Društvo

Kolegijum KCCG-a: Ljekari sa litija ugrozili svoje i javno zdravlje, pogazili Hipokratovu zakletvu i unizili struku

Kolegijum direktora Kliničkog centra Crne Gore, povodom organizovanog učešća jednog broja ljekara na nedavnim litijama, uprkos mjerama uvedenim zbog pandemije COVID-19 i spiska podrške pojedinih kolega koji su isto  tako organizovano pripremljeni, smatra da takve aktivnosti i akcije nemaju opravdanja, i da bilo koji motiv ne može biti važniji od zdravlja stanovništva, saopšteno je iz KCCG-a.

“Podrazumijeva se da nas godine učenja i ljekarske prakse obavezuju da u svim društvenim okolnostima budemo  jedino fokusirani na očuvanje  zdravlja ljudi, što je osnovni smisao naše profesije”, ističu u KCCG.

Naravno, navodi Kolegijum KCCG-a, svako ima pravo na svoje mišljenje povodom raznih društvenih pitanja, ali niko nema pravo da struku i medicinske standarde podređuje ili zloupotrebljava u bilo kakve druge svrhe.

“Doktori su uvijek bili i trebalo bi da ostanu svoji, slobodni u ispoljavanju različitosti, ali ne bi nikad smjeli da se razlikuju u odnosu prema poštovanju struke, nauke i etike. Prilika je da se svi prisjetimo da se u Hipokratovoj zakletvi, koju smo svi polagali između ostalog, navodi da će ljekari svoj život staviti u službu humanosti, da prilikom vršenja svoje dužnosti na njih neće uticati nikakvi obziri, vjera, nacionalnost, rasa, politička ili klasna pripadnost, kao i da će apsolutno poštovati ljudski život od samog početka”, naglašavaju u KCCG-u.

Prema njihovim riječima kršenje mjera koje je predložila ljekarska struka, “od strane naših kolega, mjera koje su ne samo u skladu sa svjetskim medicinskim standardima, već su se pokazale veoma djelotvornim, za šta nam odaje priznanje domaća i svjetska i stručna i laička javnost, objektivno znači između ostalog i nepoštovanje hiljada zdravstvenih radnika širom Crne Gore, koji su izlažući svoje zdravlje velikom riziku stali u odbranu života svih naših ljudi, bez obzira na vjeru i naciju”.

“Zato pozivamo sve kolege, uključujući i one čija su imena  na spiskovima podrške tom činu jednog broja ljekara koji dezavuiše struku, da pokažu poštovanje prema mjerama koje štite i one sa kojima dijele vjerska i politička osjećanja i pripadnost, jer od svih nas koji smo  u
zdravstvenom sistemu u mnogome zavisi ne samo krajnji rezultat u borbi protiv COVID-19, već zdravlje nacije. Niko, naravno, ne osporava pravo bilo kome da se politički opredjeljuje kako želi, niti dovodi u pitanje bilo čija vjerska osjećanja. Ali je neprihvatljivo to što su pojedini ljekari prekršili mjere NKT koje su propisale njihove kolege”, kažu u KCCG-u.

Oni su time ugrozili i svoje i javno zdravlje, pogazili Hipokratovu zakletvu i unizili struku, kao što to rade i  svi oni koji se naknadno solidarišu s njima.

“Zato ne dozvolimo da budemo moneta za potkusurivanje  bilo čijih  dnevnopolitičkih interesa. Uzdignimo se iznad podjela koje potkopavaju razvoj crnogorskog društva, a time negativno utiču i na položaj ljekara i ostalih zdravstvenih radnika. Pokažimo kao nosioci jedne od najvažnijih profesija u istoriji ljudskog društva da smo elita, sposobna ne samo da zdravstveni sistem Crne Gore unapredjuje i gradimo po mjeri vremena u kojem živimo i radimo, već i snaga koja konstruktivno utiče na trasiranje modernih pravaca razvoja crnogorskog drustva na početku 21. vijeka”, zaključuje Kolegijum KCCG-a.

Kolegijum KCCG

KOLEGIJUMA DIREKTORA ORGANIZACIONIH JEDINICA KLINIČKOG CENTRA CRNE GORE : direktor dr Jevto Eraković, medicinski direktor i direktor Klinike za nefrologijju prof. dr Marina Ratković, pomoćnik direktora KCCG za kontrolu kvaliteta dr Nemanja Radojević, mr sc. med., direktor Centra za nauku i Centra za patologiju prof. dr Filip Vukmirović direktor Centra za sudsku medicinu prof. dr Miodrag Šoć, direktor Hirurške klinike dr Ranko Mirović, direktorica Klinike za dermatovenerologiju prof. dr Milena Đurović, direktor Interne klinike dr sc. med. Sreten Kavarić, direktorica Klinike za očne bolesti dr Danijela Đurović, mr sc. med., direktor Klinike za neurohirurgiju dr sc. med. Novak Lakićević, direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Ivan Đukić, direktor Klinike za bolesti srca dr Nebojša Bulatović, mr sc.med., direktor Centra za radiološku dijagnostiku dr Branimir Vlahović, mr sc. med., direktor Klinike za neurologiju dr Balša Vujović, direktorica Klinika za psihijatriju dr sc. med. Aleksandra Ražnatović, direktor Klinike za onkologiju i radioterapiju prof. dr Vladimir Todorović, direktor Klinike za ortopediju i traumatologiju dr sc. md. Nikola Bulatović, direktor Klinike za urologiju doc. dr Petar Kavarić, direktor Klinike za anesteziju i reanimaciju dr Hasib Lukač, direktorica Klinike za infektivne bolesti dr Dobrila Nikčević, direktorica Centra za genetiku i imunoserologiju prof. dr Olivera Miljanović, direktor Instituta za bolesti djece dr Saša Radović, direktor Operacionog bloka dr Obrad Vujadinović, direktor Klinike za ORL i MFH dr sc. med. Elvir Zvrko, direktorica Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr Marina Vuković, direktorica Stomatološke poliklinike doc. dr Marija Antunović, direktor Urgentnog centra dr sc. med. Nermin Abdić i direktorica Centra za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku Najdana Gligorović.

Krizni tim

KRIZNI TIM KLINIČKOG CENTRA CRNE GORE ZA BORBU PROTIV COVID19: prof. dr Ranko Lazović, dr Marija Nikolić, dr Ljubica Radunović i Dr Slavko Savović.

260

avatar
1000
118
142
0
 
191
MilicaPacijentPravi građaninexpert123Младен
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Ovi medicinski radnici su partijski vojnici. Njima je pripadnost partiji i privrženost SPC ispred medicinske struke i zdravlja GRAĐANA.

