Društvo

Još četvoro preminulih od posljedica koronavirusa, novooboljelih 78

U prethodna 24 sata od posljedica virusa COVID 19 preminule su četiri osobe. Novooboljelih je 78 osoba, a oporavilo se još 69.  Ukupan broj aktivnih slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori trenutno iznosi 1107, a na 100 hiljada stanovnika taj broj je 176.

Interaktivni grafikon broja novooboljelih, ukupnog broja oboljelih po danima, ukupan broj oporavljenih i trenutno oboljelih

Od posljednjeg presjeka prijavljena su četiri smrtna ishoda kod pacijenata iz Pljevalja, Bara, Podgorice i Rožaja, rođenih 1952, 1960, 1947. i 1966. godine, koji su liječeni u Kliničkom centru Crne Gore (troje) i Opštoj bolnici Berane (jedan).

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna je 59 a od početka godine 68.

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 395 uzorka na novi koronavirus, među kojima je otkriveno 78 novopozitivnih slučajeva infekcije. Novopozitivni su iz Podgorice 41, Nikšića 22, Bijelog Polja 10, Mojkovca dva, a po jedan iz Budve, Pljevalja i Tuzi”, saopšteno je iz IJZ.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 3696.

Aktivni slučajevi, oporavljeni i preminuli od početka juna po opštinama su:

Stope aktivnih slučajeva na 100 hiljada stanovnika po opštinama:

Bijelo Polje 280, Podgorica 244, Berane 224, Budva 229, Plužine 216, Kotor 186, Cetinje 174, Bar 166, Nikšić 155, Pljevlja 136,  Andrijevica 118, Ulcinj 135, Gusinje 118, Rožaje 91, Tivat 78, Kolašin 60, Žabljak 56, Plav 53, Herceg Novi 39, Mojkovac 35,  Petnjica 36, Tuzi sedam, Danilovgrad i Šavnik nemaju oboljelih od virusa korona.

16

avatar
1000
9
7
0
 
16
BatričMaksimKrstoZigiParadox
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anica
Gost
Anica

Ako toliki broj djece krene u skolu, u ucionici u prosjeku bude njih 25-30… a opet da ne pocne skola,to moze u nedogled. Moramo nauciti zivjeti sa virusom, ali ako postoje mjere kako ce djeca u skolu da idu? Svi u jednoj ucionici …. bez distance, a masku od 7.45-13.00 da nose to je van pameti. Ako ne dobiju koronu… Više »

Zigi
Gost
Zigi

Vi svi i dalje vjerujete da postoji taj virua. Sto vise bude takvih poslusnih ljudi koji ce pristati na sve njihove eksperimente ,brze ce se svijet bliziti apokalipsi. To je ono sto tajno drustvo zeli.

Krsto
Gost
Krsto

Zigi, da tebi Risto bonu i sve prodje.

Nikac
Gost
Nikac

Podgorica i Nikšić sad plaćajte, dosta se krili klastere, pa sad kod doktora i u bolnice. Ne tražite popove za pomoć.

Majkl1
Gost
Majkl1

A ne bih zvao popa pa sve da znam da ću sjutra umrijeti. Od virusa se može ozdraviti, a od popova i crkve nikad, ko je od toga obolio, spasa mu nema.

Rozaj
Gost
Rozaj

U Rozaje treci dan neva bolesnh, ili ne testiraju ili nema novo obolelih

Robert
Gost
Robert

Obavezno nkt da zabrani okupljanje Drps, koji je glavni izvor epidemije.

dejan
Gost
dejan

Kako ce te skolu pocinjat??

Gigi
Gost
Gigi

Zatvar vise podgoricu jeste li PRI svujesti.

Gigi
Gost
Gigi

Sto je ovo brate mili..Najgori smo u region a Oni oce akolu.Ja prvi dijete ne pustam

Maksim
Gost
Maksim

Ne daj ti dijete u litije, u školu su sigurna djeca to je izvesno.

Paradox
Gost
Paradox

Lupa Maxim po diviziji,ne kaže se džabe tako.

Maksim
Gost
Maksim

Lupao Maksim ili ne lupao,držite vi što ste ufatili na litije no zovite u pomoć sad one doktore sa spiska u Nikšić da vas liječe . Sad se živi ne čuju svi su se zavukli u mišiju rupu.

Batrič
Gost
Batrič

Najgori u regionu zahvaljujući litijama i prkošenju zdravom razumu. Tu su pojedinci pokazali nevidjeni primitivizam sa spiskovima podrške ludilu koje savremema medicina ne poznaje a i neće sigurno.

Gigi
Gost
Gigi

I oce akolu da puste u September.Malo sjutra.

Lav
Gost
Lav

A Ljeskopolje?

Send this to a friend