Društvo

Doživi ljetnju avanturu na Bjelasici i Durmitoru

Skijališta Crne Gore sa zadovoljstvom obavještavaju sve ljubitelje prirode i outdoor aktivnosti da ljetnju turističku sezonu 2020 na ski centru Kolašin 1600 zvanično otvaraju 13. juna.

Na dan otvaranja karte za panoramsku vožnju žičarom za sve posjetioce ski centra biće besplatne.

Svi posjetioci moći će da uživaju u vrhunskim specijalitetima nacionalne kuhinje restorana Troglava 5*, smještenog u srcu Bjelasice, na 1600 metara nadmorske visine.

Za najmlađe posjetioce pripremljeni su dječiji menii u okviru igraonice Bambi koja se prostire na 300 metara kvadratnih, na otvorenom prostoru, a koja je idealno mjesto za proslavu dječijih rodjendana.

Tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking.

Skijališta Crne Gore ove sezone proširila su ponudu i sa outdoor aktivnositma kao što su: planinarske ture uz pratnju iskusnih vodiča, biciklističke ture, ture quadovima, jeep safari ture, kao i noćenja na Troglavi (2075 metara kvadratnih) u šatorima, pod vedrim nebom, pod nazivom Bjelasičke noći.

Pored outdoor aktivnosti, za sva pravna lica kojima je kolektiv najveće blago, u ponudi su organizacije poslovnih proslava kao i široka ponuda kreativnih team building aktivnosti.

Cijene karata za panoramsku vožnju žičarom, u predsezoni (od 13. juna do 13. jula), iznosice 2.50 eura za djecu i tri eura za odrasle.

Za sve korisnike ove usluge koji budu plaćali Mastercardovim platnim karticama obezbijedjeni su dodanih 10 odsto popusta na utvrđene cijene.

Počev od 1. jula do 1. septembra u ponudi će biti specijalni izleti iz Podgorice pod veoma povoljnim uslovima. Svake subote i nedelje biće organizovane autobuske ture iz Podgorice do ski centra Kolašin 1600 sa organizovanim ručkom i vožnjom žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine.

Cijena izleta iznosiće 10 eura za djecu i 12 eura za odrasle.

Takođe, svakog dana, iz Kolašina do ski centra Kolašin 1600 biće utvrđene dvije besplatne autobuske linije.

Skijališta Crne Gore vas pozivaju da dođete na ski centar Kolašin 1600, da doživite ljetnju avanturu na Bjelasici i da i ove sezone zajedno pomjerate vrhove bez granica!

I ski centar Savin kuk na Durmitoru otvara svoja vrata 13. juna kada će zvanično početi ljetnja turistička sezona 2020.

Na dan otvaranja karte za panoramsnko razgledanje planine biće besplatne za sve posjetioce, a tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking. Ugostiteljske usluge se pruzaju u nacionalnom restoranu Durmitorsko sijelo 4*, kao i caffe baru Kulina, gdje svi posjetioci mogu da uživaju u ukusima Durmitorskih krajeva.

Za najmlađe posjetioce u ponudi je dječija igraonica na otvorenom.

Tokom cijele sezone biće organizovan bogat kulturni i zabavni program.

Opširnije na sajtu www.skijalista.me.

Send this to a friend