Pacijent
Gost
Pacijent

Medju ONIM doktorima iz NK, Pg … ima i onih koji ne ulaze u crkve , ali vjerovatno nezadovoljni pozicijom u struci i nezadovoljenom političkom ambicijom , svrstaše se u AMFIJEVE sljedbenike i potpisom se svrstali u skupinu koja podržava retrogradne ideje, i vradžbine crnomatijaša.. Ali svi oni , makar tekstom iznad potpisa , rekoše da žele da edukuju narod… Više »

Младен
Gost
Младен

Лицјемери. Сви ви љекари, који сте против литија сте од реда чланови дпс. И то што сте чланови дпс није кршење Хипократова заклетве а ово јесте. Срам вас и стид било. Ви нисте ваљани да будете на челу Здравства Црне Горе.

Окле
Gost
Окле

Па да је неки сркастични текст па да разумијем, а видите ли јадни не били да се комплетан народ окренуо против режима.

...
Gost
...

Tako je 🙂

BOSS
Gost
BOSS

Zamislite doktori idu za popovima,a koje su oni skole ucili e ojadilo se

Mila
Gost
Mila

Nadam se da ce predhodni komentar proci!

Mila
Gost
Mila

NEMA OPRAVDANJA ZA MEDICINARE!
Zna se što je ,,SVETA DUŽNOST” svakog
med. radnika , bio on doktor ili tehničar!
HIPOKRATOVA ZAKLETVA je ,,Sveto pismo! svih koji su se opredjelili za ovaj težak i odgovoran posao!
Ovo što su ovi ljekari uradili je drugim riječima šamar svim njihovim kolegama koji ofgovorno rade svoj posao!

Nacertanije
Gost
Nacertanije

Popovi danas traže da se ukine zakon koji njima ne odgovora i ucenjuju državu litijama, protestima, napadima na policiju, i mnogim dr stvarima. Sjutra će to isto tražiti kriminalci, narkomani, pedofili, razbojnici, nasilnici, lopovi i mnogi drugi. Onda nam ne treba ni država ni Vlada ni Skupština jer se sve svodi na pravo jačega, buku, prijetnje i galamu. Crkva nas… Više »

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

Treba jedna stavka da se zna da je cg pravoslavna zemlja i nikako drugačije kome se ne sviđa Bosna hrvatska Albanija Izrael amerikanci ma Amerika japancima japan itd.

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

Jedino litijasi vide da oće da nam oduzmu zemlju. Posle ce biti brij bradu nema krštenja i na kraj će možda početi da nas sunete.

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

Svaka čast niksicani samo ja bih pregledao policajca ako ništa drugo onda iznad popa ima pop.

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

De je med sestri u bar privatno radi hopikratova zakletva. Morao sam u hitnu uveče da glumim jezdimirovica iz boljeg života da mi ne bi ruku odstranili zbog te med sestre.

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

Imao sam jednu tešku operaciju u niksic stara ruka sve je dobro pozdrav za doktore iz niksica.

Kam
Gost
Kam

Pa ukinite zakon i nema litija…ako je tacno kao sto.kazete da je zdravlje ljudi najbitnije…

Prč
Gost
Prč

Ne a vracanja na posao dok se ne tedtiraju a do tada izolacija.ko nece urucite mu rjesenje

Cogito
Gost
Cogito

Bruka i sramota su oni medicinari što su aplaudirali u Nikšiću. A ovima koji imaju svoj stav i misle svojom glavom svaka čast!

marko
Gost
marko

Koji je to stav ovih..da duvsju popovima u ksndilo dok ruse drzavu….. apkauz je jedno a ovo sto su oni ucinili je izdaja !
NIKAD VISE 1918.

Milica
Gost
Milica

Kakav stav da ih nije briga za gradjane da ih nije briga hoce li koga zaraziti ,to nije stav to je bezobrazluk.

Dragan
Gost
Dragan

Sad znamo da nekim ljekarima je prece da idu na litije nego da vode racuna o pancijentima i zdravlju gradjana od virusa. Nedrze se zakletve koju treba postovat

Zagor te nej 12
Gost
Zagor te nej 12

E drzavo jadna li si daješ posao i privilegije ljudima koji bi nož u leđa zabili kojima je milija druga država zastava i crkva dokle državo to tolerisati

Jokso
Gost
Jokso

Bravo hrabri doktori podrska!

adut
Gost
adut

Bravo za KCCG! Bravo za ANTIKORONA TIM! Bravo za za sve čestite ljekare crnogorske koji strpljivo rade i ne mitinguju s izdajnicima Crne Gore!

mrkela
Gost
mrkela

Ljekara ima tri hiljade ni jedna vlast ne može zadovoljiti njihove sujete i političke ambicije !

JA TO
Gost
JA TO

Unizili su struku odavno !! Svako to zna.

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

Svetosavska cetnicka sekta ne miruje.
O ovim grupama gradjana sto pokusavaju da sire bolest po NK ispred Crnogorskih Svetinja za interes tudje drzave samo moj prezir.

petar
Gost
petar

nit si sasa nit si iz nk…. polakote da se ne zabijete u zid, ‘ne brze od zivota!😊

Miro
Gost
Miro

Ljekari koji se nacionalno deklarisu. Pi!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Šta se Keno razumije u litije, nek Muratu položi cvijeće bolje bi bilo.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Ne zelim nikome zlo…ali jedna je istina…bolest ne bira, ko je ko …iz koje je partije…koje je boje koze…je li vjernik ili nevjernik…znaven ili neznaven…upamet se narode…neka vi svadje i budalastine….ne izigravajte “hrabre” i mocne…svi smo ugrozeni…

Crnogorcina pg
Gost
Crnogorcina pg

Tik tak

21. MAJ 2006
Gost
21. MAJ 2006

USVOJILI SU ONI RISTOVU ZAKLETVU.. SAD CE DA LIJECE TAMJANOM I KLETVAMA…

Goro
Gost
Goro

Tamjanom i kandilom se manje umiralo i ti ne bulazni

marko
Gost
marko

jes ako u kandilce dimi ..koka ..tebraaa

Miro
Gost
Miro

Je li? Avetinio bez mozga.

