Društvo

Glavni grad: Agresivni aktivisti PzP-a prijetili Vukoviću i policajcima, odustajemo od gradnje poligona u Zelenici

Naselje Zelenika

Glavni grad odustao je od daljeg izvođenja radova na izgradnji poligona u naselju Zelenika. Ta odluka je uslijedila nakon što su, kako je saopšteno iz Glavnog grada, aktivisti Pokreta za promjene onemogućili realizaciju investicije i prijetili gradonačelniku Ivanu Vukoviću, zaposlenima u preduzeću Putevi, komunlnim policajcima i pripadnicima Uprave policije.

“Naime, prkoseći ne samo zakonima Crne Gore već i zdravom razumu, agresivni aktivisti Pokreta za promjene (Demokratskog fronta) su juče i danas onemogućili realizaciju investicije u koju je Glavni grad ušao na zahtjev lokalne zajednice, s ciljem izgradnje modernog poligona za fudbal (za koji je, u saradnji s Fudbalskim savezom Crne Gore, prethodno obezbijeđena i specijalna podloga od vještačke trave) i, u perspektivi, dječjeg igrališta. Tom prilikom, pomenute osobe su izrekle prijetnje pripadnicima Uprave policije (koji su, u skladu sa zakonom, pružali asistenciju pripadnicma Komunalne policije)”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Na snimcima koji će biti dostavljeni Upravi policije na dalje postupanje, dodaje se, čuje se kako ova lica prijete policajcima da će ih, po kazni, “poslati da čuvaju granice”, a da će na njihova mjesta dovesti “svoje policajce”, odnosno političke istomišljenike.

Naselje Zelenika

“Istovremeno, prijećeno je i našim kolegama iz gradskog preduzeća Putevi doo, pristunim komunalnim policajcima, kao i gradonačelniku Glavnog grada. Ista lica prijetila su i da će polomiti mobilijar na obližnjem poligonu. Pozivamo nadležne organe da dokažu da Crna Gora nije zemlja bez zakona u kojoj je moguće da svako uzima pravdu u svoje ruke. Sramni napad na pripadnike Uprave policije i naše kolege ne smije ostati nekažnjen”, poručuju iz Glavnog grada.

Iz Glavnog grada poručuju da kako ne izlagali riziku zapošljene u privrednim društvima Glavnog grada, koji svoj posao rade profesionalno i u najboljem interesu grada, odustaju od najavljene izgradnje pomenutog poligona.

“Za to što njihova djeca neće dobiti sadržaj koji već imaju naši sugrađani u mnogim djelovima Podgorice, stanovnici ove mjesne zajednice treba da zahvale političkoj ostrašćenosti, odnosno mržnji jednog broja njihovih komšija prema gradskoj upravi”, zaključuje se u saopštenju.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
StefanMongroMilenaHomer SimpsonProgres
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stefan
Gost
Stefan

Ovo je samo bilo sprječavanje još jedne pljačke građana Podgorice.

Mongro
Gost
Mongro

Medove i Radulovića dečaci….naravno sa četničkim prefiksom.

Milena
Gost
Milena

Jeli ovo moguce??? Ovo je nasa tragedija, gdje zivimo, kakav smo narod!?!?!?

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Jeli ovo moguće ? Tragikomedija…

Progres
Gost
Progres

Došla bi brojnija policija no nemaju kola …

Pluton
Gost
Pluton

Je li PzP vlast ili opozicija? Sva tri člana?

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Da li će Sergej da ih uhapsi ?

Lipovo
Gost
Lipovo

Blago nama, na čem je spala policija!

Tivat
Gost
Tivat

Možda su misli da ste te došli da “krečite” bilborde

ura
Gost
ura

Nemojte im gradit ista, za bolje i nijesu. Neka se igraju u prasinu.

Send this to a friend