Društvo

Direktor KCCG organizovao prijem za najbolje studente medicine

Direktor Kliničkog centra Crne Gore Jevto Eraković, u prisustvu medicinske direktorice Marine Ratković primio je najbolje studente pete i šeste godine Medicinskog fakulteta Univerzuteta Crne Gore u Podgorici, njih devetnaest, kao i najboljeg studenta iz Crne Gore pete godine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Šućra Madžgalja.

Prijem je organizovan sa ciljem da se menadžment najreferentnije zdravstvene ustanove u našoj državi upozna sa planovima i opredjeljenjima za profesionalno usavršavanje budućih ljekara, najboljih među najboljima. Tom prilikom Eraković je iskazao punu podršku budućim kolegama ističući da su im vrata KCCG širom otvorene.

Studenti su izrazili zadovoljstvo prijemom i podrškom Erakovića i Ratković, naročito što, kako je rekao jedan od njih, Crna Gora može da im pruži adekvatnu podršku kao i neki drugi visoko razvijeni centri.

Nakon prijema, Šućro Madžgalj, student pete godine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu je iskazao zadovoljstvo što je od početka njegovih studija imao punu podršku Crne Gore.

“Crna Gora jeste nešto što sačinjava dio mene i prosto ova strategija direktora najreferentnije crnogorske zdravstvene ustanove je zaista veliki pokušaj da se unaprijedi zdravstvo u Crnoj Gori i da se na neki način stane i na put nekim drugim stvarima koji na žalost nijesu demonstrativne za naš vijek i nijesu demonstrativne za ono što ovaj vijek nosi svojim intelektualnomnestičkim kapacitetima a na žalost dolazi do izražaja iz nekih drugih medijskih ili trećih razloga”, kazao je Madžgalj.

U ime studneata pete godine Medicinskog Fakulteta UCG, Boško Čejović, je zahvaljujući na prijemu kazao da je zadovoljstvo da studenti znaju da menažment KCCG prepoznaje njih kao buduće nosioce posla u zdravstvenom sistemu.

“Prije svega, želimo da se zahvalimo menadzmentu KCCG, dr Jevtu Erakoviću i prof. dr Marini Ratković na gostoprimstvu i lijepim riječima, koje nam nakon pet godina studija zaista mnogo znače. U vrijeme kad se ljekarska profesija sve manje cijeni a trud, znanje i zalaganje ljekara sve manje prepoznaje, pa i mi u tom sistemu postajemo po malo izgubljeni i zapitani oko budućih opredjeljenja, čast je i zadovoljstvo znati da menadžment KCCG prepoznaje upravo nas kao budućnost zdravstvenog sistema i pokazuje zelju da na našem putu ka definitivnom opredjeljenju čvrsto stoji iza nas i da nam mogućnost da stičemo znanja i koristimo ih pomažući upravo ljudima u našoj zemlji. Hvala još jednom što vjerujete u nas, trudićemo se da znanjem, radom i zalaganjem to povjerenje i opradvamo”, kazao je Čejović.

“Poziv na sastanak sa direktorima Kliničkog centra me je prijatno iznenadio. Moji utisci i impresije sa ovog sastanka su veoma pozitivni”, kazao je Boban Banjac, student šeste godina Medicinskog Fakulteta UCG u Podorici.

“Mislim da je ovakav potez menadžmenta Kliničkog centra prava stvar, jer su prepoznali kvalitet, znanje i uloženi rad. Takođe, smatram da je ovo najbolji način da se kvalitetni mladi ljudi zadrže u Crnoj Gori i na taj način dodatno unapredi kako Klinički centar, tako i naš cjelokupni zdravstveni sistem”, zaključio je Banjac.

Studenti pete godine Medicinskog fakulteta UCG su:

Muratović Alan, Stanišić Sara, Martinović Stefan, Jovović Andrea, Popadić Branko, Čejović Boško, Radulović Andrea, Vučinić Vladan i Lješnjanin Amer.

Studenti šeste godine Medicinskog fakulteta UCG su:

Banjac Boban, Stojanović Ana, Novaković Nataša, Dedeić Kemal, Magdelinić Milena, Kazazović Amra, Ostojić Ana, Grujić Jelena, Labudović Jelena i Đurđević Naza.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Popka,Pancevo
Gost
Popka,Pancevo

Svaka cas i sve vestitke.Polka,Pancevo

Vanja Bar
Gost
Vanja Bar

Bravo !!!Svi za ponos – cestitke menadzmentu da nam najbolji ostanu u CG – podrska najljepsem zanimanju.

Dula
Gost
Dula

Svaka vam cast!

Bole
Gost
Bole

Hvala svima prijatelji , neću vas razočarati !

Saša
Gost
Saša

Treba nam centae

Bozz
Gost
Bozz

Draga djeco, želim vam da ne idete u nNjemačku nego radite kući za pristojnu platu.

Ranko
Gost
Ranko

Zelim vam jos puno vise uspjeha u zivotu i radu.

Bojan
Gost
Bojan

Vazda je bilo lijepih đevojaka na medicinskom

Splaki
Gost
Splaki

Andrea udaj se za nas.

Joco
Gost
Joco

Bole je li kod tebe 15h?

Preko_morace
Gost
Preko_morace

Ponos Podgorice,Slacka….bravo Bole….

Splačina sa sla
Gost
Splačina sa sla

Boško Bole Čejović!

Svetozar
Gost
Svetozar

Boško Čejović! Zapamtite to ime…

Kontraš slack
Gost
Kontraš slack

Bravo Boško! Bole ti si ponos slacka, kvarta, Budućnosti, grada!

Član Slacka
Gost
Član Slacka

Izuzetnu čast imamo da je naš predstavnik Bole lider među najboljim studentima medicine. prijatelji sa Slacka i CDM Foruma. Samo tako nastavi !

Тодор
Gost
Тодор

Браво Боле!

Поздрав од другара са Слацка 🙂

Send this to a friend