Društvo

Đukanović: Budimo odgovorni i istrajni, ovo je sada kritično važna faza u trajanju pandemije

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je Opštu bolnicu u Beranama koja je regionalni centar za sjever i upoznao se sa spremnošću i kapacitetima za prijem i liječenje pacijenata inficiranih korona virusom.

Đukanović je iz Berana uputio molbu i poziv.

<<<Đukanović: Na lokalnom nivou imamo vrlo odgovorne ljude<<<

“Samo budimo istrajni, ovo je sada kritično važna faza u trajanju pandemije, budimo odgovorni onako kako smo bili u prethodnom periodu, ako je moguće još i više, pomozimo ukupnim naporima da izađemo iz sledeće nedjelje, iz sledećih desetak dana sa što manje štetnih posledica, što manje neželjenih posledica, a onda sam već ubijeđen da ulazimo u jednu fazu u kojoj ćemo još i više kontrolisati dalji razvoj problema, jer ćemo imati potpunu jasnu sliku razmjere epidemije koja se razvila u Crnoj Gori, i mislim da ćemo u tom slučaju, sigurno imati mnogo manje posledica”, istakao je predsjednik Crne Gore.  

Đukanović napominje da je optimista, i uvjeren da ovo što smo do sada postigli, a postigli smo značajno bolje rezultate od mnogih drugih država, mnogo bogatijih i mnogo organizovanijih.

“Tako da to nije slučajno, to je rezultat ozbiljne pripreme sistema i ozbiljne odgovornosti naših građana. Optimista sam da ulazimo, u bliskoj budućnosti, u normalizaciju života u Crnoj Gori i u povratak onim redovnim navikama i redovnim poslovima kojima se bave svi naši građani”, kazao je predsjednik. 

Spremni da odgovore zadacima 

Dodaje kako je danas bio u prilici da zaista čuje da je Opšta bolnica u Beranama spremna da odgovori zadacima koje joj je nametnula pandemija korona virusom, i da u skladu sa onim što je najbolja reputacija ove bolnice u svim prethodnim vremenima, pruži nužnu zaštitu ne samo stanovnicima Berana, nego građanima sjevernog dijela Crne Gore.

“Dakle, nakon današnjeg razgovora ubijeđen sam da je Opšta bolnica u Beranama potpuno spremna i da postoji maksimalan radni i profesionalni entuzijazam da se odgovori očekivanjima javnosti ovog dijela Crne Gore, i Crne Gore u cjelini, i da kroz taj doprinos dodatno smanjimo štetne posledice tokom trajanja pandemije korona virusom”, jasan je Đukanović. 

Ovdje je, takođe, dodaje,  bila prilika da čuju i imformacije iz Kriznog medicinskog štaba i iz Kliničkog centra, da razmijene ono što su dosadašnja iskustva i vjerujem da je ta razmjena informacija potvrdila ono što znamo – sistem Crne Gore uspješno funkcioniše u datim uslovima i zahvaljujući tome uspjeli smo da spriječimo ulazak korona virusa u Crnu Goru u nekoj ranijoj fazi, a do sada se uspješno nosimo sa njim i sprečavamo njegovo nekontrolisano širenje, tako da danas možemo kazati da je situacija u Crnoj Gori pod kontrolom.

“Dodatno ohrabruje da smo u međuvremenu obezbijedili dovoljne količine medicinske i zaštitne opreme koja nam obezbjeđuje da možemo računati da i u narednom periodu tokom ukupnog trajanja pandemije u Crnoj Gori možemo obezbijediti i zaštitu zdravlja građana Crne Gore i zaštitu zdravlja ljudi zaposlenih u zdravstvenom sistemu koji zaista predstavljaju veoma pouzdan i nezamjenjiv štit zdravlja nacije u cjelini. Ono što, takođe, treba reći da koliko god sistem uspješno funkcionisao, on nije svemoguć. Danas kada nema vakcine, danas kada nema efikasne medicinske terapije čini mi se da je dodatno važno da se pridržavamo preporuke koja kaže da je jako bitno biti na socijalnoj distanci, da je jako bitno biti koliko je god moguće, izolovan jer se na taj način pomaže sebi, pomaže svojim bližnjim i pomaže očuvanju zdravlja nacije”, napominje on. 

Da na pravi način razumijemo mjere

Ubijeđen je predsjednik Đukanović da sada prolazimo kritično važno vrijeme kada je u pitanju Crna Gora i pandemija korona virusa.

“Ovih nedelju ili deset dana su kritično važni jer prema iskustvima drugih zemalja upravo je ovo period u kojem će se pokazati pouzdani trendovi razmjere bolesti koja će se dogoditi u Crnoj Gori, zato je važno da u ovom kritičnom periodu budemo dodatno disciplinovani i na pravi način razumijemo mjere koje se preduzimaju od strane državnih organa, kao mjere koje se preduzimaju da bi se pomoglo svakom pojedincu da zaštiti svoje zdravlje i da nakon, vjerujem, kratkog vremena svi izađemo iz ovakvog stanja, zaboravimo na restrikcije kroz koje sada prolazimo, da se svi vratimo redovnim poslovima, da nastavimo da doprinosimo dobrobiti svakog od nas, naših porodica i naše države Crne Gore”, zaključio je predsjednik.

Lazović: Sjevernu regiju nijesmo zaboravili, niti ćemo

Šef Ktiznog medicinskog štaba Ranko Lazović, danas je u Beranama kazao da su mjere države donijele određen rezultat jer smo ih donijeli prvi u regionu.

