Društvo

Cetinje bez vode od 18 sati zbog oštećenja glavne dovodne cijevi

Korisnicima u gradskom području danas će od 18 časova biti obustavljeno snabdijevanje vodom zbog oštećenja glavne dovodne cijevi na vodoizvorištu Podgor, piše Cetinjski list. Obustava će trajati do sanacije kvara, saopšteno je iz cetinjskog Vodovoda.

“Kvar je nastao u toku izvođenja radova na sanaciji taložnice na vodozvorištu Podgor od strane izvođacke firmeIndel inženjering, kada je došlo do oštećenja glavne dovodne cijevi kojom se doprema voda sa vodoizvorišta do pumpnog postrojenja. Oštećenje glavne dovodne cijevi onemogućava rad pumpi čime je onemogućen dotok vode u gradske rezervoare (“Zagrablje” i “Sandin vrh”)”, saopšteno je iz Vodovoda.

Oni dodaju da ekipa izvođačke firme na licu mjesta radi na saniranju kvara, ali, kako kažu, usljed kompleksnosti kvara ne može se sa sigurnošću predvidjeti kada će isti biti saniran.

“Nakon sanacije kvara pumpe će biti stavljene u pogon čime će se stvoriti uslovi za punjenje gradskih rezervoara i normalizaciju vodosnabdijevanja”,  saopšteno je iz Vodovoda.

13

avatar
1000
11
2
0
 
13
DugaMilevaMrgudCT-LSCGbane
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duga
Gost
Duga

Fotografija iz 1918

Mileva
Gost
Mileva

Mama voli bebu. Tekst sve govori

Mrgud
Gost
Mrgud

Treba 15 sati .valjda ne zive u biafri.e cetinjani . . . Nece valjda brdo da kopaju.nema jos ni zicare ni fabrike cokolade .e nasa lijepa cg .nasta smo spali .no koment.

bane
Gost
bane

Neka dodju…imam 4 boce po 2 “kila”

Savo
Gost
Savo

A sto se ovo radi svako ljeto. Koliko se ulaze u vodovod svake godine i opet ista prica. Kako koji direktor dodje za msndata kupi stan sto dajuci vodu Budvi sto sanirajuci kvarove itd….

cetinje
Gost
cetinje

Savo druze,ziva ti je istina u komentaru,ali njima rekao zdravo ili guis potpuno jednako.

zar
Gost
zar

sram vas bilo

Manjega grada..
Gost
Manjega grada..

Dajte ljudima gas maske, mogu da dišu i neće znati ko na koga da puca.

Komsija
Gost
Komsija

Je li moguce u taj “velegrad”,jedino sto valja tamo su bureci preko puta vatrogasne.

CT-LSCG
Gost
CT-LSCG

Kad za drugo ne znaš😉

Ćotek
Gost
Ćotek

21vi vijek 😍😍😙

Filipa
Gost
Filipa

Auuuu, ovo je prvi put!

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Propasce usjevi

Send this to a friend