Društvo

Koji crnogorski trgovi noćas “rade”?

Ko nije otputovao, zakazao sto u nekom klubi ili kafani ili odlučio da ostane kući, Novu godinu će moći da dočeka “na otvorenom” u nekoliko crnogorskih gradova.

Kao i prethodnih godina, najveće muzičke zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije, za novogodišnje praznike pjevaće u Crnoj Gori.

Kalezić i Knez u Podgorici

Tako će Podgorici na Trgu nezavisnosti za doček Nove godine pjevati Zoran Kalezić i Nenad Knežević Knez, dok će na istom mjestu 1. januara nastupiti grupa Miligram.

Severina u Baru

Kao i obično, najbogatiji program je na crnogorskom primorju. U Baru će na Trgu Vladimira i Kosare 31. decembra nastupiti hrvatska pjevačica Severina, dok će dan kasnije Barane zabavljati Bajaga i instruktori.

Željko Joksimović u Budvi

U metropoli turizma, Budvi, novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe “Perper”, nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića.

Program se nastavlja 1. januara, kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu “Mediteranskog revijskog orkestra“.

U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa Highway, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa “Parni valjak“.

Tu nije kraj novogodišnjim svečanostima, jer 2. januara u večernjim satima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, novosadska grupa “Frajle”, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda Neno Belan.

Lončarević u Novom, “Prljavo kazalište” u Tivtu

Doček Nove godine biće organizovan i u Herceg Novom, gdje će na gradskom trgu publiku zabavljati beogradski sastav “Perpetum mobile“ i Dženan Lončarević.

Prvog dana 2017. godine na Trgu Nikole Đurkovića biće organizovan koncert St. Louis band-a i grupe Lexington band, jedne od trenutno najpopularnijih pop grupa na Balkanu.

U Tivtu će za doček Nove godine pjevati grupa “Prljavo kazalište”.

Tagovi

Send this to a friend