“Sjeverna regija nije i neće biti zaboravljena ili napuštena. Isto tretiramo sve tri regije u državi”, istakao je Lazović. Napomenuo da je sjeverna regija adekvatno pokrivena.

Diektor Opšte bolnice u Beranama Budimir Dabetić, danas je poručio građanima:

“Mi smo tu za vas, a vi ostanite doma”!

Predviđeni su i drugi radni susreti Đukanovića tokom boravka u Beranama, sa kojim će biti i ministar odbrane Predrag Bošković, direktor KC Jevto Eraković i šef Kriznog medicinskog štaba dr Ranko Lazović.

M.D. 

242

avatar
1000
156
86
0
 
208
EtopapiricDaniloVavidVavid
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danilo
Gost
Danilo

Radije bih da dobijem virus korona nego da te gledam. 30 godina – mnogo je vise.

Eto
Gost
Eto

Sto bi dobijao virus , podji baci se sa mosta vec sad jer ce milo biti tu dok ne zavrsi prirodnom smrcu , ziv i zdrav nam bio.

Mira
Gost
Mira

Osjeca se neiskustvo u donosenju ovih odluka i izostanak osjecaja za socijalni aspekt istih. Donosenje represivnih odluka, pa povlacenje i izmjena istih u roku od 24h, meni to kao sociologu vise lici na ishitrenost ne bi li se pokazala samo odlucnost, vise nego li suština i poenta samih odluka.

Nema veza
Gost
Nema veza

Uh minicuozno gospođo.
Odluke se moraju uzeti i to brzo i to mnogo njih.
Jedna je revidirana zbog mogućih kontraefekata što predstavlja svjesnost i odlučnost da se optimiraju efekti društvu an ne oholost ili sujeta.
Jednostavno profesionalno, kad si u stanju korigovati sam sebe onda su i eventualne štete minimalne.

papiric
Gost
papiric

Bas zbog toga sto su donije pa povukli iste u roku od 24 sata, meni kao momku koji zapravo NIJE sociolog vise lici na NEodlucnost institucija.
Ne znaju sta je pravi potez, samo znaju da treba svi da smo u kucama i da je narod stoka..

Tole
Gost
Tole

Rasulo DF pa zgubidan-analitičarima i kolumnistima kalibra Emila L. na in4s pokušavaju popraviti očajan dojam kod građana zadnjih 20 dana. Na naredne izbore na 5 poslanika će doć.

Simo
Gost
Simo

Ocete li pomagati sto novčano

Morpheus
Gost
Morpheus

Svaki bot picinje isto post:Predsjednik je____ sajno,odlucno,ponosno…

DjeSi
Gost
DjeSi

Nijedna drzava u regionu nije reagovala na vrijeme kao Crna Gora. Pohvala za drzavne organe a i zam narod.

Morpheus
Gost
Morpheus

Po cemu molim te,vidi brojka na 100 000 stanovnika-najgori smo!

Nema veza
Gost
Nema veza

Nije baš tako, procentualno primjer Italija mi bismo trebali da imamo oko 1140 zaraženih i više od 120 mrtvih. To kaže više od riječi
Da se ne uobrazimo i spustimo gardu, ali ovo do sada je urađeno vide nego odlično.
Ostat doma

Morpheus
Gost
Morpheus

Pricamo o regionu ne Italiji

Vavid
Gost
Vavid

O čemu ti pričaš čovječe.Kakva reakcija kad smo za dvije nedjelje skočili sa 0 na 144 i najvise po glavi stanovnika u regionu.A po pričama ovih iz vrha vlasti ali i doktora najgore tek predstoju.Motmra da nesto jos znaju sto ne objelodanjuju cim sa toliko sigurnosti o tome govore.U svakom slucaju nije nam cista racunica..

Boki
Gost
Boki

Bez ijedne političke izjave, samo o trenutnoj krizi i o građanima Crne Gore. Za razliku od svih ostalih u regionu koji u ovoj krizi skupljaju patetične političke poene.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Bravo, upravo tako, gospodin, nije kao ona sunja od Vucica sto se ne skida sa tv-a….a Dodika nije ni udostojio odgovora!!!

Lena
Gost
Lena

Bravo

Građanin
Gost
Građanin

Strpljenje je spasenje.Da je vječna Crna Gora!

Sasa
Gost
Sasa

Ovom covjeku niko ni do koljena nije! Sto bi drugi se idje pomjeri iz kuce u ovoj situaciji, a Milo otisao u Berane i pored obilaska bolnice imao i druge radne sastanke! Svaka mu cast!

Podgorica
Gost
Podgorica

U Beranama nema oboljelih

Ognjen
Gost
Ognjen

Predsjednik je dobro rekao, imamo sve potrebne uslove u borbo protiv korone, ali je na nama da ispostujemo sve kako bi ovo prije proslo!

Dario
Gost
Dario

Kroz ove situacije se vidi ko je zaista uz gradjane i drzavu, od opozicije ni traga ni glasa ali zato Predsjednik je tu i stoji u sluzbi gradjana.

Vladan
Gost
Vladan

Nadam se da ce narod konacno shvatiti da nije CG Mila i ove vlasti sto se lijepo proveli mi, bilo bi ispod nekog sinjela i cekali da se neko na nas smiluje da nam pomogne.