RS3
Gost
RS3

Najveći broj,penzionasani,zaluđeni,pogubljeni,privatnici,korumpirani…

SN88
Gost
SN88

Tako se to radi. Zar treba da postanemo drzava gdje fasisti mogu slobodno da rade sta hoce, pa makar bili i doktori? A sada za kaznu, jer ti kvazi-doktora u Beranama, koji traze mito od svakog muslimana koji dodje da se tu lijeci, se nece mijenjati, treba raditi na oduzimanju bolnice u Beranama, gasenju nekih sektora i fino jacati svaki… Više »

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Me znam kakav je sistem obrazovanja u CG,kad su vam toliki doktori iz PG,NK,BE, i ostalih gradova,te profesori studenti i profesori fakulteta neznalice,ali bih se zabrinuo.Možda ima druga strana,da im je dosta terora onih koji im nisu ni do koljena,pa digoše glas.Ko će ga znati?Pokazat će vrijeme.

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Tacno,studenti intelektualna omladina, ljekari i to ne bilo kakvi, pravnici, doktori i magistri nauka-i sta, kao zavedeni i neznaveni.Hahahahaha.Napokon da se signe intelektualna elita i da stane na put ovom teroru.

Miro
Gost
Miro

Prema kome teror? Ovdje su samo Crnogorci terorisani i nigdje ih nema. A ovi su se dobro ovajdili svi od drzave. Svetosavski doktori? Sto ne pokazu solidarnost sa kolegama koji rade sa oboljeloma od virusa nego se slikavaju sa ikonama! Pi pi i pi!

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Pa stadose uz popove ..sa njima su na istom nivou…taman si u pravu.
Mi iz murtenicj kraj moravu ne zelimo te doktore uz nase oceve sto vi saljemo.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

A Hrvati i Bosnjaci tradicionalno protiv pravoslavlja u bratskoj ljubavi sa crvenim Hrvatima hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

marko
Gost
marko

mislis svetosavlje … pravoslavlje je nesto dtugo gedzo. ..dsleko ste vi od njega …
Nikad vise 1918.

Nema veze
Gost
Nema veze

Ideje, stranačko opredjelenje, sloboda govora i izražaja, nacionalna i vjerska pripadnost, čast svakome ko stoji iza toga i slobodno to iskazuje.
Ali se time ne bi trebalo ugroziti živote drugih a ponajmanje ne čitavoga društva.
A s’obzirom da oni rade unutar zdravstva jednostavno bi trebali znati malo bolje pošto znaju tačno o čemu se radi.

Lesinari
Gost
Lesinari

KAKO ZNAJU KAD NKT O EKONOMIJI
🙄

JA DA RECEM
Gost
JA DA RECEM

A da li nam Srbi jos uvjek primaju djecu na Klinikama po Srbiji ?
Mislim jer su tzv .neprijatelji drzave

marko
Gost
marko

placa im se debelo…ono…briju nas kvitetno

aeee
Gost
aeee

za pare? primaju za pare, ne boj se

Miro
Gost
Miro

Ne mlati.

Доктор КЦЦГ
Gost
Доктор КЦЦГ

Опет ћу поновити оно што сам написао јуче.Све коментаре ћу послати СВЈЕТСКОМ,ЕВРОПСКОМ И НАЦИОНАЛНИМ удружењима везаним за моју специјалност.Да виде у каквој држави радим.

Struko muko
Gost
Struko muko

Hahahahahahahaha ada o jadu ces ih zabavit vise nego mi sami sebe
😀😀😀😀😀

marko
Gost
marko

dela i na cirikici im pisi

Mila
Gost
Mila

Bogami ceš imat posla! U veliko breme SLOBODE GOVORA si se uvalio!
Neka ti je sa srećom!

Miro
Gost
Miro

A koja ti je specijalnost?

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Samo pošalji! Neka svijet vidi koliko određeni ljekari poštuju osnovne zdravstvene preporuke i neka se čude.Italijani su već imali priliku u Tg3.

Jelena
Gost
Jelena

Lijecimo li ljude po partijskoj liniji?

JA DA RECEM
Gost
JA DA RECEM

A zasto nam djecu saljete na lijecenje u Srbiju ako su neprijatelji drzave Srbi

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

Jeste neprijatelji, na žalost, i svakodnevno nas na to podsjećate. Imamo to u vidu, samo ne znam što vam mi dugujemo. Vratite vi nama naše hramove, i sve ok.

Miro
Gost
Miro

To pitaj kad se budu slali na lijecenje u Patrijarsiju.

Wilkins
Gost
Wilkins

Bez obzira na partiju i naciju, ili si ljekar ili si vucaralo za popovima i gatarama. Treće ne postoji.

Daka
Gost
Daka

Da li ste ikada čuli da su u bilo kojoj državi svijeta, u toku trajanja epidemije zarazne bolesti, ljekari potpuno svjesno prisustvovali masovnim skupovima ? Kako te ljekare treba nazvati ?

Bazinga
Gost
Bazinga

Dok nas je čuvala jedinstvena struka, bili smo korona free(slobodni). Sad kad dio naše struke vodi dr.Rista(a zakleti neprijatelj komunista), opet smo korona slave(robovi), a destinacija su nam grobovi!

Drug
Gost
Drug

OVO JE SRAMOTA DA SE CRKVA UVUKLA I MEĐU DOKTORE.. ..sad još i vještice da izmislimo….primitivizam!!!
Fino manipulišu sa jadnim narodom….bruka!

Radovan
Gost
Radovan

Ada onaj doktor sinoc veli da podrze litije i osude brutalnost policije na litijama u Budvi, hahahahahaha jedino ako Carevic, Radovic i Becic ne postadose popovi preko noci, znaci ono idpred opstine u Budvi nisu bili divljacki protesti pristalica i rodbine DFa o Demokrata nego mirne litije.

nogo
Gost
nogo

Ali nije šala: svaki potpisnik je “zaradio” po nekoliko hiljada eura!? A oni su na pare užasno lakomi. Kao onaj pop što se udavio jer spasiocima nije dao ruku. Bio naučio samo da uzima a nikako da daje!
Iz ličnog iskustva znam da bi za pare prodali i rođenu majku a ne Crnu Goru!

PUKLO SVE
Gost
PUKLO SVE

Eto popovi kao politicari
🤩🤩🤩🤩🤩

Tito
Gost
Tito

Treba dobro kazniti svakog iz zdravstvene struke, bio on doktor, tehničar, babica ili spremačica, u zdravstvenoj ustanovi koje nogom kročio na litije i na taj način sjutra ugrozio zdravlje pacijenata i svojih kolega!

Mila K
Gost
Mila K

Hahahaha napisaše bijele kotule prepune sujete i posvećene političarima a ne pacijentima. Pa glavni među njima je odavno prekršio Hipokratovu zakletvu, iako nije bio ni na liticama niti razumije koncept ljudskih prava.

