Društvo

Čak Noris i Ujka Sem nadgledaju mojkovačke drumove

Mojkovački komunalci ne prestaju sa „urbanim šmekom“ da privlače pažnju raznim akcijama. Najnovija, sprovodi se danas postavljanjem tabli duž magistrale i urbanog jezgra grada pod sloganom “Baci smeće u kantu!“.

Iz preduzeća Komunalne usluge Gradac Mojkovac saopštili su da veliki problem stvaraju neodgovorni pojedinci, vozači i njihovi saputnici, odbacivanjem smeća iz auta u pokretu, iako je Komunalno preduzeće na gotovo svim stajalištima u ovoj opštini postavilo klupe i stolove za odmor putnika i kante za odlaganje otpada.

“Predstojeću turističku sezonu i očekivano veliki broj prolaznika namjernika u ovoj opštini prepoznatljivo vedrog duha njenih komunalaca, dočekaće neustrašivi Čak Noris i namršteni Ujka Sem sa upozorenjem Baci smeće u kantu!”, navode u tom preduzeću.

Kako ističu, ne znaju kako će proći neposlušni i neodgovorni zagađivači te predivne okoline i planete, ali iskreno vjeruju da se neće kačiti sa Čak Norisom.

“One koji odišu vaspitanjem i kulturom, koji znaju poštovati svoju majku prirodu, dočekaće nasmijana kantica sa porukom Drago mi je što smo se upoznali! I nama, naravno”, poručuju iz preduzeća Komunalne usluge Gradac Mojkovac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
XTX
Gost
XTX

Još jedna od vrhunskih ideja ekipe komunalaca iz MK.Svaka čast i sve pohvale.Ne prestajete da iznenađujete iz dana u dan.Pozdravljam sve vase ideje,rad i trud.Za svaku pohvalu, samo tako nastavite !👌

Black Friday
Gost
Black Friday

Mene je sramota. 😳

hawara
Gost
hawara

Samo dok im stigne tuzba za neovlasceno koriscenje lika i djela

A eee
Gost
A eee

A sto kad Becic moze da kopira Erdogana…

Send this to a friend