Društvo

Evo u kojim gradovima voda nije za piće

Ilustracija

Iz Vodovoda i kanalizacije Berane obavještavaju građane da je zbog obilnih kiša i povećane mutnoće, voda sa gradskog vodovoda samo za tehničku upotrebu.

Da napomenemo, voda sa Mareze ni danas nije za piće.

Sa vodoizvorišta Mareza se snabdijevaju potrošači naselja Mareza, Tološi, Blok V i VI, dio grada preko Morače, centar grada, dio ispod Gorice, Malo Brdo, Stara Varoš, Zabjelo, Pobrežje, Zelenika, Dahna, Dajbabe, dio Zete, Gornja i Donja Gorica.

Stanje na ostalim vodoizvorištima na teritoriji grada je stabilno, bez bilo kakvih promjena po pitanju ispravnosti vode za piće. Svi ostali potrošači iz djelova grada koji nijesu navedeni mogu bez problema i bojazni koristiti vodu za piće iz vodovodnog sistema glavnog grada.

Probleme sa vodom za piće takođe imaju Pljevlja i Budva.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gradonačelnik
Gost
Gradonačelnik

Ovo čista namještaljka da bi se pomogli stvarni vlasnici fabrika vode i velikih marketa. Voda sa marete je bistrija nego ljetos što je bila. A da li je ispravna i ljeti i zimi veliko je pitanje nakon što je dopuštena izgradnja onoliko naselja neposredno do izvorišta sa septičkim jamama, smetlištima itd.!

Ivangradjanin
Gost
Ivangradjanin

Ne lazite od kako je došlo Zdravo Berane mi beranci pijemo najzdraviju vodu u regionu.Mi kada bi sada popili čistu vodu naš organizam bi doživio slog.U 365 dana u godinu 100 dana neispravna mozda i vise.

Mali mrav
Gost
Mali mrav

Danilovgrad

Send this to a friend