Društvo

Deponija jedan od najmodernijih sistema u regionu

Gradsko preduzeće “Deponija” dobitnik je ISO sertifikata sistema kvaliteta u menadžmentu.

“Ovo je prvi sertifikat koje neko preduzeće iz ove djelatnosti dobija u Crnoj Gori, a “Deponija” je pune dvoje godine vršila pripremne aktivnosti kako bi zadovoljila visoke stadnarde kako bi stekla uslov za dobijanje sertifikata”, rekao je izvršni direktor “Deponije” Arsenije Boljević prilikom dobijanja  ISO 9001:2015 sertifikata sistema kvaliteta u menadžmentu, koji mu je svečano uručio Milorad Šibul, savjetnik generalnog direktora sertifikacione kuće Certop.

Boljević je podsjetio da je, osim zaposlenih u preduzeću, ovaj sertifikat zasluga i Glavnog grada i gradonačelnika Slavoljuba Stijepovića sa kojima je ovo preduzeće realizovalo važen projekte.

“Kada su u pitanju kapitalne investicije ovo društvo i Glavni grad su u posljednjih deceniju uložili  preko 17 miliona eura tako da sada imamo jednu od najmodernijih sistema u regionu kada je u pitanju deponovanje i upravljanje otpadom. Očekujem da ćemo i nakon tri godine obnoviti sertifikat i dostići neki visočiji standard u upravljanu otpadom”, zaključio je Boljević.

I menadžet Glavnog grada Dragutin Đeković je podsjetio na važne investicije koje su dovele do  toga da Deponija bude prvo gradsko preduzeće koje je dobilo ovako važan sertifikat.

Milorad Šibul, savjetnik generalnog direktora sertifikacione kuće Certop, poručio je da je “Deponija”  uspješno završila sertifikacioni proces i kao rezultat  toga dobila sertifikat izdat od Međunarodne sertifikacione kuće.

“Proces sertifikacije je prošao bez primjedbi, ocjenjivači i ljudi koji su pregledali dokumentciju su bili zadoovljni prije svega podnešenom dokumentacijom a što je još važnije odgovorima koje su dobijali od samih zaposlenih”, istakao je Šibul.

M.D. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Enigma
Gost
Enigma

Lako mu je davati sertfikate kad ne zivi ođe, nije ovaj Deponiju omirisa inace ovaj Migov kadar nebi mogao dobiti ni paketic od Deda nraza!!!

Londonboy
Gost
Londonboy

Kako je sladak onaj Drago Djekovic uhh. Bradica mu je top.

komentator
Gost
komentator

Dobro je sto je kisa ugasila one gume sto gore svako malo na deponiji inace bi se ovaj Sibul predomislio. Disat se ne moze normalno na Konik i na Stari od dima od guma

Send this to a friend