Društvo

Bez noćnih vozova za BG do 15.novembra

Noćni međunarodni vozovi na relaciji Beograd -Bar neće saobraćati narednih mjesec dana, saopšteno je iz ŽPCG.

“Zbog radova na pruzi Beograd- Vrbnica , od 15/16. oktobra do 15/16. novembra 2017. godine neće saobraćati brzi međunarodni voz koji polazi u 16:50 časova iz Bara za Beograd, kao i voz koji polazi u 20:17 časova iz Beograda za Bar”, saopštili su iz preduzeća “Srbija voz”.

Iz ŽPCG kažu da su im ponudili da učestvuju u troškovima saobraćaja noćnog voza ali da su iz ,,Srbije voza“ ostali pri svome- prekid saobraćaja noćnih međunarodnih vozova u pomenutom periodu.

Dnevni međunarodni “InterCity” voz na relaciji Bar-Beograd-Bar će saobraćati po redovnim polascima, i to u 07:10 časova iz Bara, odnosno u 08:10 časova iz Podgorice.

Iz Beograda je polazak u 09:10 časova, sa presijedanjem i obezbijeđenim aternativnim prevozom autobusom između stanica Valjevo-Vreoci u oba pravca.

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obezbijedio je u dnevnoj ponudi prevoz putnika u klimatizovanim kolima i vagon restoranu na relaciji Bar-Valjevo-Bar.

“Uspostavljanje redovnog željezničkog putničkog saobraćaja na pruzi Beograd-Bar-Beograd očekuje se od 15. novembra ove godine”, istakli su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

Kad god Srbija bude rekonstruisala prugu dolazice do ovoga jer jednostavno od njih zavisimo. To nam je jedini medjunarodni ptavac trenutno. Treba u buducnosti razmisljati o otvaranju pravca preko Bosne kako bismo imali alternativnu vezu sa Evropom. Koristiti evropske fondove jer je to preskupa investicija za nas trenutno.

Send this to a friend