Jovan
Gost
Jovan

Da smo cekali i jednog iz opozicije da nesto uradi za CG scenario Italije bi bio preslikan kod nas.

Bojan
Gost
Bojan

Eto opozicija koja je gore na vlasti u Berane pa ne vidjoh Scekica da se nesto predrao od obilaska bolnice.

Nenad
Gost
Nenad

Drzava je uradila najbolje sto je mogla, uvela mjere, pripremila cijelu drzavu i komplet stanovnistvo prije pojave prvog zarazenog, a na nama je sad da postujemo mjere i budemo kuci.

Radenko
Gost
Radenko

Ovo opozicija nikad ne bi uradila da idu po bolnica, pricaju sa doktorima kakvo je stanje, nikad!

Marjan
Gost
Marjan

Predsjednice svaka vam cast za to sto obilazete bolnice i sto se sami uvjerite iz prve ruke kakvo je stanje.

Mirko
Gost
Mirko

Delija!!!! Nema što! Niko ti ni u čemu ne može da parira!

Viktor
Gost
Viktor

Zdravstevni sistem CG je pokazao da je moze odgovoriti svim izazovima i svaka cast svim ljekarima koji ovih dana daju svoj maksimum da bi spasi ljudske zivote.

laki
Gost
laki

ja evo pusim kamion cigara mjesecno.dobicu koronu

Dzonson
Gost
Dzonson

Kod scekica ne smije

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Kakav si dasi…. Crna Gora boljeg nema.. Živio!!!

Jovo
Gost
Jovo

Vodi ga doma

Vavid
Gost
Vavid

Samo cu na tvoj komentar reći FUJ

Aki
Gost
Aki

Milo poziva da nastavimo sa ovim mjerama jer nailaze kriticne nedelje da sacuvamo sami sebe i svoje najblize.

Beranka
Gost
Beranka

Lomi sjever je uz tebe, opet ces pobijedit

Vavid
Gost
Vavid

Eto, na vijest o Demokratama pisete da se samopromovisu i koriste situaciju, a ovdje na vijest o koroni pisete politicke poruke podrske diktatoru..Zato smo tu gdje jesmo…..

Danilo
Gost
Danilo

Je li ga sad dočekalo malo vise naroda nego prošli put. Čini mi se da ih je 6 bilo prošli put u Beranama.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Da pres’ednik i Montenegro pimognu sve gradjane osim dusmana

Dragana
Gost
Dragana

Predsjednice hvala Vam sto vodite racuna o gradjanima sjevera. To ste pokazali posjetom Beranama.

Nata
Gost
Nata

Milo tvoj optimizam uliva nadu da cemo se jos jednom izboriti za nase gradjane i za Crnu Goru

Dragan
Gost
Dragan

Dje je danas bio gradonacelnik Berana. Da nije otišao do granice po respiratore što mu je Vucko poslao.

Milica
Gost
Milica

Zašto ne objavite da Italija ima najmanju smrtnost od 1. Janura do 1.aprila ove godine u odnosu na mjerenu u istom periodu 2017, 2018 i 2019 i da zvanicni Rim već planira ublažavanje restriktivnih mjera. Znaci smrtnost je u padu u zadnje četiri godine a najmanje umrlih je ove godine.

Brandon
Gost
Brandon

Gradonacelnik Bergama je prosle nedelje izjavio da imaju 5 puta vise umrlih SAMO od upale pluca nego za isti period prosle godine. To su vecinom stari ljudi, beskucnici, samci, o kojima niko nije vodio racuna samo su dosli u bolnicu i umrli. Niko ih nije niti testirao niti su se prijavljivali da imaju simptome. Tako da je broj zarazenih u… Više »

Milica
Gost
Milica

Ovo je podatak njihovog zavoda za statistiku ne portala i medija

Dile
Gost
Dile

Lomi ga lomi

Pesso
Gost
Pesso

nisi milo u bolnicu usao,da obiđeš kako je nama,sto radimo,obične ljude

Apolon
Gost
Apolon

Brzo smo smo reagovali i ucili iz tudjih gresaka! Svaka cast ljudima koji stalno uvode dodatne mjere!

welbot
Gost
welbot

Nema sto,mislim da cemo na kraju super proci…prevencija prije svega ljudi,na vrijeme smo reagovali sto jes jes!

archi
Gost
archi

Odusevljena sam kako se nosimo sa ovako ozbiljnom prijetnjom! Svaka cast za mjere i brzu reakciju nadleznih!

stojan
Gost
stojan

Jos malo i gotovo! Mjere su doprinijele masu!

rade
Gost
rade

Mozete da pricate sto ocete o njemu,ali morate da priznate da se nosimo s ovom cijelom situacijom junacki,svaka mjera koja se donijela je imala razlog za to…svi prate dje je problem i to rjesavaju u praksi.

DALMATINKA
Gost
DALMATINKA

Dragi susjedi
Na You Tube poslusajte
“7Pismo koroni ”
Zelim vam zdravlje

Окле
Gost
Окле

Не објавите ли ми овај коментар који већ три пута постављам, у коме никога не вријеђам, престаћу да вас посјећујем. Ако већ ставите опцију за коментарисање и ја је испоштујем, испоштујте и ви мене.

Haris
Gost
Haris

Puvaj kao ja, sve će ti objaviti.

MILO DJUKANOVIC
Gost
MILO DJUKANOVIC

MASKA SE NOSI PREKO NOSA!

