vozilo.

Jovanka
Gost
Jovanka

Neka si a što se tiče ležećih, baš zbog šteta na kolima, dako ukoče vozači da nam djeca zdravo stignu kući iz škole-

Felipe
Gost
Felipe

Osiguranje placa

MPT
Gost
MPT

Da je sreće dizel autobusi proizvedeni u prošlom vijeku bili bi odavno zabranjeni no ajde, dako Dritan ekolog što promijeni po tom pitanju?

Prof.
Gost
Prof.

Zornog li prevoznika u čijim klimavim (čitaj raspalim) ,zagušljivim i prljavim autobusima-s vozačima nekulturnim i bahatim (čast izuzecima)-silom prilika godinama uživaju “zadovoljni” putnici!

Sokrat
Gost
Sokrat

To sto rece pravite sami po autobusima takva je nekultura u cijeli balkan a mogli biste kad vam vec ne odgovaraju da najdete drugoga zar ne

Pravda
Gost
Pravda

I treba da Plate tako je u eu ako ti drvo padne na auto grad će to da plati no problem .

Send this to a friend