Društvo

Janović u Kotoru: Iznjedriće se još crnogorskih šampiona

Čvrsto sam uvjeren da će rekonstrukcija bazena još više razviti vaterpolo u Kotoru i iznjedriti još crnogorskih šampiona, rekao je danas ministar sporta i mladih Nikola Janović prilikom službene posjete opštini Kotor, gdje je obišao bazen “Nikša Bućin” i OŠ “Njegoš”, u kojoj je Ministarstvo stvorilo dodatne uslove za bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, Janović je kazao da, kao Kotoranin, sa posebnom emocijom mora naglasiti da resor sporta i mladih kontinuirano radi na unaprijeđenju sportske infrastrukture u tom gradu.

“Dali smo maksimalan doprinos u rekonstrukciji bazena, koji predstavlja simbol crnogorskog vaterpola i ima ogroman značaj za djecu i omladinu širom Boke”, poručio je ministar.

Bazen “Nikša Bućin” danas su obišli i direktor Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić i predsjednik opštine Kotor Željko Aprcović.

Kako navode iz Ministarstva sporta i mladih, glavni izvođač radova je naznačio 31. avgust kao krajnji datum završetka radova.

“Janović je posjetio i OŠ “Njegoš” koja predstavlja čak četvrtu investiciju Ministarstva sporta i mladih u ovom gradu. Ministarstvo je ranije opredijelilo oko 110.000 eura za OŠ “Savo Ilić”, srednju Pomorsku školu, kao i za specijalnu bolnicu Dobrota”, dodaju.

Ministarstvo je u Kotoru promovisalo i Evropsku omladinsku karticu. Opština Kotor postala je lokalni partner i podržala je taj nacionalni projekat, u cilju još veće dostupnosti kartice mladima.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
KongoKongoAnimusGoranMMila
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kongo
Gost
Kongo

Pustite nase momke da igrajuiz kotora jer igraju srcem a ne dovodite ove zvjezde i zvjezdice

Kongo
Gost
Kongo

Tri godine se djeteta nije upisalo na bazen i ono sto je bilo i valjalo od djece ste rascerali

Animus
Gost
Animus

Svaki sport je skup za CG, ako ga gradjani finansiraju. Sta bi sa onim “klub koji ne moze sam da se finansira, treba da se ugasi”??? Volim Primorac, al zar je potrebno da gradjani finansiraju vaterpilo, kosarku, fudbal i rukomet??? Narod jedva kraj s krajem sastavlja, a nasa Vlast ulaze u tribine i terene, umjesto da gradi fabrike. Koliko je… Više »

GoranM
Gost
GoranM

Samo da ne budu sampioni kao ti.

Mila
Gost
Mila

Vala i taj bazen više da se završi! Ovo se radi ka Skadar na Bojani! Vidim da je i psihijatrijska bolnica ušla u tu investiciju. Malo je to para, ta bolnica zaslužuje mnogo više pažnje! Kako je sada ne znam, ali prije par godina bolnica je bila u užasnom stanju. Samo zahvaljujuci entuzijazmu doktora i med teh. Kao i svih… Više »

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

A kolko ste ih ugasili radi vase politike

Bnjj
Gost
Bnjj

A da otvorite neki cjelogodišnki hotel, fabriku, narod nam bježi po brodova i u inostranstvu a vi pravite bazene i pasarele

KOTOR
Gost
KOTOR

31.08.?
Dao Bog !

Send this to a friend