Društvo

Dvodnevni zabavni program i popusti u ski-centrima Savin kuk i Javorovača

Ilustracija

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Žabljaka i turističkom privredom, za vikend, 10. i 11. februara upriličiće zabavni program povodom zimske sezone u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku, kazali su iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Tim povodom biće organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve za sve zainteresovane.

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju,10. odnosno 11. februara, u 07:00h ispred hotela City. Povratak sa Žabljaka je predviđen za 16:00h sa skijališta „Javorovača“, odnosno 16:15h sa skijališta “Savin kuk”.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 15. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.

Svi gosti Žabljaka, pored rekreacije na snijegu i suncu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu koji će biti realizovan u ski-centrima „Savin kuk“ i „Javorovača“.

Oba dana, u intervalu od 12- 16h, u ski centru Savin Kuk posjetioce će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar. Na ski stazi „Javorovača“ će u subotu 03. februara sa početkom u 15h nastupati Senkina Đeca, dok je u ovom ski centru za oba dana predviđen program animacije za najmlađe posjetioce, za koji će biti zadužen Žarko Žabac.

Lokalna turistička organizacija Žabljaka obezbijedila je ski autobus za posjetioce od centra Žabljaka do skijaliišta „Savin kuk“ i „Javorovača“. Polasci iz centra planirani su u 09:30  i 11:00h, a povratak sa skijališta u 14:00 odnosno 16:00h.

Posebna pogodnost za posjetioce biće promotivne cijene pića na Savinom kuku i Javorovači, kao i besplatno noćno skijanje na ski-stazi „Javorovača“.

Send this to a friend