ElPatron
Gost
ElPatron

Daj donaciju neku tj, daj parece od torte sto si uzeo 🤣😂😅🤣

blavor
Gost
blavor

A ti od one jahte u Budvi…

Ja sam
Gost
Ja sam

Da mi oćete puštati poruke

Ja sam
Gost
Ja sam

Da odriješi kesu mogli bi do nove godine svi živjeti

paco
Gost
paco

za postovanje presednice ;kakav da si najbolji si dzaba kad nemamo boljeg,dledam ove iz df dodje mi da placem oko cega se oni bore sad u ovoj situaciji ,nemogu ni sada da budu solidarni muka mi je od njih

seven
Gost
seven

baš je pravilno stavi masku 😂

Aco i Braco 00
Gost
Aco i Braco 00

Sad će Veljović, A. Nikolić i ostali imitatori u akciju!

Oki
Gost
Oki

Nas presjednik je najbolji i najveci gospodin .

Sefket
Gost
Sefket

Brine o tazbini.

Ranko
Gost
Ranko

Svaka čast predsjedniče…tako se to radi.Na muci se poznaju junaci.I da pohvalim jos jednog velikog čovjeka..Buda Dabetica.Necu da ulazim u strucne kvalitete,jer nije ni mjesto…ali kao čovjek VRH

Lebovski
Gost
Lebovski

A sta je to konkretno uradio?

Kotor Boka
Gost
Kotor Boka

Koliko ulizica dezurnih dps botova na ovom portalu
A slusajte Ja vam ga na oci vidjet ne mogu a neka vam je zdravo
Pozdrav I vama botovi

SIME
Gost
SIME

Posteno
Zdravlje I tvoje odluke. Ali nema ti iskrenih na ovaj portal
Ovo su ti sve ovi njegovi
😄

Niksic
Gost
Niksic

Pa sto se krijes iza imena????

blavor
Gost
blavor

Kotor Boka, lijeci tu kataraktu

Rondom
Gost
Rondom

Ne gase ovog S 600 maybah 🙂

Beranac
Gost
Beranac

A ovi nasi patuljci iz opstine su znali maske stavljat radi performansa a niko se ne sjeti da obidju zdravstvene ustanove

Bus
Gost
Bus

To je ta licnost, trulo berane je tu samo da pociste ulice kad sef dolazi

Pajo Cutura
Gost
Pajo Cutura

Nema virusa u Berane

Periac
Gost
Periac

Predsjednice ocemo li UKIDAT ovaj policijski cas za Uskrs

Simun Ero
Gost
Simun Ero

12 I 19 april
Ali sigurno nece Jos ce pojacat mjere pred uskrs .Ja bar tako pretpostavljam
Bar ovaj katolicki a pravoslavce I tako ne vole
😄

Muzil
Gost
Muzil

Dje vi je spc sa svojim vjestinama

Periac
Gost
Periac

Presjednice oce li ovaj policijski cas biti povecan za Uskrs ?

January
Gost
January

Pesednice kako ocenjujete spremnost OB Berane da primi tu brojku pacijenta? Na severu u BP 6 i An 7 to je vec 13 a 82 kreveta. Kao covek sa najvecim autoritetom na nivou drzave bi bilo pozeljno da se obratite naciji na tv sa nacionalnom ferkvencom,jer struka se cuje,ali uz duzno postovanje primecujem da dr Senad ima manje godina nego… Više »

vesko nk
Gost
vesko nk

Imamo sreću sa doktorima koje si pobrojao a političare batali. Slušajte doktore a političare i popove pa oni prodaju maglu i ništa više.

Lebovski
Gost
Lebovski

Evo sad ce ti napisati odgovor

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Naš preśednik se pojavljuje tačno đe treba i kad treba! A ne ka Vučić,do prije par dana je glumio doktora,inspektora,vatrogasca,novinara,komadanta itd.na sve zivi se on oglasavao! Za sve! Pa su mu savjetnici skrenuli pažnju da se vise ne blamira,pa se sad povukao ima par dana! To je ziva istina!

Narezak
Gost
Narezak

Vucic je debelo kesu odrijesio za svoj narod a ovaj tvoj jos nije 1 euro !

Gaso
Gost
Gaso

Kad ne znate sta cete samo prebacite pricu na Srbiju bez ikakvog rezona. Ajde da mi brinemo samo o Cg! Sta je to tacno uradio nas predsjednik do sada?

Dragan
Gost
Dragan

Naravno da je to dobro sto presednik obiđe zdrastvene ustanove u drzavi i da im da podrsku to je normalno veliko je to ohrabrenje za drzavu

SAMO MIRNO
Gost
SAMO MIRNO

Pijem pusim lose mi se sprema
Ni me briga nek sam zdrav I ako sam podstanar
Bolje zivim nego ministar
Bolje zivim nego ministaaaaaarrr🎶🎵🎵🎵🎵🎶🎵🎵🎶

Slavko
Gost
Slavko

Ni masku ne umije staviti iili mu je porastao nos koliko ih je slagao danas.

SAMO MIRNO
Gost
SAMO MIRNO

Ide vrime idu dani
Sve je isto ka I lani
Zena kuci a ja vani
Penzija mi u kavani
Bez brige mi idu dani 🎶🎵🎵
Zivim zivim a nicega nemam
🎶🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Riki
Gost
Riki

Sam si kriv što ništa nemaš.