Miro
Gost
Miro

Jednom i ti nesto pametno da kazes.

Irena
Gost
Irena

Ljekari litijaši od koga ste uzeli novac sram vas bilo vi ni u Crkve niste bili vjeronauku neznate a PRKOSITE DRŽAVI ako treba da se ruši Milo .Đ.ne na litije naprotiv sad ste mu pomogli da bude i dalje glasan jer niko neće izdajice što ljubi zastavu tuđu SRAMI TE SE bruke

Nacertanije
Gost
Nacertanije

“Lekari i doktori ” koji više vjeruju u litije, molebane, tamjan i čaranja od savremene medicine i nauke nisu lekari i doktori nego VRAČEVI !

nela
Gost
nela

Od sada cu svakog ljekara kod koga podjem pitati je li litijas, jer im vise ne vjerujem zato sto ni oni ne vjeruju sebi i onome sto su ucili, no se pridruzili Ristovom stadu , da ih on kao predvodnik spasava. Nisu ni trebali studirati medicinu, no skole za popove, doktorice neka se zamonase i onda preko molitivi da se… Više »

Virus
Gost
Virus

DPS kolegijum na aparatima

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

a što na aparatima? Na aparatima su litijaši.

Ja licno
Gost
Ja licno

Kako vam udje i danas na posao šefica jedne labaratorije iz Pg? U Bg bila danima i samo testirana pa na posao… nidje karantina za nju…

Lesinari
Gost
Lesinari

Ali Srbi nijesu neprijatelji drzave
Kuku pa onda imamo izdajnike
😁😁😁😁😁

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

Je li to Dobrica Ćosić rekao?

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Da je to normalna religija niko im ne bi zamjerio, nego svetosavski klerofašizam. Još jedan dokaz da se i posle fakultetske diplome ili doktorata može ostati školovana budala.

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Uh, dosta enocionalne ucjene.Niko nikoga nije ugrozio. Vec je struka i ovo a ne samo oni koji slijepo slusaju naredjenja.

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

auf, jes kako ne

Bolje
Gost
Bolje

Obrukali su časnu pfofesiju.

Tek tako
Gost
Tek tako

Daš im ostavke pa neka prte pud srbije tamo je i onako smijesan vurus pa da pomognu smijesnim doktorima.

Duško
Gost
Duško

Kad pričate o struci, kako to 1000 ljudi u porti manastira NE predstavlja epidemiološku prijetnju a ista ta grupa je prijetnja na trotoaru ili ulici ispred pomenute porte manastira? Nemojte, ka Boga vas molum da se izjašnjavate…

SORAJA MASONI
Gost
SORAJA MASONI

DPS doktori, kazu litije ugrozile visemjesecne napore. A sto da radimo sa DPS odlukom da pustimo koronu iz drugih drzava, a sad kao imamo virus iz drzave iz koje je zabranjen ulazak??? Sandzak style. Koga ovi lijece naka mu je Bog upomoc.

Mrgud
Gost
Mrgud

Sandžak je u Srbiji koliko znam.

Putnik
Gost
Putnik

Sandžak je i u Srbiji i u Crnoj Gori.

Anonimous
Gost
Anonimous

Tako ste konfuzni, na sreću ni DF ni Demokrate se nikada neće pitati na državnom nivou.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Mislite DPS kolegijum KCCG? Partijski vojnici pricaju o etici, politici, podjelama. Ovo je bas degutantno.

Joca
Gost
Joca

Podgoričanin…gubiš se u svojom glupim mislima! Čuvaj državu, a ne polupismene popove koji su umislili da su pamet svijeta popili!

Nigor
Gost
Nigor

Sto si navalio na covjeka pravo kaze.A ti se bas primio.Ja sam Crnogorac ali ovo sto rade ovi ljudi iz DPS nema veze sa drzavom ni zdravljem ni sa Crkvom ovo ima veze sa njihovim dzepovima a i straha njihovih poltrona da ce ostati bez svojih mrvica.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Odmah sam protiv drzave ako sam protiv DPSa? Ovo je jos degutantnije generalizovanje, tridesetogodisnja matrica, toliko potrosena da je vise smijesna. Poz Jocika,ziv bio 100 god.

Eto I mene
Gost
Eto I mene

E moj Podgoricanin
Evo I ja postadoh cetnik a ne znadoh 🤩🤩🤩🤩🤩

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Nisu DOKTORI,PROF.FAKULTETA,SREDNJOŠKOLSKI PROF.,STUDENTI,a bit će još toga.Jesu li oni polupismeni samo zato što misle svojom glavom.A po obrazovanju se vidi da znaju misliti.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Istina je da među intelektualcima ima i onih koji razmišljaju kao o i profesori,ljekari itd.Ništa novo,to je svakome poznato.Oni su od početka oni koji slijede političke stavove prosrpskih stavova.To su uglavnom oni koji ne priznaju CG državu.Ali,prosvjetnih radnika u sistemu je oko 2000 hiljade.Zamisli koliko je onih kojima ne pada na pamet da budu sa ovom družinom.Takođe,u sistemu zdravstva je… Više »

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

Podgoričanin, u sitemu ih je daleko više. Kad već koristiš cifre, nemoj da su smiješne

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

Nebojša, ma, kakvi profesori, oni što su u Blace studirali? Ajde…

Cogito
Gost
Cogito

Polupismeni. Hahahah. Pogledaj malo koliko su obrazovani nasi svestenici i monasi.

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

viđeli smo im obrazovanje kad otvore usta.

HR8
Gost
HR8

@Podgoricanin Ovi su bar uz struku i nauku a oni vasi litijasi vise teolozi nego ljekari.

21. MAJ 2006
Gost
21. MAJ 2006

Podgoricanin… Ti bjese iz Mrtvog dubokog te si donio takvu pamet u civilizaciju.

Kriza
Gost
Kriza

У часу када ступам међу чланове лекарске професије свечано обећавам да ћу свој живот ставити у службу хуманости. Према својим учитељима сачуваћу дужну захвалност и поштовање. Свој позив ћу обављати савесно и достојанствено. Највећа брига ће ми бити здравље мог болесника. Поштоваћу тајне онога ко ми се повери. Одржаваћу свим својим силама част и племените традиције лекарског звања. Моје колеге… Više »

Ljuma
Gost
Ljuma

Svaka čast sto zakletvu prenese na sajtu,mnogi doktori ne znaju ovu zakletvu ni procitati.

