Društvo

Herceg Novi: Asfaltiranje puta kroz Sušćepan počinje sjutra

Asfaltiranjem trase duge dva kilometra sjutra počinje sanacija lokalnog puta kroz naselje Sušćepan. Zahvaljujući saradnji lokalne uprave i učešću mještana, koji su za ovu namjenu prikupili 20.000 eura, građani u ovom hercegnovskom naselju dobiće uređen put do svojih domova, kazala je sekretarka za lokalnu samoupravu Opštine Herceg Novi Vesna Samardžić.

Ona obavještava da će zbog radova na asfalitiranju u dva navrata biti privremeno zabranjen saobraćaj kroz Sušćepan za sva motorna vozila.

“Sjutra 7. decembra saobraćaj će biti zabranjen od 10 do 17 sati u desnom dijelu naselja, prema crkvi. U nedjelju 9. decembra od 10 do 17 sati na putu kroz lijevi dio naselja. Posao se realizuje u saradnji Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetski efikasnost, Agencije za izgradnju i razvoj grada, Mjesne zajednice Sušćepan-Ratiševina-Trebesin i mještana. Radove izvodi kompanija Carinvest”, kazala je ona.

Samardžić dodaje da je sanacija ovog puta nastavak radova na poboljšanju lokalne putne infrastrukture na teritoriji cijele opštine, što je lokalna uprava postavila kao jedan od svojih prioriteta.

U narednom periodu uslijediće uređenje drugog dijela puta kroz Tijesni klanac u Mojdežu, a potom i dijela Njegoševe ulice u Igalu.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend