Društvo

Kljajević i zvanično direktorica Nacionalnih parkova

Kljajević

Funkcionerka Demokratske narodne partije (DNP) Jelena Kljajević direktorica je javnog preduzeća Nacionalni parkovi. U rješenju Vlade navodi se da je prijedlog o njenom imenovanju podnio ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović.

“U obrazloženju predloga, između ostalog, naveo je da je Odlukom o organizovanju Javnog preduzeća za nacionalne parkove, čl. 8 i 11, propisano da direktora Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore imenuje Vlada Crne Gore i da se direktor Javnog preduzeća imenuje na predlog organa državne uprave nadležnog za poslove uređenja prostora i zaštite životne sredine, na period od četiri godine i može biti ponovo imenovan, pa kako je podnijet Predlog Vladi Crne Gore za razrješenje dosadašnjeg direktora Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore, Elvira Klice, a u cilju neophodnog funkcionisanja ovog preduzeća, predlaže da se Jelena Kljajević imenuje za direktoricu Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore”, navodi se u rješenju Vlade.

U dokumentu se navodi da je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja razmotrila prijedlog ministra i podnijela Vladi predlog da za direktoricu imenuje Kljajević.

Kljajević je, piše u dokumentu, diplomirana pravnica.

10

avatar
1000
9
1
0
 
10
ProgresAntilopiStoja🇲🇪bernini🇲🇪Komita p z
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

Expertkinja …

Antilopi
Gost
Antilopi

Jaooo, pa ona je bas podobna, vise je bila u okolnim sumama Bijelog Polja, u kasnim vecernjim satima, nego kuci, hahaha. E cirkusa ovog 😂

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Zar nemaju kadar odgovarajuće struke?

Komita p z
Gost
Komita p z

Bogami je zgodna nema sto.

StringerBell
Gost
StringerBell

Ode Klica i kliconose 🙂

Danbo
Gost
Danbo

Ja mislio neka pevaljka😂

Stoja
Gost
Stoja

Ahahahahahahah, bravo za komentar!

Brko
Gost
Brko

Koje su joj reference?! 🙂

Kim
Gost
Kim

Kako ce SD-ovci I bs sad da idu kuci

Ish
Gost
Ish

Oli pocistit sad sad I bs kadar cekamo to da vidimo

Send this to a friend