Milion
Gost
Milion

Ta zakletva se zaklinje nad Hriscanskom iliti Pravoslavnom biblijom.

gradjanka CG
Gost
gradjanka CG

Milion, hahahaha, kakav bolid! A što ćemo sa muslimanima i budistima, i oni će nad Biblijom? Sjedi, 1.

27 mil Dmaraka⚽
Gost
27 mil Dmaraka⚽

Imaš onu noktaricu malu jaču mermer kida. 😆

Minas
Gost
Minas

Bruka i sramota…najveca zalost je dogadjaj u NK gdje domtor nije htio pruziti pomoc policiji…

Ja licno
Gost
Ja licno

Ne laži no je policija po dogovoru došla za lažne izvještaje kao što stalno rade kad nekog premlate

Virus
Gost
Virus

Doktor u NK nije htio da napiše da su murijaši povrijeđeni bez pregleda. Kad je ponudio pregled, isti su podvili rep i pobjegli

Miro
Gost
Miro

Murijasi? Koji ti je to izraz zivotati?

HR8
Gost
HR8

Da je u Americi i nije htio pruziti pomoc policajcu oduzeli bi mu license i ne bi mogao da radi kao ljekar ali bi mogao kao kuvar ili konobar a to te moze dovesti da budes predsednik opstine.

Ortodox
Gost
Ortodox

NE LAŽI minasu, imaš snimak na netu.

D D
Gost
D D

direktori protivu doktora

Seljak
Gost
Seljak

NEDODIRLJIVI
🙄

Anonimous
Gost
Anonimous

Misliš pravi doktori protiv stomatologa, specijalizanata i krivih doktora….

HR8
Gost
HR8

@DD Nije nego protiv ljekara svestenika-vracara ili bolje reci travara.

Rumija
Gost
Rumija

Oni doktori koji su , ili podrzavaju litije, iskazuju svoje veliko nezadovoljstvo sa odnosom drustva uopšte prema ljekarima, a pogotovo prema svijom šefovima koji sada ovo potpisuju!

Cuca
Gost
Cuca

Pa su te političke kukavice podvukle sebe pod popovske mantije

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Cuca culaj…

Milena
Gost
Milena

Zato sto su nezadovoljni statusom oni bi pucali na pacijente,ako ih Mandic pozove,je li tako rumija,mudar si.

Rumija
Gost
Rumija

Doktori sve zivo poubijase zbog nezadovoljstva. Po tebi moraju da budu na dnu drustvene ljestvice. Nisu doktori za Mandica i slicne, i pravi su intelektualci, mnogo mudriji Milena nego sto ces ti ikada biti.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Ma nemoj, pošto nijesu dobili neko rukovodeće mjesto treba udariti na zdravlje stanovništva i državu! Caru Pavličiću je sve bilo super dok je bio ministar.

Rumija
Gost
Rumija

Ne traze doktori rukovodeca mjesta vec dobre uslove za rad i zivot, a samim tim i njihov odnos prema drustvu koje ih sada ne cijeni bi bio mnogo bolji. Da su zadovoljni uslovima za rad ne bi ih gledali po litijama

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

RUMIJA ne brukai svetu planinu i C. Goru najsvetliju Evropsku Državu koja je bila stub i ugled čojstva , pameti i junaštva u nanlepšoj državi na planeti Jugoslavija ! Srušiše je nacionalisti i bolesnici koji i danas lutaju svemirom tražeći svoje pretke Nebeskog naroda……..

Rumija
Gost
Rumija

Nisi se ti penjao na Rumiju kada su sve tri vjere to radile, dok ne dodjose neki sa kokardama i ogadise ljudima ljepotu koju su cjenili i voljeli!

Dragica
Gost
Dragica

Ne mlati,lose im je,pored svega rade privatno,a i to privatno,das im pare koje jedva izdvojis,a oni se ponasaju bahato,jadni narod,sve ih treba procerati,pa bi drugacija pjesma bila.

Radosav
Gost
Radosav

Treba cuvati polozaje…
Sve direktor do ditektora…
Ima li ko da podrzava SPC a da je direktor?
Nesto ne vidjeh na onaj spisak…
Ne vjeruj u Boga vjeruj u partiju jer je gazda “Bog”

Cuca
Gost
Cuca

A zašto bi podržao SPC koja je na prijevaran način preko katastarskih kupljenih duša prepisala crnogorske crkve na SPC. To je tebi OK Radosave?!

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Cuca ne lupetaj vise dosadan si hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Ti litijaši doktori vrlo su maženi u svojim ustanovama.

BudvaStariGrad1
Gost
BudvaStariGrad1

Imas partiju i vodis drzavu, prvi covek do tebe priznaje da je vodja kriminalne grupe a ti kazes da nemas pojma. Pametnima dosta….tacka….gotovo….finish….Budvu zaboravite jednistavno, sto prije to prihvatite lakse ce vam biti. Carevic i Radovic jos 4god…Bez dileme bez sumnje na izbore do koljena pregaziti sve protivnike!

auff
Gost
auff

BudvaStariGrad1, s kim se to svađaš, sam sa sobom? Odmori, tako ti svih ćetalja iz šumske

Dragica
Gost
Dragica

Hahahaha

Nikšić MNE
Gost
Nikšić MNE

I Jozef Mengele je bio ljekar. I imao je svoja uvjerenja. Njegova uvjerenja nadvladala Hipokratovu zakletvu.
Svaki ljekar koji u pacijentu ne vidi čeljade, osobu, ljudsko biće, nego vidi pravoslavca, katika, muslimana, crnca, bijelca, Crnogorca, Albanca ili Srbina, treba da skine mantil – ma koliki strucnjak da je.

Kotor66
Gost
Kotor66

Tika taka tika taka…..Crna Gora izranja konacno, osjeca se da cemo prodisati…..goodbye private Montenegro

Radovan
Gost
Radovan

Hahahahahahahaha, dzaba vam novci moji sinovci, dzaba vam bili dobre volje… mora se priznat imate volje, ali volja nije dovoljna…

Anonimous
Gost
Anonimous

Slobodno nazovi pravim imenom: posrbljavanje Crne Gore jeste krenulo. Ali je stalo na 15% a onda palo nazad na 10%, pa na 8% i sada se vrti oko 3 do 4% najzagriženijih i najmilitantnijih.

budi siguran
Gost
budi siguran

tika-taka, CG izlazi iz mantijaškog mraka!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Welcome to great state of Srbistan,malo morgen

Valter
Gost
Valter

Preispitati im licence! Hitno!

Davor
Gost
Davor

Pustite se javnih osuda i prozivanja.
Oduzimajte licence i zabranite njihove privatne ordinacije.
To je jedini pravi odgovor!

