Društvo

Demokrate DPS-u: Nije vama ni do starih, ni do mladih

Foto: Demokrate

Novi dan, nove bljutave neistine svojstvene dobro nam poznatoj DPS skaj partiji. Umjesto da vi i vaša prljava politika u tišini nestanete sa ove političke scene, vi pokušavate da prikrijete tigrić kumstva i sva nedjela počinjena kako od strane DPS-a, tako i od strane najopasnijih kriminalnih grupa čije je pravno i političko utočište upravo DPS., saopštile su Demokrate.

<<<DPS Nikšić: Zabrinuti smo za sudbinu nikšićkog Doma za stare, Demokrate ustanovu srozale na niske grane<<<

“Niko više ne kupuje ulaznice za vaše komedije gospodo, niko više ne želi krimi-horor repertoar, niti ćete ikada više u ovoj zemlji smjeti i moći da vršite malverzacije, pronevjere i teška krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije! Izlišno je govoriti o svakom “specijalitetu” koje je iz vaše kuhinje izašlo, ali nije zgoreg ni podsjetiti vas.
Hajde da počnemo od toga da je gospodin Zoran Vukićević, visoki funkcioner DPS-a, svaku socijalnu ustanovu na čijem je čelu pretvorio u fondove za finansiranje DPS-a. A da vam je malo okoristiti se jednom o budžet građana, pokazuje i činjenica da su u vrijeme kada je Opština Nikšić zaposlenima dugovala plate, vaši funkcioneri trpali u sopstvene džepove i preko 1000 eura godišnje na fiktivan rad u komisijama, pa su isto tako i oni koji su se nalazili na rukovodećim pozicijama primali fiktivne naknade za prekovremeni rad, čak i u periodu kada su zvanično bili na bolovanju”, navode Demokrate.

Oni naglašavaju da li treba da podsjete DPS na to da se njihov funkcioner, bivši gradonačelnik Nikšića, Nebojša Radojičić, nalazio na osuđeničkoj klupi, takođe zbog zloupotrebe službenog položaja?

“Takođe, da ne ostane izostavljeno, SDT 2022. godine podiže optužnicu protiv Dragana Perovića, bivšeg potpredsjednika Opštine, koji je kao v.d. predsjednika Opštine 2021. godine potpisao rješenje kojim svom prethodniku Veselinu Grboviću odobrava primanje naknade godinu dana nakon prestanka funkcije, i to sa obračunatim prekovremenim satima. Zamislite te prekovremene sate, po prestanku funkcije. Čak je DPS uspio i tako nešto da izmisli u svom repertoaru zloupotreba. Gospodin Perović oštetio je budžet Opštine za cirka 28 000 eura. Skoro pa dovoljno za jednu garsonjeru! Nikad više”, kaže se u saopštenju Demokrata.

Skoro su ih napominju Demokarte, podsjetili na zatvorske drugove Medenicu, Jovanića, Vukotića, Lazoviće, brojne visoke funkcionere, policijske rukovodice…a lista je duga i tek će se produžiti.

“Hajde da vas podsjetimo i na činjenicu da su sva javna lokalna i državna preduzeća bila žrtve vaše pljačke i da vam je ova zemlja služila isključivo za namještanje koruptivnih poslova za mafiju i partijske prijatelje. Znamo mi odlično, gospodo draga, čije ime vas najviše plaši i ko je svih ovih godina jedini bio spreman i istrajan u borbi da vas razotkrije i stopira DPS virus koji je sputavao razvoj i boljitak ove zemlje. Dok ste sa drugima šurovali u namještenim TV duelima, predsjedničkoj kampanji i kabinetima uhpašenih predsjednika opštine, sa kojima dijelite istu viziju posvađane, opljačkane i podijeljene Crne Gore”, stoji u saopštenju.

Demokrate dodaju da ništa od navedenog nije izrečeno napamet, već su dobro naoružani dokazima, od kojih DPS bježi odavno, a pravda je, kao što znaju, spora ali dostižna.

“Nije vama ni do starih, ni do mladih! Vaša su jedina briga kavčani i tigrići, sa kojima ste se upleli u mrežu iz koje ćete izaći samo kroz vrata pravde. Zato nas i napadate, jer smo vas blokirali u pokušaju da nam ponovo opljačkate zemlju, a ćutite svojim drugovima sa druge strane medalje, sa kojima dogovarate svaki napad, svaku taktiku, ali i medije na kojima razmjenjujete goste. I vi i oni treba da znate da slijedi revolucija u borbi protiv mafije koja će odnijeti sve klanove, ali i najmanje pola Demokratske partije socijalista. Vrijeme je da se tigrići vrate u kavez, a da naš narod slobodno živi”, zaključuju Demokrate.

Tags

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
SavkaZnammojsijeUČOBrojka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Savka
Gost
Savka

Bit iz Zete a ne bit alapaca teško.Ljaljo jesu li osudjeni ovi sto ih pobrojaste ?????Ma to je je vaša predstava taman za vrhunsku komediju,kudravi i ti ste samo za cirkus a i kaljate sve prave demokrate sa tim sto se i vi tako zovete.Ja još ne cuh neku vasu viziju ili program za bolje u CG već samo služenje… Više »

Znam
Gost
Znam

KO STO DEMOKRATE O DPS-u!

UČO
Gost
UČO

Da li je iko do sada čuo od demokrata neki plan za unapređenje boljeg života,plan razvoja države ma bilo šta sto bi bilo korisno za državu. Naravno da ne ,njihov program je samo mržnja prema DPS u i nista više.
E gospodo Demokrate ne živi se od populizma i mržnje nego od od drugih stvari koje život znače.

mojsije
Gost
mojsije

Stranka zvana Demokrate je nešto se dogodilo u tamnom svijetlu,počev od čelnika Becica i Koprivice i da ih ne nabrajamo.Dustrikvno djelovanje I ušlovljavanje za pozicije u vlasti i zaposljavanje po dubini.,Jedna parazitska skupstina,i niko nista.

Brojka
Gost
Brojka

Ovi pišu kao da oni imaju glasača kao DOS a ne oet puta manje.

Progres
Gost
Progres

Koliko uhljebite kumova prijatelja ljubavnika ili jlubavnica između dva saopštenja…

Kt👆
Gost
Kt👆

Isto i vi to radite ako ne i grdje sa kolegama iz DF. Pokrite se po usima

Milanka
Gost
Milanka

Ha,ha ha a a a.Ne znam ko vam pise saopstenja, ali takva ne bi pisala najobicnija alapaca.Prije cete vi tiho otici, jer za svake izbore vas je sve manje i manje, tako da broj od 21 mandata koji ima DPS sa svojim partnerima mozete da sanjate.

Osaka
Gost
Osaka

Svi tigtici treba da budu u kavezu,a nijeste ni vi bez tih tigrica..

Send this to a friend