Društvo

Đukanović i Erdogan pozvali na solidarnost u borbi protiv koronavirusa

Predsjednici Crne Gore Milo Đukanović i Turske Redžep Tajip Erdogan razmijenili su pisma nakon nedavno pristigle donacije turskog predsjednika našoj državi u vidu medicinske opreme, saopšteno je danas iz Đukanovićevog kabineta.

<<<Đukanović: Crna Gora i Turska zajedno u borbi protiv COVID 19, hvala Erdoganu<<<

Kako se ističe, dvojica predsjednika su izrazili saosjećanja povodom izgubljenih života građana u dvijema državama izazvanih pandemijom koronavirusa KCOVID-19 i još jednom pozvali na jedinstvo i solidarnost u borbi protiv najveće pošasti u savremenoj istoriji.

“Đukanović je istakao da pomoć i podrška Erdogana kao i međusobno razumijevanje između Crne Gore i Turske, nijesu izostali ni u ovim teškim vremenima, što je još jedna potvrda trajnog prijateljstva dvije države i naroda”, navodi se u saopštenju.

Erdogan je zahvalio Đukanoviću zbog pružene pomoći u evakuaciji turskih građana koji su se u toku pandemije zatekli u Crnoj Gori.

“On je na raniji poziv predsjednika iskazao želju da u skorijem periodu posjeti Crnu Goru, prijateljsku i savezničku državu”, podsjećaju iz Đukanovićevog kabineta.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
RADOJKAMontenegro bazd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
RADOJKA
Gost
RADOJKA

Svaka cast samo solidarnost,humanost i zajednistvo CIJELOG SVIJETA u ovim momentima moze da pomogne I RAZUMIJEVANJE.

Montenegro bazd
Gost
Montenegro bazd

Sad je red da Đukaj pomogne Erdoganu!

Send this to a friend