Pacijent
Gost
Pacijent

Pod hitno im oduzeti licence!

Radovan
Gost
Radovan

Tacno tako, zatvaraj im privatne ordinacije, lopingeri, u bolnicu nemoze, pa ti rece ali dodji ti kod mene imam ja privatnu oraksu, pa te odere…

marko
Gost
marko

Tako je ..to nijesu ljekari nego poiliicari .
Posebna odgovornost je na onim okupljenim ispred manastira u NK…oni su udatili samar struci i koolegama.

Dragica
Gost
Dragica

Predvodnik Ana Djurkovic,sramota!!!

Hogar
Gost
Hogar

Zašto moderator ne dozvoljava da litije nazovem “paradom srama”?Valjda je to razlog za neobjavljivanje komentara.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Sve dps strucnjaci 😂

Anonimous
Gost
Anonimous

Ključno je stručnjaci, za razliku od ‘onih’…

Svijetla majska
Gost
Svijetla majska

I, što je u tome loše? Što fali DPSu? Je li to što ne da ćetaljima da divljaju po CG?

SU57
Gost
SU57

DPS kolegijum koji se okoristio od sistema izlazi u javnost nepromisljeno i neprimjereno.
Ako im je do struke nek rade posao po Hipokratu i nek cekaju topi obrok i zimnicu. Njihovo manjinsko misljenje nije relevantno i nema tezinu .

Crni
Gost
Crni

O jada naseg…ima li kakav cunami da nas sravni

budi siguran
Gost
budi siguran

Evo probaju mantijaši, pa ćorak…Neuništivi smo jer nas štiti Bog a ne Risto.

Seljak
Gost
Seljak

Bar sam seljak ponosan na sebe sto znam koliko je vise a koliko manje doktora , partija politicki podobnih , politicki nepodobnih , rodbine zaposlene , virusa , mora, planina , I standarda nas koji ne pripadamo svijema vama Dako vam bude povecana plata jer je nama obicnim smrtinicima ne povecavate I glast ? Koga ? Nemam koga …. A… Više »

aeee
Gost
aeee

anu, viđi tu oranicu za krtolu nekako…

Seljak
Gost
Seljak

Bice bice kod mene svice
😀

Max
Gost
Max

Sve direktori i rukovodioci (partiski radnici) foteljasi
… svakako ih mozes prebrohati na jednoj ruci

Ko je kriv?
Gost
Ko je kriv?

Vazda 🙂

Joo
Gost
Joo

Za razliku od onih lupeza koji u drzavno dodju samo po platu….a pacijente salju jedan drugom privatno gde deru i drzavu i pacijente……

Seljak
Gost
Seljak

Tesko nama kad pocne kloniranje ljudi
😁😁😁😁

Tajfun
Gost
Tajfun

Polupismeni i nepismeni,ne treba da se javlhaju za komentar,”OVCE PLACU ZA VAMA”

PgCg
Gost
PgCg

Bravo!

Istina
Gost
Istina

A, partijski kadrovi ne ugrozavaju struku? I vasu, i svaku…

Popaj
Gost
Popaj

Pa svi su partijski i oni sa druhi lista! Ali razlika u stavovima je ogromna! Pa birajte gradjani hoce te li u mracnjastvo srednjeg vijeka ili u progresivno i moderno drustvo i najvaznije multietnicki i gradjansko drustvo

Folender
Gost
Folender

Divno društvo je DPS napravio zaista

Njegoš
Gost
Njegoš

Naravno,na sve načine !

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Polakote sa hipokratovom zakletvom, mala je cg, postoje i druga veca i opipljivija iskusenja na kojima pada ili je vec padala …..hipokrat je inac dobar momak ali je i novac vazan i nekako svima drag !

Ljiljana
Gost
Ljiljana

SVAKA ČAST!!!
Dostojanstveno, eticki, fer i ljudski.
Hvala.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Jača je Rastkova i Ristova zakletva od Hipokratove izgleda. 🙂

Doxford
Gost
Doxford

Da,prave se spiskovi..Ovi su ljudi moji zele da zive u Crnoj Gori,da zivr dostojanstveno,svoj na svome.Ne,u xv vijeku..sa vracarama i popovima,,sismisima,sektasima

SU57
Gost
SU57

Doxford , jesi li razmisljao da posjetis Dobrotu, ludaru, imam veze ako ti bude trebalo .

Doxford
Gost
Doxford

Nemas,ledo,bolju od mene.Ali..tebi ne treba ta ustanova,tamo su ljudi cija bolest je prirodna,na zalost.Tebe ce ijeciti ovi sismisi,sa kostima od kokoske i perom od sove..sa sve krljustima od zabe kornjace..

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Naravno da imaš veze čim su te puštili da dokopaš tastaturu.

Kotor66
Gost
Kotor66

To su ljudi koji zele da zive u svpjoj drzavi a ne drzavi jedne partije i jednog coveka

Anonimous
Gost
Anonimous

E pa ova država je naša jedina opcija. A litijaši imaju i drugu opciju. Na toj opciji im nimalo ne zavidimo, ali oni je imaju a mi nemamo.

Nata
Gost
Nata

Koja borba necitkih rukopisa …

Dejo
Gost
Dejo

Malo vas je nešto…

Janko
Gost
Janko

Ne zaboravi da ih je vise od 2000 a zdravstvenih randika preko 12000

Realnost
Gost
Realnost

Zdravstveni radnici uglavnom nisu ljekari nego pomocno osoblje.Ljekara je malo.

Ovoga cuda
Gost
Ovoga cuda

Koji je veci broj od 30
🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Sale
Gost
Sale

Tačno tako!

Eto I mene
Gost
Eto I mene

I ponovo ce ovi potpisnici uglavnom direktori u pomoc zvati prof doktore iz Srbije Kao do sada Zar ne direktori klinika ? Zato I prskaje zdradstvo I specijalisti traze spas za dostojanstven zivot van nasih granica

Tajfun
Gost
Tajfun

U Srbiju druze ,i srecan ti put,pustite nad vise Sektasi SRBOCETNICKI,da zivimo normalno.

Lesinari
Gost
Lesinari

Eeeee samo opet vas lijece Srpski strucni doktori
😉

Goran1234
Gost
Goran1234

Bolje da se nisi ni javljao kad si tako pismen

Radosav
Gost
Radosav

Nemote tako…
A aplauzi u 20h…
Ili to vazi samo za ove 28…
Ne damo svetinje

Joo
Gost
Joo

Kome ne date Crnogorsk svetinje u CG…..Crnogorcima???!!!…..

