Društvo

DTS Crna Gora širi portfolio svojih usluga

DTS Crna Gora

Predstavništvo kompanije Delta Transportni Sistem – DTS u Crnoj Gori ove nedelje svečano je otvorilo vrata svojih novih kancelarija. Ova aktivnost označila je početak rada sektora špedicije, čime je kancelarija DTS-a u Podgorici proširila portfolio usluga koje nudi svojim klijentima. Pružajući servise međunarodnog i domaćeg drumskog transporta, skladištenja i 3PL distribucije, avio-kontejnerskog transporta i špedicije, DTS nastoji da u čitavom regionu svojim partnerima omogući kompletan spektar logističkih usluga.


Skladište: površina zemljišta 3.000 m², kapacitet 3.000 paletnih mjesta


„Crna Gora predstavlja veoma važno tržište za poslovanje DTS-a. Otvaranje novih kancelarija simbolično oslikava širenjem palete servisa koje pružamo svojim partnerima, čime jačamo svoju poziciju na tržištu i potvrđujemo da je obezbjeđivanje izuzetne cjelokupne logističke usluge najvišeg kvaliteta naš profesionalni cilj“, istakao je ovom prilikom Srđan Pejović, direktor kompanije DTS za Crnu Goru.


Hladnjače:  režim 0°C – 4°C (33 paletnih mjesta), režim 14°C – 18°C (123 paletnih mjesta)


Kompanija DTS, osnovana 2008. godine u Srbiji, danas je jedna od lidera u oblasti pružanja logističkih usluga u regionu. Od osnivanja kontinuirano unapređuje svoje poslovanje kroz stalne inovacije, praćenje globanih trendova uz poštovanja principa da svaki klijent ima pravo na poseban biznis model. Prepoznavši potencijal koji ima region, 2016. godine osniva svoje predstavništva u Crnoj Gori i BIH, a potom 2021. godine i u Sloveniji. Od tada aktivno radi na razvoju i proširivanju usluga svih svojih kancelarija. Svoju lidersku poziciju potvrđuje i kroz poslovanje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima i sertifikatima kojim se garantuje kvalitet i sveukupna usluga. U januaru 2022. godine DTS je postao ovlašćeni privredni subjekat čime je zvanično dobio AEO (Authorized Economic Operator) sertifikat koji se potvrđuju kvalitet, sigurnost i pouzdanost poslovnih procesa. Pored toga, od ove godine DTS je individualni član renomirane svjetske organizacije FIATA (The International Federation of Freight Forwarders Associations), koja je referentni izvor međunarodne politike i regulative za industriju špedicije i logistike.

DTS
DTS

Carinsko skladište:  bez temperaturnog režima (122 paletnih mjesta), hladnjača (72 paletnih mjesta)


Tekuća, 2022. godina, bila je veoma značajna za čitav DTS. Na međunarodnoj logističkoj konferenciji, World of Freight Expo 2022, koja je održana u Pragu, DTS je osvojio nagradu Regional Smart Forwarder, kojom je još jednom potvrđena regionalna ekspanzija kao jedno od najvažnijih strateških opredeljenja poslovanja kompanije. Takođe, zahvaljujući izuzetnim poslovnim rezultatima predstavništvo DTS-a u Crnoj Gori početkom godine dobilo je zlatni sertifikat za tri uzastupne godine izvrsnog poslovanja.

DTS
DTS

DTS Crna Gora podržao Program stručnog osposobljavanja


DTS najvažnijim resursom i ključnim činiocem za uspjeh smatra svoje zaposlene. Prepoznata je vrijednost spoja mladosti i iskustva, pa je jedan od istaknutih ciljeva DTS-a povezivanje sa mladim kadrovima na početku njihovih profesionalnih karijera. Zbog toga DTS u Crnoj Gori i ove godine pruža mogućnost mladim ljudima sa visokoškolskim obrazovanjem da, kroz Program stručnog osposobljavanja, naprave svoje prve korake u biznisu i osjete kako izgleda rad u realnom i dinamičnom poslovnom okruženju.

Send this to a friend