Društvo

Čitaoci šalju: Policajci na kružnom toku zaustavljaju vozače

Čitalac nam se požalio da na kružnom toku u Bečićima svakodnevno stoje policajci i zaustavljaju vozače čime, kako tvrdi, krše zakon i ugrožavaju učesnike u saobraćaju.

“Ovo je jedan vid bahaćenja i kršenja zakona od strane naše policije. Naime, kao što se vidi na slikama, na novom kružnom toku svakodnevno stoji policija. Sve bi bilo u redu, da policajci stoje na nekom proširenju. Ali oni stoje u sred kružnog toka i tu zaustavljaju i kontrolišu vozila!”, napisao nam je čitalac.

Tako, kako je dodao, blokiraju jednu traku kružnog toka, i svojim parkiranim vozilom blokiraju pogled vozačima koji dolaze iz pravca Bečića.

“Tako da se svako vozilo mora zaustaviti kako bi se vozač uvjerio da moze ući u kružni tok. Često se zbog toga napravi zastoj u kružnom toku. Ovo je njihova stalna praksa koja traje dva mjeseca i svakodnevno su na ovoj poziciji”, tvrdi naš čitalac i poručuje da bi policija trebala da podigne stepen bezbjednosti u saobraćaju, a ne da ga ugrožava.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Unesi komentar
Unesi komentar

Anonimni
Gost
Anonimni

Ista situacija se svako malo
Ista situacija se svako malo može viđeti na kružnom toku u Danilovgradu. Nevjerovatan bezobrazluk i totalno neznanje.

Anonimni
Gost
Anonimni

Sve je tacno sto je odje obja
Sve je tacno sto je odje objavljeno. Svojim ocima nijesam mogao vjerovati da da se policija u budvi ovako bahato ponasa. Kad god sam dosao iz pravca Becica imao sam problema da se ukljucim u kruzni tok jer mi je pol.vozilo zaklanjali lijeu stranu kruznog toka.

Anonimni
Gost
Anonimni

Policija ispravno radi.vozači
Policija ispravno radi.vozači prave greške…pa bolje da se uče…..

stavno i murino
Gost
stavno i murino

Vjerovatno je i to jedan
Vjerovatno je i to jedan razlog uz losu obuku sto su to iskljucivo osobe iz pasivnih krajeva sa veoma lose razvijenim saobracajem a takvi ih i obucavaju na kratkom kursu za saobracaj.
Mozes mislit kad neko ko je do juce vodio konja pocne regulisat saobracaj .

Becici
Gost
Becici

Ovo je bruka, iz pravca BecicOvo je bruka, iz pravca Becica od njihovog kombija se ne moze vidjeti kruzni tok i bezbjednost je ugrozena. Zvala sam MUP u Budvi da se zalim ali ocigledno njima ne moze niko nista. Pomislila sam da to mozda samo meni smeta ili mi vid nije dobar pa svi ostali ucesnici u saobracaju nemaju tih… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Izlaz prema CT je veoma lose
Izlaz prema CT je veoma lose izveden sa ostrim desnim savijanjem .
Mada ima ih mnogo nepismenih pa se na vrijeme ne prestroje na lijevu stranu.

Abc
Gost
Abc

Podjite u Francusku,Belgiju i
Podjite u Francusku,Belgiju i Ameriku pa da vidite kako policija zaustavlja sa uperenim cijevima sa metkom u cijev

Anonimni
Gost
Anonimni

Nema potrebe za ljutnjom,
Nema potrebe za ljutnjom, treba ih razumjeti. Dosli sa sa Štavno, ili iz Male Crne Gore, okle oni u taj nevidjbog znaju sto je kruzni tok. A i malo da se pozore sa novom uniformom,

Idioti
Gost
Idioti

Neverovatno e pa svasts ovo j
Neverovatno e pa svasts ovo je prekrsaj. Upravu je ovaj sto je poslo sliku . Nema veze sto je zebra u kruznom toku ili sto su ono neki specijalci prekrsaj je to treba da se kazni ovo.

Anonimni
Gost
Anonimni

Gledao sam ih parkrane u
Gledao sam ih parkrane u samoj kruznoj rasknici prema aerodromu u Golubovcima al sto vredi da ih slikas ?
Mogu oni da kontrolisu ali da izaberu neko bezbjedno prosirenje pored puta .
Ovako dok necije dijete ne pogine u kolima koja su zaustavili na samom putu briga ih a vec se se desavali takvi udesi.

vladimir19784
Gost
vladimir19784

E MOJ DRUZE DODJI IZ PRAVCA
E MOJ DRUZE DODJI IZ PRAVCA BECICA PREMA BUDVI PA CES VIDETI KAKO JE ISPRAVNO STAO ZAKLANJA POGLED. I KRUZNI TOK JE KATASTOFALAN POLA IH NE ZNA UCI IZ PRAVCA BD I IZACI PREMA CT

Mane
Gost
Mane

Ako dobro poznajete pravila
Ako dobro poznajete pravila saobraćaja onda znate šta treba da radite prije ulaska u raskrsnicu sa kružnim tokom saobraćaja? A u ovom slučaju kao što je predočeno na snimku, policija potpuno ispravno vrši svoj posao.

Anonimni
Gost
Anonimni

Vjerovatno ne smiju
Vjerovatno ne smiju zaustavljat na sred kruznog, ali da trebaju kaznjavat ove sto jos nisu naucili kako se vozi u kruzni tok, trebaju. Na svaki u Pg bi stavio po patrolu. Napunili bi dobro budzet, umjesto sto oporezuju i vazduh jos malo..

zeksss
Gost
zeksss

Kad smo vec kod zaustavljanja
Kad smo vec kod zaustavljanja evo jedne dileme koju imam:ima li pravo da nas zaustavlja komunalna policija dok se krecemo privatnim malim vozilom i da nam traze dokumenta,kakve oni imaju veze sa saobracajem osim sto mogu da zaustavljaju taxi,bus i kamione ??ako ima neko kakvo misljenje o ovome hvala unaprijed

Mane
Gost
Mane

Policajci su potpuno ispravno
Policajci su potpuno ispravno zaustavljeni, jer je na tom kružnom toku postoji zebra za zaustavljanje, i u ošte ne ugrožavaju bezbijednost saobraćaja jer su sve trake na kolovozu slobodne, kao što se vidi iz priloženog.
Ali očito nekom smeta što je policija na toj poziciji.

izzy
Gost
izzy

tako nam je sve
tako nam je sve

Anonimni
Gost
Anonimni

Ma oni su tu da upale duga
Ma oni su tu da upale duga svijetla, jer nema rasvjete pa da pomognu

Anonimni
Gost
Anonimni

zbilja, jeli jos u mrklomzbilja, jeli jos u mrklom mraku kruzni tok u BD? oce li ga barem za Novu Godinu osvijetliti? Stvarno ako nije osvijetljen jos, bruka. Tolike pare su date za rekonstrukciju, vala su mogli i par desetina hiljada evra dat da se osvijetli, i tako mi(gradjani) palcamo. A ovi policajci stoje dje im nadredjeni kazu, ovi sa… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Nijesu to obicni karabinjeri
Nijesu to obicni karabinjeri to su specijalci i oni mogu da zaustavljaju i legitimisu bilo koga i bilo dje u Crnoj gori bez obzira na ugrozavanje bezbednosti vozila i pjesaka

Anonimni
Gost
Anonimni

bravo, tako je, pusti ih kucu
bravo, tako je, pusti ih kucu da ti se parkiraju pa da te legitimisu… kakav smo narod postali, sramota…

Send this to a friend