Društvo Zabranjuju odlaganje biljnog i kabastog otpada

Čistoća moli građane da otpad odlažu od šest do 19 sati

ilustracija

Mole se građani da poštuju novopostavljenu dinamiku i da otpad iz svojih domacinstava iznose u intervalu od šest do 19 sati, saopštili su iz Čistoće.

Takođe, kako dodaju iz ovog preduzeća, imajući u vidu novonastalu situaciju, privremeno se obustavlja postavljanje velikih kontejnera i zabranjuje odlaganje biljnog i kabastog otpada.

“Saglasno preporukama Vlade Crne Gore, Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, u cilju očuvanja javnog zdravlja i zaštite građana, Čistoća donosi privremenu mjeru izmjene dinamike rada. Od 26. marta 2020. godine, praznjenje kontejnera vrsice se u dvije smjene – I smjena od sedam do 14 i II smjena od 14 do 21 sati”, navode iz Čistoće.

Imajući u vidu da je u ovom trenutku apsolutni imperativ očuvanje zdravlja građana, a održavanje visokog nivoa higijene prioritet naše službe, još jednom mole građane da postuju navedene termine predviđene za odlaganje komunalnog otpada, uz podsjećanje da postovanjem mjera, pokazujemo veliki stepen odgovornosti, ljudskosti i moralnosti, štiteći sebe i druge.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marija
Gost
Marija

Niko ne misli na radnike Cistoce koji su i bez virusa ugrozeni,a koliko smo odgovorni o tom je suvisno komentarisati…I ti ljudi imaju porodice a koliko su zasticeni ?????

Send this to a friend