Društvo otvorena renovirana sala Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju

Janović: Još dinamičnije ćemo obnavljati sportske sale i terene

Od 2017. godine do danas Ministarstvo sporta i mladih je sufinansiralo i finansiralo izgradnju i rekonstrukciju više od 30 sportskih sala i terena, što je ujedno i najveći poduhvat u oblasti sportske infrastrukture još od obnove nezavisnosti Crne Gore, a nastavićemo još dinamičnije, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović na svečanom otvaranju renovirane sale Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju.

Kako je saopšteno iz Ministarstva sporta i mladih, koje je finansiralo rekonstrukciju sportske sale u Bijelom Polju, Janović je istakao da se omladini u Crnoj Gori moraju pružiti sportski sadržaji kakve zaslužuju, kao i da je to jedan od ključnih ciljeva na kojem Vlada i resor kojim rukovodi predano rade već duži niz godina.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović i direktor Srednje elektro-ekonomske škole Miodrag Ivezić, koji su se zahvalili Janoviću na podršci i naporima koje Ministarstvo sporta i mladih ulaže u razvoj sportske infrastrukture na teritoriji bjelopoljske opštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Ministre, molim Vas obidjite tehnicku srednju skolu na Cetinju, njihovu dvoranu – salu, da vidite u kojim uslovima srednjoskolci imaju casove fizickog vaspitanja

Send this to a friend