SIME
Gost
SIME

Kad nije umija ka Pape vas
😄

Cicko
Gost
Cicko

Zdravo bio Djukanovic Milo. Kaka si da si, za Crnu Goru najbolji si.

Mesija
Gost
Mesija

A zamisli da imate diktatora koji je na vlasti tridest godina.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Zamisli da nam je na vlasti fasista ka u tvojoj otadzbini

Katunjanska
Gost
Katunjanska

Nesto mu se mlogo primiču !

Curioc
Gost
Curioc

Fala ti Montenegro sto ne pripadam genocidno kleptomanskom srpskom narodu

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Naša vlast je spasila time sto je preventivno uradila odluke i donijela mjere koje su spasile zdravlje i živote svih nas

Antoan
Gost
Antoan

Najbolje bi bilo da se nastavi sa postovanjem odluka i neće biti nikakvih problema

xxxxxxxx
Gost
xxxxxxxx

maska nema svrhe ako ne pokriva nos.

Pollo
Gost
Pollo

Vazda mi je drago kad Milo dođe u naš grad, hvala mnogo!

SAMO MIRNO
Gost
SAMO MIRNO

Majkoooooo
Majko stara slusaj pjesmu sina svog
Majkooooooo
Ko mi sudi
Ko mi uze najdraze
VOLI me majko voli me
Nocas dusa umire
Bila je majko
Bila je 🎶🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Evo ako iko mrzi dps taj sam,ali stvarno im se mora priznati da se odlicno bore sa epidemijom

Kaktus
Gost
Kaktus

Oce li trazit ovi iz opstine one respiratore sto nam NATO daje ili im samo ovi iz srbije valjaju?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Meni ovo uliva poverenje,pa neka dado prosi za respiratore kod vucica koliko hoce,ovo je moj predsednik

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kurti nam je ljosnuo, brave.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

vidi se ljekari su opremljeni po najsavremenijim standardima. umjesto skafandera koriste klasične bijele mantile. dobili su I po maski sa buvljaka I po par rukavica. no neśto ne viđeh gdje su bolesnici

Leart
Gost
Leart

Predsjednik svih gradjana! Svaka cast sto vodi racuna i opozicionim opstinama,vidi se ko odgovorno radi svoj posao

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Crna Gora je odmah uvela odlicne mjere i donijela na vrijeme odluke pa se nije desila katastrofa koja je zadesila Italiju

Marta
Gost
Marta

Drago mi je da ste odreagovali odmah i da nijesmo dozvolili da nastane problem pa tek onda. To je spasilo nasu drzavu

Komita
Gost
Komita

E njih bi pustio da se lijece popovima i molitvama,posto znaju izac na litiju i crtat trobojke i kritikovat sve sto se radi

Ilija
Gost
Ilija

Milo još jednom dostojanstven i stabilan u ovim momentima, nema kukanja i plakanja kao kod Vučića

Kengur
Gost
Kengur

Itnije je to što je Milo svojim ličnim poznanstvima obezbijedio toliku pomoć i imamo mogućnlst nabavke sve medicinske opreme koja nam je neophodna

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Kako je gore ? Da nije dado scekic doveo joanikija da bude glavni doktor

Rada
Gost
Rada

Podržavam i poštujem sve odluke i mjere koje su do sad donesene. Skidam kapu za sve do sad učinjeno

Liberal
Gost
Liberal

Sve provjerit ! Znajuci ove iz opozicije ne bi me iznenadilo da drze tamjan na infektivno

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Svaka čast na požtvovanju i predanom radu za naše građane

Stefo12
Gost
Stefo12

Nema bez Mila nista,sto mislite,da bi nam respiratore dali da nam je predsjednik becic ili mandic

Region
Gost
Region

Jesu li ga šećerom pisipali

UV Ray
Gost
UV Ray

Mora neko hitno posavjetovati predsjednika da stavi masku preko nosa

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Zna on,ne brini ti za njega!

Haris
Gost
Haris

Ahahahahahahhahahhaha

goran.jovanovic
Gost
goran.jovanovic

Da nisu troje u auto….da pitam…

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

I da jeste vise od dvoje,to ne vazi za slubena vozila i službena lica!

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahhahaha oce li policija ulazit bez naloga?? E neka udju kod mene nece ga izlazit hahahah

Jovanka
Gost
Jovanka

Neznam sta reci za ove ljude koje ne postuju trenutni rad ove Vlade,zdravstvenih institucija i svih ukljucenih u sve ovo…sta reci,sem sedite doma, kad vec neznate sta je humanost, pozrtvovanje,odgovornost,odanost….

Nezavisna boka
Gost
Nezavisna boka

Predsjednik obiso po evrope i nije u karantin??je li to on bogom dan pa da virus nece na njega??po cemu je drugaciji od ostalih??predsednici ne prenose viruse??

Yu u malom
Gost
Yu u malom

Joke niko im ne smeta Svi spavamo mirno
😄

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Tačno,samo ih treba ignorisati,ne obazirući se na njihove gluposti svakodnevne! Njih boli i smeta im sve sto dobro čini ova vlast i država! Voljeli bi da je sve crno,da gore ne moze biti,da bi imali što pricat,i da bi se imali necemu sladiti! Primitivci obični.

