Društvo

Boljeviću još jedan mandat u Deponiji, Rašović v.d. direktora Komunalnih usluga

Arsenije Boljević

Odbor za izbor i imenovanje Glavnog grada dao je zeleno svijetlo za izbor Arsenija Boljevića na mjesto direktora gradskog preduzeća Deponija Podgorica, koji je ujedno bio jedini kandidat na nedavno završenom konkursu, pišu Dnevne novine.

“Na osnovu pokazanih rezultata, na funkciji izvršnog direktora, u prethodnom mandatu, kao i kvaliteta dostavljenog programa za mandatni period, odbor direktora cijeni da će Arsenije Boljević ne samo kvalitetno obavljati javnu funkciju, već i unaprijediti razvoj i djelatnost ovog društva”, navodi se u dostavljenom izvještaju.

Na Odboru je pohvaljen rad Boljevića, istaknuto da je urađen dobar posao, naročito u dijelu investicija i osavremenjavanja preduzeća u dijelu logistike i postrojenja u okviru kojih funkcioniše “Deponija”, a odlično obavlja sve zahtjevnije poduhvate i potrebe koje ima glavni grad.

Takođe, Skupštini Glavnog grada, na sjednici koja će biti održana danas, biće predloženo i usvajanje ostavke direktorice JU Gradsko pozorište Nele Savković-Vukčević na lični zahtjev. Savković-Vukčević je odnedavno poslanik Demokratske partije socijalista, a mandat direktorice Gradskog pozorišta obavljala je svega sedam mjeseci.

Za novog vršioca dužnosti direktora Gradskog pozorišta predložen je Stevan Koprivica, koji je dramski pisac, dramaturg, scenarista, profesor dramaturgije na Fakultetu dramskih umjetnosti Univerziteta u Beogradu i Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju.

Odbor direktora Komunalne usluge obavijestio je Skupštinu Glavnog grada da izvršnom direktoru društva Radoici Popoviću prestaje radni odnos po sili zakona, jer stiče pravo na starosnu penziju. Odbor za izbor i imenovanje Glavnog grada predložio je Skupštini da usvoji ovaj predlog.

Funkciju v.d. izvršnog direktora Komunalnih usluga u narednom periodu obavljaće dosadašnji rukovodilac sektora za tehničko-operativne poslove Mladen Rašović, što je Odbor juče predložio Skupštini.

Član odbora Nenad Vujošević pohvalio je dosadašnji rad Rašovića, navodeći da je dao veliki doprinos razvitku preduzeća Komunalne usluge, te da je najbolji poznavalac u ovoj oblasti.

Predsjednik Odbora Mihailo Anđušić naveo je da je Popović ostavio veliki trag i nemjerljiv doprinos u ovom preduzeću i lokalnoj samoupravi, podsjetivši da je u njegovom mandatu započeta realizacija najvećeg projekta u ovom preduzeću projekat LED rasvjete na teritoriji cijele Podgorice.

Odbor je juče predložio i sekretara gradskog parlamenta Veselina Vukčevića za predstavnika Glavnog grada u Skupštini akcionara FK Budućnost, umjesto Srđana Raičevića, koji je podnio ostavku. Predstavnici Glavnog grada su još i Mladen Ilić, Milan Šupić i Miroslav Boljević. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Biljana
Gost
Biljana

Svaka cast za odabir direktora Komunalnih usluga! Najbolji je odabran! Puno uspjeha u daljem radu Rasovicu!

Gruna Stramen
Gost
Gruna Stramen

svima nama je produžen mandat u deponiji

Zapamti već jed
Gost
Zapamti već jed

Deponija gori to je najbolji uspjeh.

ivaaa
Gost
ivaaa

Srećno Rašoviću najboljem stučnjaku i čovjeku!

Perica
Gost
Perica

Rašović je odličan inženjer i stručnjak u svojoj oblasti kakvih malo imamo u Crnoj Gori i konačno da se napravi neko dobro rješenje za rukovodeće mjesto.Inače imamo puno rukovodećih kadrova na svim nivoima sa sumnjivim diplomama pa nam neznanje pliva na sve strane,a svi bi mogli da budu makar ministri

miljjooo
Gost
miljjooo

Kako umije da radi s rukama – isti je Milo

Ekannn
Gost
Ekannn

E da imamo još ovakvi kao Boljević ruze bi nam cvetali,pametan načitan i mnogo pošten Čovjek

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Najbolji i najstručni čovjek u Glavnom Gradu Boljevic.Srećno

Mitar
Gost
Mitar

Sve pohvale za izbor! Komunalne usluge ce nastaviti da rade jos kvalitetnije na celu sa Rasovicem! Bravo za Glavni grad na izboru! Strucan,sposoban i mlad covjek koji ce na najbolji nacin pokazati kako se domacinski treba ophoditi!
Srecno!!

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Ja bih isto neko unapredjenje.

Krasniqi
Gost
Krasniqi

Magnetika mi je jaca strana znanja

Send this to a friend