Društvo

GP Nova ljevica: Osuđujemo napad na Anu Pejović, nadležni da pronađu počinioce i nalogodavce

Saša Mijović, Foto: Nova ljevica

GP Nova Ljevica najoštrije osuđuje napad na Anu Pejović i zahtijeva od nadležnih da u nakrćem roku pronađu i procesuiraju počinioce i nalogodavce, poručio je predsjednik tog pokreta, Saša Mijović. 

Podsjećamo, mediji su objavili da se profesorica Ana Pejović, načelnica Dječije biblioteke “Njegoš” u Nikšiću, građanska aktivistkinja našla na meti huligana 29. jula u blizini svoje kuće, koji su iz automobila uperili pištolj prema njoj i odmah potom pobjegli.

“Prethodna i Vlada Dritana Abazovića je kreirala ambijent u kome ekstremističke i fašističke grupacije mogu nesmetano da djeluju po Crnoj Gori, a činom potisivanja izdajničkog ugovora su im i faktički omogućili da, bez bojazni da će biti procesuirani, atakuju na crnogorske rodoljube i patriote”, saopštio je Mijović.

Iz Nove ljevice ističu da se, hapse i pokušavaju zastarišiti, pa i ubiti svi oni koji ne pristaju na izdaju i okupaciju Crne Gore, dok su članovi fašističkih i četničkih odreda zaštićeni.

“Poručujemo tim “junacima” koji nasrću na žene (Anu Pejović, Ivanu Pajović, Darinku Ljubišu), da nas neće i ne mogu zastrašiti, da ostave naše žene na miru, pa neka krenu na nas muškarce”, naveo je Mijović.

Iz Nove ljevice poručuju da će, ukoliko se ovakvi napadi nastave i ako izostane reakcija nadležnih institucija, biti prinuđeni da se sami brane.

“Niti ćete nas ućutkati, niti ćete nas prestrašiti, a pogotovo ne osvojiti! Napravićemo crnogorski Pokret otpora”, zaključuju u saopštenju.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
srdaTihanaBokeljCrnogora☆《.miki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
srda
Gost
srda

To su jurisnici popova i Dritanovi kojima policija daje podrsku i zastitu,saka kriminalaca na celu sa subarom terorisu cio grad.NIKSICANI ZAR STE DOZVOLILI DA VAM DOSLJACI HARAJU GRADOM

Tihana
Gost
Tihana

Tako je Saša. Vi ste uvijek tu za Crnogorce i Crnu goru. Ujedinite se svi u jedan veliki građanski blok kao Boga vas molim!

Bokelj
Gost
Bokelj

Tako je. Ovo postaje zabrinjavajuće.

Crnogora☆《.
Gost
Crnogora☆《.

Ana Pejovic je kriva samo sto je Crmogorka.Ona je najveci najpostovani intelektualac u Niksicu.Ana imas podrsku Crmogoraca.

miki
Gost
miki

to su neki serbski junaci ,kao svi njihovi junaci

Send this to a friend