Društvo

Bilbordi sa porukama protiv seksualnog nasilja u Podgorici, Nikšiću, Budvi…

U Podgorici, Nikšiću, Žabljaku, Budvi i Bijelom Polju uskoro će biti postavljeno šest bilborda sa porukama protiv seksualnog nasilja nad ženama, kao i najčešćim predrasudama koje se povezuju sa seksualnim nasiljem i motivima za seksualno nasilje.

U pitanju je projekat SOS telefona Nikšić, Sigurne ženska kuće u Podgorici i NVO Prima u okviru kampanje Osvijetlimo mrak seksualnog nasilja.

“Ovim bibordima želimo da još jednom skrenemo pažnju javnosti na postojanje seksualnog nasilja u Crnoj Gori i na činjenicu da se seksualno nasilje može dogoditi svima i na svakom mjestu. Takođe, još jednom želimo da ukažemo na to koliko je bitno prijaviti seksualno nasilje, i da su naše tri organizacije tu za sve žene, djevojke i djecu sa iskustvom seksualnog nasilja kojima je potrebna pomoć i podrška”, dodaju iz ovih NVO.

Dizajn i postavka bilborda dio je projekta „ Osvijetlimo mrak seksualnog nasilja“, koji od maja 2018. godine realizuju SOS Nikšić, Sigurna ženska kuća i NVO Prima, a finansijski ga je podržala Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ekolog
Gost
ekolog

Na što se sve pare bacaju ,

zazidati tunjel
Gost
zazidati tunjel

Kažem ja!

Ida
Gost
Ida

Ovo je još veća provokacija, e ovo će nas spasiti

Minja
Gost
Minja

??? OMG

Send this to a friend