УлтраБеране
Gost
УлтраБеране

Ne damoo bolniceee

Periac
Gost
Periac

Ne damo gradjane

Jovana
Gost
Jovana

Prati, radi,ne spava i ne boji se za svoj zivot,vec zivot daje za sve nas,steta sto ti neki ne vide i ne umiju da cijene.

Blazo
Gost
Blazo

Ako je sarkazam onda je odlican komentar, ako je suprotno onda je zalosno….

Haris
Gost
Haris

Blago ti u pamet Joke

Toni
Gost
Toni

Imade li ko da mu kaže da se maska drži i preko nosa, jer u suprotnom nema nikakvog efekta? Ili ni to ne smiju?

Tihomir
Gost
Tihomir

Pricajte sta hocete,ovaj covjek je svojom mudroscu i politikom napravio CG velikom, uvazenom i za nju se danas zna. Hvala mu na svemu i danas sta radi za nas narod.

Окле
Gost
Окле

Благо ти упамет

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Bravo! Svaka ti je na mjestu! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

WEKND
Gost
WEKND

Po Crnoj Gori ovih dana kruži jedna jako čudna priča – Dje je nestao Amfilohije Radovic?! Dje je nestao Joanikoije Micovic?! Zar nisu oni prije mjesec dana porucivali narodu na litijama da korona virus njih i one koji se pricestuju jednom kasicicom ne moze da napadne. Dje su sada nestali.

Окле
Gost
Окле

Викенд, па јел’ виус ушао у ЦГ са литиама? Колио се мени чини ушао је са ДПС гласачима (гастарбајтерима). Превише плитак коментар.

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Nije tačno,nego je usao upravo od onih sto su posjećivali litije,i sto su uprkos svom desavanju u evropi otisli po Barseloni da se slikavaju,i pri tomecu povratku prekrše vladine mjere,ne prijave se uredno,i plus jos posalju đecu skolu sjutradan! E odatle je pocelo! I dosli su u četvrtak kad je bila zadnja litija..pa su žalili sto su zakasnili na litiji..zato… Više »

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Ovo se zove predsjednik, obilazi, brine, saslusa,radi sve sto je njegovoj…

Niksic
Gost
Niksic

Svaka čast za našeg predsjednika, uvijek je uz narod Crne Gore

Prc CG
Gost
Prc CG

Kako napreduje auto put,radi ki se punom parom.
Jesu li došli Kinezi ????😂😂😂😂😂😂😂😂

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Auto put se radi i dalje,smanjenim kapacitetom,ali se radi! A ti bi volio da se nikad ne izgradi?

Prc CG
Gost
Prc CG

Aaaaahhhaaaa ali sigurno 😂😂😂😂😂😂

Tivat
Gost
Tivat

Više mu je vrijene bilo da pojavi neđe

Deki
Gost
Deki

Hahaha, prvi april juce bio

Haris
Gost
Haris

U cast praznika posjeta

JUPIIIII
Gost
JUPIIIII

HEJ STO SE ZBIVA
PONOVO JEDNI DRUGIMA LAJKUJETE I KOMENTARE SALJETE
HAHSHAHAHA VI STE PRAVE PATRIOTE
NISTA ZANIMLJIVO KOD VAS ZATO ODLAZIM NA SLEDECE PORTALE
JUUUHUUUU POZDRAV

Darko
Gost
Darko

Ajde polako ti legendo putuj

Moka
Gost
Moka

Ajde ceraj iz drzave!!merzitelji crne gore

Moka
Gost
Moka

Ne znam kako mozete da zivite odje kad toliko mrzite Crnu Goru!!

MOLITVA
Gost
MOLITVA

NEKA TE DRAGI BOG CUVA

Yu u malom
Gost
Yu u malom

Treba ce I njemu I nama ovoga puta
🙄

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Kako mi smetaju komentari poput:Milo je kralj …uz svoj narod itd.
Ništa onda bez da pozovemo Kim il sunga da obidje malo Crnu Goru i njeno gradjanstvo!!!
Čovjek valjda treba da radi svoj posao,ima obavezu…JE LI???

Milovan
Gost
Milovan

A ne, nemoj da ti smeta. To je pravo mjerilo ove države i ti koji to govore i gledaju ga kao kralja pokazuju stepen razvijenosti društva i sebe samih.

CiNick
Gost
CiNick

Isti su kao i oni što ga neprestano pljuju..

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Radi čovjek svoj posao i to je to! Mogao bi i malo vise da obiđe po nesto! Vezano za nastali problem! Ali generalno,jeste kralj,kad pogledas politicare u okruženju,stvarno je kralj na odnosu na njih..

Brandon
Gost
Brandon

Tebi smefa samostalna evropska medjunarodno priznata Crna Gora. 🇲🇪 clanica NATOa, europola, interpola… smeta ti multietnicka i multikulturalna 🇲🇪 a ovaj gospodin sa slike ti smeta jer ti i tvoji saborci i istomisljenici 30 godina od njega samo potaze dozivljavate 🇲🇪 i svako iz poraza izlazi jaci i jaci samo ste vi slabiji i slabiji vremenom… ne zato sto ste… Više »

Rakoc
Gost
Rakoc

Skromno , umjereno i temeljito.
Bravo

Haris
Gost
Haris

A sta?

Darija
Gost
Darija

Haha ja ne vjerujem,samo prolaze komentari milogoraca…dzaba.

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

E ne,nego će Ristogoraca!

