Društvo

Glavni grad poklanja novi poligon Cetinju i igralište Danilovgradu

Foto: PG Biro

Glavni grad Podgorica ,kao finansijski najpotentnija lokalna uprava u Crnoj Gori, donio je odluku da pomogne izgradnju poligona na Cetinju i dječijeg igrališta u Danilovgradu, saopšteno je iz Glavnog grada.

“U tom smislu, a na tragu pozitivne prakse iz prethodnog perioda, Glavni grad je odlučio da ove godine u budžetu opredijeli sredstva za pomoć u realizaciji projekata koji su od značaja za susjedne opštine, a sve u dogovoru sa rukovodstvom Prijestonice Cetinje i Opštine Danilovgrad”, navodi se u saopštenju.

Na ovaj način, kako su kazali, Glavni grad osim kao odgovoran partner Vlade Crne Gore, nastoji da bude dobar komšija i pouzdan oslonac manjim opštinama.

“U vezi sa tim, sportsko igralište u dvorištu cetinjske Gimnazije biće potpuno rekonstruisano, što će biti poklon Glavnog grada ovoj važnoj obrazovnoj ustanovi koja ove godine slavi 140 godina postojanja. Sa druge strane, mališanima iz Spuža podarićemo novo dječije igralište, po uzoru na igrališta koja se grade u gotovo svim podgoričkim naseljima. Ovo je praksa sa kojom će Glavni grad sa zadovoljstvom nastaviti i u narednom periodu”, zaključuje se u saopštenju.

 

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
MiljesCetinjaninPitam semirkoMNE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miljes
Gost
Miljes

Daj te jedan Tuzima

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

A zasto ne obrnuto

Pitam se
Gost
Pitam se

Na cetinje jos cekamo ona djecja igralista sto obecaste

mirko
Gost
mirko

neka naprave u sklopu poligona sipke za vjezbanje…toga na ct fali

MNE
Gost
MNE

Da ne bi Glavni Grad u Zeti mozda napravio igraliste za djecu?
Cisto kad poklanja drugim opstinama,da nesto da i onima koji finansiraju budzet tog Glavnogbgrada sa nekih 10%….

Send this to a friend