Društvo

Bogdanović: Feleća ćemo pamtiti po entuzijazmu i dobroj volji

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović uputio je danas telegram povodom smrti direktora Javnog lokalnog emitera Radio i televizije Rožaje Mirsada Feleća.

<<<Preminuo Mirsad Feleć, direktor RTV Rožaje<<<

“Sa nevjericom i žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj smrti Feleća, koji je tokom dužeg niza godina bio neumoran i uspješan rukovodilac Radio televizije Rožaje. Svojim je radom davao izuzetan primjer na koji način treba rukovoditi lokalnom medijskom kućom, koja je za vrijeme njegovog mandata u svakom pogledu i u kontinuitetu napredovala”, naveo je Bogdanović u telegramu.

Kako je istakao, entuzijazam, energičnost i čvrsta volja, neprekidna borba za dobrobit njegovog, ali i drugih lokalnih medija kojima je svesrdno pomagao, samo su neke od karakteristika po kojima će ga pamtiti.

“Feleć je ostavio dubok trag i mnoga djela koja njegovoj porodici, saradnicama i cjelokupnoj lokalnoj sredini treba da služe na ponos. Zbog toga, odlazak Feleća nije gubitak samo za njegovo preduzeće i grad, već za cjelokupnu medijsku scenu u Crnoj Gori, koja je ostala bez skromnog i nadasve vrijednog čovjeka, koji nam je iznova dokazivao da javni lokalni emiteri u našoj državi imaju svijetlu budućnost. Članovima njegove porodice i prijateljima ovim putem izražavam najdublje saučešće”, stoji u telegramu.

Send this to a friend