Društvo

Inspekcija obećava: Riješićemo problem klizišta u Šušanju

Glavni inspektor za puteve Ednan Abdić saopštio je da će se u toku sjutrašnjeg dana ili najkasnije u petak biti riješiti problem klizišta i saobraćajnice na magistralnom putu koji od naselja Šušanj vodi ka Sutomoru.

<<<Pokrenulo se klizište u Baru, srušilo se drvo>>>

Na dijelu Zelenog pojasa ispod magistrale prije dva dana je pokrenuto klizište koje je uzrokovalo pad bora i oštećenje kolovoza.

Pretpostavlja se da su uzrok radovi na izgradnji hotela “Skaj development” (Sky Development) koje izvodi preduzeće “Rašketić”.

“Rješenje će biti donešeno sjutra ili u petak, ali su izvođaču i investitoru date smjernice i naložene mjere u smislu privremene i stalne stabilizacije terena”, kazao je Abdić.

Komunalna inspekcija je u utorak na toj dionici zaustavila gradnju sve dok saobraćaj koji se odvijao naizmjenično jednom trakom, nije normalizovan.

Inspektori su prema riječima načelnika Komunalne policije Steva Pejovića, još u novembru po prijavi građana koji su upozoravali da se zemljište između kolovoza i mora kruni, nadzirali gradilište.

Izvođač radova “Rašketić” je dostavio na uvid rješenje Ministarstva održivog razvoja i turizma, kojim je investitoru u maju 2017. godine izdata građevinska dozvola za objekat- hotel.

Izvođač je na uvid dostavio i glavni projekat i projekat konstrukcije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Raskopase i nagrdise sve ispod puta od Susanja do Ratca.Nije ni cudo da se zemlja pokrenula,kad nece vlast.

netko sasis
Gost
netko sasis

Ako se do ljeta digne jedna vise spratnica na tom mjestu, da znate da nije priroda uzrokovala kliziste. 🙂

alo
Gost
alo

Ako je radio po projektu tom projektantu treba oduzeti licencu pa neka projektuje kucice za pse

Sevcenko
Gost
Sevcenko

Sto lazete ljude saobracaj se i dalje obavlja jednom trakom jeste li vi normalni Bar ima 30 hiljada stanovnika mislite da niko nece procitat clanak u kojem iznosite neistine!

Send this to a friend