Jelena
Gost
Jelena

Sva podrska predsjedniku i vrhu drzave ,zdravstvu policiji , vojsci , komunalcima Crvenom krst svima koji cine da se prebrodi ovo zlo.Nedajmo se Crna Goro i Crnogorci.

Miro
Gost
Miro

Kako ce gradonacelniku objasnio kako ko kad I dje može da narucuje medicinsku opremu.

Mira
Gost
Mira

Je li gradonačelnik doktor medicine? Valjda u ovoj državi oni na čelu zdravstva odlučuju o tome.

Oki
Gost
Oki

Nece on još dugo do prvih izbora i to mu je potonje ako bude bilo naroda ,dosta ih je veslao dolje mislim da su se opametili ako imaju što u glavu.

CiNick
Gost
CiNick

Lako mu je uz takve protivnike… neprijatelje

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Vlada će on jos 30 godina dokle god ima ovake političke protivnike! U stvari i nema političke protivnike,ima grupu rušitelja države! Živi bili pa viđeli!

Dzonson
Gost
Dzonson

Svaki put se proslavi u berane….ha ha ha ha

Haris
Gost
Haris

👏👏👏👏👏👏👏👏

Rozaj
Gost
Rozaj

Dragi predsjednice prosetaj malo i do nas u Rozaje, kod nas si bas omiljen

Šta reče
Gost
Šta reče

Ti si iz Srbin koji je pribjego 90-tih iz Bih a ne Rožajac pa sad nazivate Boku Srpskom A Milo zna da uvijek može u Rožaje i bez tebe

Vrtlog
Gost
Vrtlog

Samo da sto prije prebrodimo ovoo zajedno!

Katja
Gost
Katja

Nista manje se i ne očekuje od Mila, još jednom je pokazao svoju humanost

Staxe
Gost
Staxe

Čime to?

Prc CG
Gost
Prc CG

😂😂😂😂sa čime sa fotomontažama 😂😂😂😂😂😂

Niksi
Gost
Niksi

Kad god treba ti si tu u prvom redu.. Svaka cast!

Amon Ra
Gost
Amon Ra

Uvjek su budale i idioti u prvom redu da bi bili vidjeti a intelektualci u zadnjem da vide.

Minja
Gost
Minja

Ljudi ovih dana itekako hvale rad predsjednika i Vlade oni koji ih ne podržavaju takođe,jer su se ovoj situaciji pokazalo da su opravdali poverenje naroda. Rad im je za svaku pohvalu

cccc
Gost
cccc

Vlada pogotovu.

Lijep pozdrav

Lena
Gost
Lena

Svaki tvoj potez prate ove ljubomorne oci, ovo je dokaz svima koliko si postovan, primjer svima!

Argon
Gost
Argon

Sve pohvale za našeg predsjednika!
Uzgred pitaj te u opštinu Berane koliko su donirali NKT i dobićeš odgovor 0.00 €! Sram ih bilo, izrodi Crne Gore.

Cetinje
Gost
Cetinje

Neka agrone crnogorce,smiri se

Petar
Gost
Petar

Uvijek sa stavom! Bravo za sve sto radite za svoj narod!

Novica
Gost
Novica

Bravo za predjednika, zatvori usta ovima sto znaju samo da laju.. Tako se to radi!!

Vila
Gost
Vila

Bio i ostao covjek velikog srca koji ne misli samo o sebi. Sad bi mogao da sjedi kod kuće i samo posmatra situaciju, ali nije nego se nadje kad je najteže i svaka mu čast na tome

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Ne misli samo o sebi hahaha

Rajko48
Gost
Rajko48

Svaku mjeru i odluku Vlade postujem i ponosan sam sto sam građanin CG i dio ovakvog sistema koji je pokazao da se zna nositi sa svim problemima

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ne daj Boze da su zakasnili sa reakcijom, ali vlada i predsjednik su ponovo bili na visini zadatka

Mila
Gost
Mila

Vidi se ko je u najtežim trenucima tu da vidi da li sve funkcioniše kako treba. Neka ga prozivaju koliko oce on ne pokazao koliki je čovjek!

Boško33
Gost
Boško33

Samo zahvaljujući pravovremenoj reakciji se spriječila katastrofa koja je zadesila druge evropske države

Dunja
Gost
Dunja

Njegova humanosti je po ko zna koji put pokazana na djelu. Nije ni čudo što ga narod podržava sve ove godine

Vasilije
Gost
Vasilije

A na koju ste VI funkciju postavljeni za sve ove godine njegove VLADAVINE

Dijana
Gost
Dijana

Ma ja od Mila i ne očekujem drugačije, nego da je tu za svoj narod. Crna Gora ce i iz ovoga izaci kao i iz svih ostalih probpema koji su nas zadesili

Будимљани
Gost
Будимљани

Добродошао предсједниче!

Sever
Gost
Sever

Oće li i ovaj put bit otpuštanja sa posla zbog nošenja maski ?

bauljine
Gost
bauljine

sEver? Aeeee…

Polo
Gost
Polo

Ponosan sam na predsjednika i Vladu koji su postupili krajnje odgovorno i oprezno u ovoj alarmantnoj situaciji u CG

Jana
Gost
Jana

Tako to radi pravi predsjednik,nismo ni sumnjali da će i ovoj situaciji da misli o svojim građanima

Sloboda
Gost
Sloboda

Gospodin

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Milo kralju, uvijek dostojanstveno i ponosito, nema kukumakanja i plakanja kao onaj Vučić

Lenka
Gost
Lenka

Dobro nam dosao predsjednice, pa i pored toga sto je povod ova alarmantna situacija, drago mi je da Vas vidim u Berane

Ko vas sisa
Gost
Ko vas sisa

Bas se pitah sto bi sto KBC obilazi
A ti opet

Ilija
Gost
Ilija

Još jedan gest ovog čovjeka vrijedan svakog poštovanja.

