Društvo Ministar Nuhodžić uručio u Nikšiću ključeve za 105 stanova

Dobro opremljen, obučen i stambeno obezbijeđen pripadnik bezbjednosne službe čuva ugled svakog građanina, društva i države

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić uručio je danas u Nikšiću pripadnicima službi bezbjednosti ključeve stanova i poručio da dobro opremljen, obučen i stambeno obezbijeđen pripadnik bezbjednosne službe čuva ugled ne samo svoje porodice već svakog građanina, društva i države.

“Zadovoljstvo mi je što se i u Nikšiću rješava stambeno pitanje za više od 100 zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije i Agenciji za nacionalnu bezbjednost. Izgradnjom stanova za pripadnike bezbjednosnih struktura, država ukazuje poštovanje onima koji svojim profesionalnim i odgovornim radom danonoćno brinu o našoj bezbjednosti i koji su svoj život posvetili tome da Crna Gora bude sigurna. Jednako tako, u kontinuitetu radimo na unapređenju uslova rada, boljoj tehničkoj opremljenosti i usavršavanju kadrovskih kapaciteta i time pokazujemo da država stoji iza onih koji su garant mira i sigurnosti i da cijeni njihovu hrabrost, odlučnost i požrtvovanost“, rekao je Nuhodžić na svečanosti uručenja ključeva u Nikšiću.

Ministar je podsjetio da je, na osnovu sporazuma sa Sindikatom bezbjednosnih institucija, a uz značajnu podršku lokalnih samouprava i Vlade Crne Gore koja je za tri godine opredijelila 1.200.000 eura, više od 500 porodica riješilo jedno od najvažnijih životnih pitanja.

Najavio je da se, nakon Podgorice i Nikšića, već idućeg mjeseca na Žabljaku planira uručenje ključeve stanova pripadnicima policije.

“Ne zaustavljamo se na ovome. U narednom periodu, radićemo na ispunjavanju uslova da se i u Herceg Novom, Baru, Ulcinju, Cetinju, Mojkovcu, Pljevljima i Beranama stvore mogućnosti za rješavanje stambenih potreba naših zaposlenih. Takođe, nećemo zanemariti ni mogućnost da kolegama koji se školuju za pripadnike bezbjednosnih službi, a to su mladi ljudi koji tek treba da stvaraju porodice, obezbijedimo bolji životni standard i veću sigurnost u budućnosti“, istakao je Nuhodžić.

Ministar je iskazao posebnu zahvalnost svima onima koji rade jedan od najtežih poslova i koji su spremni da rizikuju svoje živote u službi građana i države Crne Gore.

S.Đ.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
..miraš satarašZeroJovanFedorVidak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
..miraš sataraš
Gost
..miraš sataraš

Slučajno pred izbore?

Zero
Gost
Zero

Zaboravili ste da treba biti i obrazovan , cast izuzecima ali vecina ne ispunjava norme EU.

Jovan
Gost
Jovan

500 porodica puta 4 clana pa to je 2000 ljudi… eee neka sam i nesto lijepo danas procitao. Bravo Nuhodzicu i srecno sluzbenicima policije.

Fedor
Gost
Fedor

Tehnicka oprema koju ste obezbjedili policiji samo im olaksava posao i omogucava efikasniji rad, dodatna motivacija je sto sada imaju svoj krov nad glavom i nadam se da ce im se i plate povecati ubrzo…

Vidak
Gost
Vidak

Da je srece kao sto nije ovo su trebali njegovi predhodnici da pokrenuo, ali nikad nije kasno bitno je da se krenulo sa ovim

Daco
Gost
Daco

Sto cini Meco svaka mu cast i Big mu pomogao!

Knjaz
Gost
Knjaz

Policijski posao nije nimalo lak i zasluzuje puno postovanje svakog gradjanina, a ovim postupcima se daje ljudima samo dodatna motivacija za posao kojim se bave…

Policajac
Gost
Policajac

Samo nastavite da na ovaj nacin pomazete kolegama vjerujte mi da smo vam svi zahvalni jer do sada nijedan ministar nije na ovaj niti slican nacin vodio brigu o nama i nasim porodicama

Bruno
Gost
Bruno

Trebaju i ostali ministri i funkcioneri da se ugledaju na Nuhodzica i da se kao i on zalazu za svoje zaposlene i podgoricane je zbrinuo, sad i niksicane evo sledece nedelje o zabljacane stvarno je ovo za svaku pohvalu.

Zaza
Gost
Zaza

Dobro opremljen, obučen i stambeno obezbijeđen pripadnik bezbjednosne službe čuva ugled svakog građanina, društva i države. Takav policajac i zaslužuje punu podršku države i MUP-a! Zaista predivna vijest!

👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
Gost
👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

Novi Pendrek City

Send this to a friend