Društvo

Golubovci dio globalne akcije Let’s do it

ilustracija

Opština u okviru Glavnog grada Golubovci učesnik je velike globalne akcije “Let’s do it”, koja će povodom obilježava Svjetski dan uklanjanja otpada biti održana 14. septembra 2018.godine.

“Naime, tog dana sa početkom u 9 sati, na području ove opštine sakupljaće i uklanjaće se otpad sa lokacija: kanal Dragije od kružnog toka u Mojanovićima do naspram crkve Sv. Petke u Golubovcima, sa desne strane puta Vukovci – Grbavci, na obali Morače poslije Vukovačkog mosta”, saopšteno je iz  GO Golubovci.

Kako ističu, ova opština već drugi put za redom podržava ovu akciju čiji je cilj podsticanje građana, javnih ustanova, biznis sektora da zajedničkim djelovanjem doprinesu rješavanju velikih problema sa kojima se svakodnevno suočavamo i koji ugrožavaju životnu sredinu.

“Opština Golubovci i nevladina organizacija Adp-Zid pozivaju građane, nevladine organizacije, političke partije, privrednike i ljubitelje prirode sa ovog područja da se prikluče najmasovnijoj radnoj akciji kojom ćemo  promijeniti postojeću sliku navedenih lokacija i založiti se za čistiju okolinu”, navode oni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend