Društvo

Ivanović: Prve vakcine stižu naredne sedmice, izjava Šehovića neprimjerena

Dragan Ivanović

Vlada  intenzivno radi na nabavci vakcina, pa bi prve količine trebalo da stignu u našu zemlju već sljedeće sedmice, saopštio je šef Kluba poslanika i potpredsjednik SNP-a Dragan Ivanović.

On je ocijenio neprimjerenom i zlonamjernom današnju insinuacija poslanika SD-a Damira Šehovića da će Vlada, zbog privremenog finansiranja, ostaviti građane Crne Gore bez vakcina i ljekova.

“Valjalo bi da poslanik Šehović odgovori na pitanje šta je Vlada u kojoj je on participirao uradila na planu nabavke vakcina, a poznato je da je novo rukovodstvo Ministarstva zdravlja zateklo prilično haotično stanje koje je ostavio njegov partijski kolega Kenan Hrapović. Gospodin Šehović se nije proslavio ni u resoru koji je vodio u bivšoj Vladi, pa bi bilo bolje da prokomentariše situaciju u prosvjeti i obrazovanju, umjesto što se bavi oblašću s kojom nema nikakve veze”, rekao je Ivanović.

Kako je istakao, SNP očekuje od svih da pokažu maksimalnu odgovornost u ovom teškom trenutku i da ne zbunjuju i ne plaše naše građane neprovjerenim informacijama i pričama “rekla-kazala”.

“Suzbijanje pandemije i ozdravljenje građana trebalo bi da bude cilj svih nas. Nadamo se da je i bivši ministar Šehović istog mišljenja i da će ubuduće i izjave davati u skladu sa tim”, zaključio je Ivanović.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
Crnogorac03 ofkKlubašBokeljMario
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vidimo da radite na tome, da nije on imao grešaka, jeste, ali nemojte svoje nesposobnosti prebacivati na bivšu vlast ka Vučić

03 ofk
Gost
03 ofk

Dodjose li oni rezultati iz Njemacke od 22.januara?

Klubaš
Gost
Klubaš

Ona vlada bi ih kao što se vidi,nabavila prije 15 dana,preko Statisa i Deripaske.A možda i ranije.

Bokelj
Gost
Bokelj

Koji je ovo sad stručnjak?

Je li ovo epidemiolog ?’

Ozbiljan tip možda?
Možda nešto i učini za spas ministarke koja se od stida ne smije pojavit.

Je li jači od B. B. Ministarke mislim stručno?

Mario
Gost
Mario

Tip koji nije u Ministarstvu zdravlja objavljuje da vakcine dolaze i optuzuje Sehovica da nema ovlascenje. Sto je najtuznije Ministarka izjavljuje da dolaze u martu.

Dosta je
Gost
Dosta je

Bar ćutite. Pričajte kad stigne 200.000 vakcina. Ovako sve izgleda kao zla namjera prema narodu Crne Gore.

Anonimous
Gost
Anonimous

Taj dolazak slijedeće nedjelje je laž i vi to znate. Da li stvarno mislite da smo praznoglavi kao vaši birači?

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Šta šef kluba SNP ima sa ovom tematikom! Sprdnje ove šta radi Srbadija, ne prezaju ni od čega! Ovo što rade trenutno crnogorskom stanovništvu je vrsta biološkog rata. Bruka i sramota što čine sa vakcinama.

Send this to a friend