Društvo

Dodatna oprema u Telenoru dostupna uz odloženo plaćanje

Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da dodatnu opremu za svoj telefon, ili neki od pametnih uređaja, plate uz prvi naredni račun, kao i na rate. Mogućnosti odloženog plaćanja dodatne opreme važe samo za fizička lica.

Korisnici koji Telenorove usluge koriste kraće od šest mjeseci imaju mogućnost da kupe dodatnu opremu u vrijednosti do 20 eura, dok oni koji su Telenorovi korisnici duže od šest mjeseci mogu izabrati dodatnu opremu u vrijednosti od 40 eura. Kupljene proizvode korisnici mogu platiti uz prvi naredni račun.

Plaćanje na rate predstavlja još jednu pogodnost koja očekuje postpejd korisnike Telenora. Namijenjena je korisnicima koji koriste Telenorove usluge najmanje šest mjeseci i omogućava im da dodatnu opremu kupuju na 6, 12 ili 24 jednake mjesečne rate. Vrijednost dodatne opreme koja se može kupiti na rate iznosi najmanje 12, a najviše 360 eura.

Osim standardne dodatne opreme, kao što su futrole, zaštitne maske ili slušalice, Telenor je svoju ponudu obogatio i pametnim uređajima nove generacije. U Telenorovim prodavnicama širom Crne Gore dostupni su pametni satovi i narukvice. Riječ je o uređajima proizvođača Xiaomi, koji predstavljaju odličnu kombinaciju stila i tehnologije, pa korisnicima omogućavaju automatsko praćenje aktivnosti i do 12 vrsta sportova, primanje poziva i poruka, kao i korišćenje atraktivnih aplikacija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mima
Gost
Mima

Ja bih glupi sat, ako ga imaju! Što gluplji to bolji.

Bambara
Gost
Bambara

Bas nisu skupi, na Amazonu su oko 160 $. Zasto hejtujete kad nema potrebe.
Telenor bi trebao da ubaci i Sasmung i Sunto pa da se trguje

Pele
Gost
Pele

Dje na Amazonu? Dje ima pirana ka brcaka na Ribnicu aaaa, a sto ce Amazoncima taj sat da shtopaju vrijeme za kolko pirane oljuste coveka

Tigar
Gost
Tigar

Na AliExpress ovaj sad za keš 90 eura 🙂 a kod njih na rate izadje 150

Bambara
Gost
Bambara

Možeš li podijeliti dje to ima a da je novi sat u pitanju?

Micko
Gost
Micko

Koliko mi je poznato na aliexpres nema polovnih stvari.

Bambara
Gost
Bambara

pa zato i pitam. taj od 99$ je drugi sat u pitanju. Ovaj isti je 130$ plus postarina opet dodje oko 150$.

Dex
Gost
Dex

U prodaji su oko 150e (tehnoplus mislim) onda nisu skupi ako se samo produzi ugovor

Kot
Gost
Kot

A jesu skupi dosta

VAP
Gost
VAP

Odlicno – Telenor je najbolji i najprofesionalniji operator u zemlji.

Send this to a friend