Društvo

Izlila se voda po magistrali: Poplavljena riva u Kotoru

Zbog obilnih padavina i plime jutros je poplavljen dio rive u Kotoru, magistrala i kontakt zona na ulazu u Stari grad.

Foto: Skala radio

U grad se ulazi preko metalnih pontona.

Foto: Skala radio

Radio Skala javlja da je prava rijeka na glavnoj i jedinoj saobraćajnici kuda se veoma otežano odvija saobraćaj.

Foto: Skala radio

Umnogome situaciju pogoršavaju i mnogi bujični kanali i odvodi u kotorskoj opštini koji su u lošem stanju i bez stalne brige o njihovom čišćenju i održavanju.

Foto: Radio Kotor

Zbog obilnih padavina došlo je do povećanja nivoa vode na izvorištima koja je zamućena i nije za piće bez prethodnog prokuvavanja.

Foto: Radio Kotor

Iz gradskog Vodovoda podsjećaju da se hlorisanje vode obavlja redovno i time se obezbjeđuje mikrobiloška ispravnost vode.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokeljka
Gost
Bokeljka

Kada sam bila mala evo sada imam trideset pet mija mati mi je kupila gumene cizmice.Sve do dana danasnjeg evo trideset god.u Kotor se ne moze pasati od vode.Tako u Kotoru profit imaju Kinezi.To je stara pjesma davno ispjevana na Skala radio.Trla baba dlan da joj pasa dan.Ovi sa Skale mlate kao da u Kotor slijecu sa Pestin grada.

moresunceso
Gost
moresunceso

Riva plavi od kad sebe. To je normalan fenomen za tu nadmorske visinu i konstituciju grada. A nek crknu svi koji ga mrze jer je biser i najljepsi grad ove nezahvalne nacije.

Skaljari
Gost
Skaljari

Kako se prosuo ovaj grad katastrofa. Samo pogledati lokaciju pored mora od policije do st.grada na sto to lici niti setalista niti plaza niti nista samo sut i smece a najbolja lokacija u gradu.

Vito
Gost
Vito

Jes nasjskyplja i najglibavija voda i jes Kotor ko Venecija kad padnu kise. ..Al je brate za pg i sjever Monako. ..pg se ulaze i jedini je nazovi grad u cg al je ruzan do zla boga…i svi pljuju Kotor a svi dolaze u njega. Il rade il studiraju. ..Vise ima Niksicana no u Niksic

FUKSA
Gost
FUKSA

Vito u pravu si za ljepotu Kotora ali si omanuo za Niksicane.. Ipak je siroti Herceg Novi zgazen sto se njih tice.. Ali ono , potpuno..Invzaija.
Ja prvi (pogotovu ljeti) idem dolje kuci preko NK i Vilusa ali sam par puta razmisljao da ono….treba minirati i zatvoriti taj put, jer se razmislise po Boki, da je to strasno.. Pih.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Razumijem lokalpatriotizam al bas ovoliku mrznju prema gradjanima iste drzave ovako male samo zato jer su iz drugog grada.svudje nas zivot nosi dje mislimo da nam je boje.kakav bi nam bio zivot da ne mozemo mrdnuti iz svog grada i poci negdje drugo da zivimo? Sta,kotor kotoranima,pg podgoricanima,nk niksicanima…mnogo je tuzno i primitivno tako razmisljati.to ti dodje ono sve su… Više »

...😂😂😂
Gost
...😂😂😂

Nije vam ni Budva bolja…da vidite kakve su vam ulice sve zacepljrno betonom …samo vi zatvarajte oci pred evrima

PgParking
Gost
PgParking

Najskuplja a najglibavija voda. Isto ka grad

Velimir
Gost
Velimir

DOBAR VAM JE OVAJ JOKIC,TAKO VAM I TREBA,
PODAVILI SE SA NJIM ZAJEDNO!

Pjer
Gost
Pjer

Eto vidis prije Jokica nije plavilo.Inace on ili njegov tata,prijece biti,gradili ovu rivu a psle sa sleperima i autobusima unistavali.

jaaoooo ming
Gost
jaaoooo ming

a nije moga tata, rodio se u berane. a plavilo je i prije to je istina…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Moj Pjere svaki Kotoranin se smije tvom komentaru, a lajkuju ga samo botovi u to sam siguran.

borovik
Gost
borovik

plavilo je i prije njega istina ziva ali smo njega doveli da pokusa da sprijeci da ne plavi
a on ne samo da nije pokusao nego ga nije ni briga
sad kad vidim kakav je moga bi slobodno sa tatom put zavicaja nebi stete bilo

Lacman
Gost
Lacman

Aoooo, sto avetate, vazda je plavilo, i prije 50 godina, no sad za dva eura i sendvic napisace te svasta. Kakvi retardi.

Send this to a friend