Ana
Gost
Ana

Haha.a ne nasmijavaj nas.gdje je bio do sad!?

Radmila
Gost
Radmila

Podrška narodu je neophodna i mnogo znači nama Berancima što nam predsjednik dolazi

FESTA
Gost
FESTA

Tako treba. Da prodje vrijeme inkubacije I krecemooooop u osvajanje glasovaaaaaa
😄😄😄😄😄

Kengur
Gost
Kengur

Bitnije nam je sto je Milo svojim relacijama zavrsio da nam ubrzo stigne medicinska oprema nego da se reklamira i pojavljuje svaki dan u medije

Slavka
Gost
Slavka

Tako se postupa odgovorno i u skladu sa funkcijom koja se obavlja. Bravo!

Lovac
Gost
Lovac

Bravo
A kako je famelja ?

blavor
Gost
blavor

Hvala Bogu, dobro, no kako su kod tebe?

Otpisani
Gost
Otpisani

,”Povratak otpisanih “

UBISE SE
Gost
UBISE SE

Ovoga puta ces se I ti kao mnogi Bogu pomoliti
Ne bira ova korona

Peki
Gost
Peki

Sta drugo reci osim svaka cast!

Lara
Gost
Lara

Ovo se zove humanost.Covjek koji obilazi bolnice , upoznaje se sa kapacitetima i spremnoscu.Samo naprijed!

Pravi
Gost
Pravi

Hhaahhahahjahah ove bolnice su stare po 50 godina,mogao mu je i djed ispricati za kapacitete hahahah

Teo
Gost
Teo

E ovo je za svaku pohvalu.Samo naprijed predsjednice.

Zaki
Gost
Zaki

Ovo je covjek koji brine o svom narodu.Svaka cast.

Gaga
Gost
Gaga

Bravo predsjednice!

Ana
Gost
Ana

Pa ovo se zove Predsjednik Crne Gore.

veki
Gost
veki

zar ona njegova Lidija nije rodom iz Berana, što je pravi razlog da ga vozaju do tamo BOG zna

blavor
Gost
blavor

Vrečiš li momalo, veki?

Pod LOVĆENOM
Gost
Pod LOVĆENOM

Sada nam ovo sve postavlja pitnje , Šta smo uradili za državu CG ,za njene doktore , za njene građane , za sve koji imaju odgovornost u ovakvim teškim vremenima, Gde su rezerve za zdravstvo , gde su rezerve za građanstvo jeli nam ovo nike opomena da ne budemo više samo za sebe i da ,,egoizam,, zaboravimo ovog trena ,momenta,… Više »

Brano
Gost
Brano

17 dnevno je KATASTROFALNO VELIKI BROJ ZA zemlju od 600.000 stanovnika. To je kao 34.000 dnevno u Kini. Tamo nije bilo nikad ni 3.400 dnevno. Hitna sjednica svih bezjednosnih tijela u Crnoj Gori!!!! Hitno je, molim vas!!!

zuza
Gost
zuza

Da li je bio policijski čas kad je presjednik poslednji put posjetio Berane ?

ZUHAR
Gost
ZUHAR

Što ideš da prikupljaš glasove ? obezbedi sve za meducinsko osoblje i pacijente i eto ti glasova

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Evo je IFIMES reagovao saopštenjem, kad ćete ga prenijeti ?

popara
Gost
popara

Treba sto vise predsjednik da se angazuje, on uliva povjerenje, za razliku od NKT

Pekar
Gost
Pekar

A crni Kenan?

Monako
Gost
Monako

Dobro došao Predsjednice u tvoje i naše Berane!Medju svoje prijatelje i tazbinom🇲🇪🇲🇪🇲🇪

222222222222222
Gost
222222222222222

Nemojte svi u jedna kola kumim vas bogom e ce vas o jadu zabaviti !!!

eu kolonija
Gost
eu kolonija

to je trebalo uraditi prije 10 dana. ovako se otvara sumnja da situacija eskalira I da se traže dodatni kapaciteti za liječenje oboljelih.

Janko
Gost
Janko

Boze pomozi. Kakva razmisljanja.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

upravo tako. bolnice su navodno prema njihovim tvrdnjama spremne. zašto ova dodatna inspekcija u sred krize osim ako to nije tako. možda se žele prebacivati oboljeli iz opštine tuzi u berane umjesto u podgoricu

Tuzi
Gost
Tuzi

Samo politizujete,drzava i lokalna vlast su polozili ispit kada smo mi u pitanju.Daj boze da stane na ovome a gradjanima Berana zelimo da ostanu zdravi i bez oboljelih osoba.

Komita
Gost
Komita

Tako predsjednice tu si kada treba

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

😂😂😂😂😂

free samples
Gost
free samples

🙂 dje?

Haris
Gost
Haris

Hahahaha, a ne bulazni zdravlja ti.

Boris
Gost
Boris

jes on ce nas spasit. aj ne mlati

Komita supkator
Gost
Komita supkator

Hvala predsjednice,spasavajte

Send this to a friend