Društvo

U jednom danu: Čistoća čisti, nesavjesni pojedinci ponovo bacaju otpad

Sve akcije i molbe podgoričke Čistoće da se otpad ne baca na mjesta koja nijesu za to predviđena, nažalost, nijesu dovoljne za pojedince.

Jutros su njihove ekipe, između ostalog, bile angažovane i u naselju Vranići, na uglu ulica Boška Buhe i Mašana Božovića, odakle je uklonjena značajna količina otpada.

Međutim, obilaskom terena u drugoj smjeni, na istoj lokaciji je ponovo zatečena određena količina otpada, koju su nesavjesni pojedinci odložili na javnoj površini.

“Ovakvim postupkom oni su pokazali nepoštovanje, ne samo prema naporima koje ulažu naši zaposleni, već i prema stanovnicima ovog naselja, koji imaju dobre navike. Nijesu samo napravili potrebu za ponovnim angažovanjem naše mehanizacije, već su dokazali da ne žele da nam pomognu u naporima da zajedničke prostore održimo čistim i urednim”, ističu u podgoričkoj Čistoći.

Još jednom osuđuju ovakvo ponašanje pojedinaca, uz napomenu da građani sve primijećene nepravilnosti u dijelu nepropisnog odlaganja otpada, mogu prijaviti Komunalnoj inspekciji, sa kojima će intenzivirati kontrole sa ciljem suzbijanja ove pojave.

S.Đ.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
MarkoGrkBagerEvo ništa a tiBojan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grk
Gost
Grk

Čudno od tih pitomih ljudi

Bager
Gost
Bager

Kamere, pa po džepu! Seljankovina.

Evo ništa a ti
Gost
Evo ništa a ti

Krivi su DPS, DF, SPC, CPC, Rusi, Amerikanci …. a mi, mi smo gospoda.
Fujjjjjjj

Bojan
Gost
Bojan

Pa fino gospodo umjestonšto grijete fotelje po kancelarijama, vi na teren, pa kad dobro kaznite prvih nekoliko koji budu uhvaćeni, nikome drugome neće pasti na pamet. Isto tako svakodnevne kontrole Ćemovskog, po kome se baca otpad, sječe drveće kako kome padne na pamet. Patrole po putevima gdje stoka iz kola izbacuje kese smeća, pa novčano kažnjavanje plus nagradno čišćenje dionice… Više »

Marko
Gost
Marko

Eto tako a po desetroro sjede u kacelarije sve glasači.

Send this to a friend