Anonimous
Gost
Anonimous

Neko ko ima mozak razumije dubinu gluposti nedavanja crnogorskih svetinja crnogorcima. Ali zombi litijaši ne razmišljaju svojim mozgovima…

Lida
Gost
Lida

Izbjeglice sa Kosova,Bosne i dodjosi iz Srbije to su ti doktori koi idu na litije .Pljuju po Crnoj gori a nidje im u zivotu nije bilo bolje nego u Crnoj gori.

SU57
Gost
SU57

Lida , moj rodjak snima filmove za odrasle . Jesi li zainteresovan-a za par scena , dobra je dnevnica ….

Doxford
Gost
Doxford

Pusi li rodjo,mogu i ja ..

Simo
Gost
Simo

Tako je. Branite struku i nauku i casni ljekarski poziv a samim tim branite i Crnu Goru i sve ljude kojima je u srcu i koji zive u njoj

petar
Gost
petar

HAHAHAHA… Oni su pogazili nesto, vi drzite predavanje o moralu!?

Lida
Gost
Lida

Svaka cast ,da pokazemo da nas je vecina normalnih.

Njegoš
Gost
Njegoš

Većina😂😂😂😂😂😂😂😂

Online skola
Gost
Online skola

Kralju
😁😁😁😁😁

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Evo i ovi prave spiskove. Baš retrogradno, zar ne?

Bernini
Gost
Bernini

Doktori imaju pravo na političko opredjeljenje,ali ne i na javno manifestovanje istog na način kako su to uradili na mitinzima u organizaciji političko-vjerske organizacije MCP SPC.

SU57
Gost
SU57

Bernini – nik ti govori da si Srbin . Hahaha

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Тужно је и жалосно завршити медцински факултет који је ако не најтежи, а онда један од тежих и онда потписати овако нешто. Ниједан љекар који је био на литији није угрозио себе и пацијенте нити се изложио ризику више него ли би на радном мјесту или у аутобусу или у кафићу.

ahaha
Gost
ahaha

znamo u kojoj si “realnosti”, oslobodi nas od nje

Tajfun
Gost
Tajfun

U Srbiju,pa litajte i cetnikujte do mile volje,pustite vise VECINSKU ANTIFASISTICKU CRNU GORU DA ZIVI NORMALNO!

8484
Gost
8484

Pa realno niko nikome ne brani pa ni doktorima svakako da glasaju biraju protestuju ali u ovoj situaciji ici na litije a biti ljekar to se ne moze nazvati ljekarom

Liberal
Gost
Liberal

Digli su se intelektualci, svaka cast , pokazite dpsu sto je patriotizam

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Biti doktor, profesor, student samo po sebi ne znači da si intelektualac.A patriotizam nijesu pokazali.Pokazali su suprotno.

KLanplan
Gost
KLanplan

Znaci zapocela predizborna kampanja
E srcno u doba korone
😀

kuki
Gost
kuki

Mi tihi glasaci pratimo bukanje i primitivizam amfijevih dr. Jednim potezom pera na izborima poslacemo ih u prasinu, dzaba ce im biti bukanje uz popove. Non passaran. Dobro je sto su sada pokazali lice to nam je vise motiv da ih porazimo do noga. za sada nega zive u zabludi. U mopedu je velika buka, a malena snaga. Ipak nas… Više »

luka
Gost
luka

Te sto namjeravas poraziti i baciti u prasinu ili kao neki tvoj brat druge vjere sto predlaze ,,oluju,,jesi li pomislio da su duze na ovim prostorima od tebe.Da im je ovo jedina domovina a ne kao vama mnogima rezervna.Kako to mislis izvesti a da i tebe ne povuce taj talas.Pitaj ove iz Bosne sta se desi kad to jednom krene.Ostavi… Više »

Tajfun
Gost
Tajfun

Sa izdajnicima se mora jednom zavrsiti,ranije ili kasnije!

Folender
Gost
Folender

Ti si izgleda taj odabrani koji ce da završi

Baka
Gost
Baka

Samo otkaze uruciti pa neka idu u srbiju !

Cetinje
Gost
Cetinje

Baka,znaci ko ne klima glavom na ono sto dps kaze odma s njim u srbiju

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Ne Cetinje ne klimaju oni ovdje DPS-u već svojoj državi Crnoj Gori koju više čuvaju i vole no što ćeš ti ikad imati pameti!

Crnogorcina pg
Gost
Crnogorcina pg

Nije tacno. Evo pune plaze nas domacih niko u pg nije ostao za vikend, a i diskoteke isto ili turisti sto nam netestirani slijecu…mi smo kao tobos demokratska slobodna zemlja pa ili sve zabranimo ili nista, posto vam donesene mjere nisu politicke,rekoste.sto se ljekara tice puna podrska jer svako ima pravo da pokaze svoje nezadovoljstvo za ovaj zakon…

Tajfun
Gost
Tajfun

Zakon ce se inplementirati,cim proddju izbori,a vi sa Ristom,pravac Guca,pa svirajte do mile volje!

Baki
Gost
Baki

Kad velis tako ajde ti malo sa tvojim milom za tvoju albaniju ili hrvatsku

Рада
Gost
Рада

Да,да, само литије сметају, а по плажама и тржним центрима не смије вирус covid прићи.Не лупетајте,већ се дозовите памети

aeee
Gost
aeee

Crnogorcina pg, a, nemoj “crnogorčina”…auffffff, kako ćeš pred Crnogorce, jadan ne bio?

Boka
Gost
Boka

75% clanovi DPS,nevjerovatno o cemu i koga oni kritikuju…..

Logor
Gost
Logor

Nbt koja su partija vec da rade svoj posao

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

@Logor da ti ne pricam kako rade svoj posao. Svi doktori koji su se do’vatili politike i nisu vise doktori.

KLanplan
Gost
KLanplan

Na plaze litije I po diskotekama
🤗

Lemi
Gost
Lemi

A okle direktori clanovi dps…a nema ni udaljene sumnje😉

Grbalj
Gost
Grbalj

Boka, možda su članovi DPS-a ali u ovom slučaju su u pravu. Doktori koji idu na litije su samo litijaši koji protestvuju protiv nečega a zanimanje njihovo u tom slučaju je nebitno. Isto tako za pacijenta je potpuno nebitno kojoj političkoj opciji pripada doktor koji ga liječi. Bitno je da li zna da liječi. I naravno da ne očekuje kovertu.

nogo
Gost
nogo

E pa Grbalj, oni, umjesto da se stručno usavršavaju u svojoj struci, vrijeme troše na politiku fašizma protiv Crne Gore o čemu se obavještavaju na srpskim portalima i novinama!
Prema tome njima i njihovoj stručnosti ne treba ni malo vjerovati. Posebno su spremni da dobro naplate svoje usluge i pored plate koju primaju.

Tajfun
Gost
Tajfun

Kritikuju izdajnike Crne Gore!

bez pardona
Gost
bez pardona

Bravo, heroji Crne Gore! Da, heroji, borci, humanisti! Crna Gora se ponosi vama, posebno u ovom smutnom vremenu u kome kolo igraju strani igrači za svoje interese, i u kome se navrzla bolest od koje nas spasiti možete samo vi, koji zaista nadčovječanskim snagama i znanjem spašavate. Hvala vam.

Virus
Gost
Virus

Na jednoj strani 220 ljekara iz Podgorice, a na drugoj 28 DPS-ovaca. Kome vjerovati ?

Nikšić MNE
Gost
Nikšić MNE

Ovo su direktori klinika, viruse. Znas li ti koliko KCCG ima zaposlenih medicinara? Saznaj, a onda izracunaj koji procenat cine ovi potpisnici.

Logor
Gost
Logor

A sta cemo sa jos 3000 ljekara koji su odbili da potpisu jer ih zanima samo svoja profesija a ne politika df-a

Lida
Gost
Lida

Kome , vjeruj drzavi jer rezervne nemas.

Istina
Gost
Istina

Samo sto drzava nije jedna partija, nasi ljudi to stalno brkaju…

8484
Gost
8484

Srbijanskom institutu za javno zdravlje

red je red
Gost
red je red

dati otkaze momentalne, i naravno podnijeti prijave!!! pa da su mi iz kuce!!

Popaj
Gost
Popaj

Ma samo po dzepu i da ih posalju u prve redove u borbi sa koronom pa da vide kako je u skafanderu cjeli dan stajati- hice li onda pozivati na masovna okupljnja!

???????
Gost
???????

Bogu hvala, da se neko iz medicinske struke ogradi od ovih nadriljekara! Ako i u jednoj struci nesmije da igra nikakvu ulogu partiska ili vjerska pripadnost to je medicina, Mada sam licno protiv litijasa i DF ne pada mi na pamet da nekome odredjujem ili branim da iskaze svoju pripadnost i osjecanja sve dok ta akcija ne ugrozava ostale .… Više »

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Svima odkaze a ne samo pricate svaki Dan prekrsili ovi prekrsili Oni a nista ne preduzimate a da ja tako nesto napravim odma bi bruka bila prijava kazna I zatvor

Yupi
Gost
Yupi

Kako si pismen majko mila

Aha
Gost
Aha

To je sramota sto su uradili. Ako se oni razbole ko ce da pompgne ljudima. Nijesu pravi doktori,humani. Vise se ponasaju kao neskolovane budale.

Miki
Gost
Miki

Umire vam narod od slijepog crijeva i od zuba.

Penzioner
Gost
Penzioner

Đe je ministar da riješi stvar ?
Ne pravite podjele među ljekarima i narodom.
Podrška za sve ljekare.

Pamti pa vrati
Gost
Pamti pa vrati

Čini mi se da su ljekari, Srbi i vjernici prvi počeli sa spiskovima.

adut
Gost
adut

Penzioner, pa eto, nikšićki LEKARI su pokrenuli podjele, šapni im sad da je to ružno, ili ih ne izjednačavaj sa ljekarima koji su odgovorni i predani humanisti.

StringerBell
Gost
StringerBell

Kakvom žestinom tek ovi aplaudiraju!!!

Nikola
Gost
Nikola

Ne nogu da shvatim ljekare koji trebaju da budu primjer i inteligencije i obrazovanja i ponasanja da to rade, da im je bitnija crkva nego nauka. Ovo je 21 vijek a zivimo sa gradjanima koji su kao da je srednji vijek, vjeticarnje, bacanje anatema, praznovjerje. Ne moze da bude slobodouman covjek koji vjeruje u dogme crkve i koji ne smije… Više »

Ljudska dusa
Gost
Ljudska dusa

Moje skromno misljenje je da ste trebali staviti I doktore koji nijesu clanovi vodece vlasti u NKT Tada bi vjerovatno bio povecan budzet I mnogo vise bi bilo zadovoljnih doktora Ovako je nastupila prije vremenska predizborna podijela Pozdrav

Ivan
Gost
Ivan

Većina izbjeglice sa kosova i bosne… pruženo im utočište i sva prava, i onda ti se ovako zahvale

Ljubo
Gost
Ljubo

MIslite kolegijum DPS-a? Pošto su prvi ljudi sa klinika odbornici i poslanici SD, DPS…

Djidja
Gost
Djidja

Proći će i korona, pa lagano jednog po jednog put kuće ili Srbije. Platom u CG, a dušom u Srbiji. Ako ovo nije kršenje Hipokratove zakletve, onda ne znam što je. Koji god da je razlog, pozivati narod da se okuplja u vrijeme pandemije je ludilo. Kad već vjeruju Amfilohiju da se svetom vodicom i bajanjem može sve izliječiti, što… Više »

Eto I mene
Gost
Eto I mene

I ponovo cete ih traziti da vam dolaze I lijece jer I do sada ste ih placali a domace doktore po partijskoj liniji zaposljavali

Milica
Gost
Milica

To su ljekari Crne Gore.

Maestro
Gost
Maestro

Niko ljekarima ne brani slobodu vjeroispovijesti, samo ne smiju sebi da dozvole da budu zloupotrijebljeni u političke svrhe. Svuda u svijetu su zabranjena velika javna okupljanja, samo kod nas pojedini misle da je sve izmišljeno. I kad će ljudi da shvate da će manastiri i crkve i dalje nastaviti da postoje, samo će od sada na papiru biti državno vlasništvo… Više »

Crnogorcina pg
Gost
Crnogorcina pg

A plaze i diskoteke mogu…da da

Juce
Gost
Juce

Politicki kadrovi

Yassa
Gost
Yassa

Mozda su ovi sto idu na litije malo gori, ali ni vi niste mnogo boiji kad vam je vaznije medijsko prepucavanje od donosenja mnogo ozbiljnijih mjera borbe protiv Covid-a. Imam osjecaj da ni jedni,ni drugi ne shvatate ozbiljnost situacije io da pravbimo istu gresku koa Italija u Februaru i maru a to je nerazumno oklijevanje, prepucavanje ko je odgovoran umjesto… Više »

Sasavica
Gost
Sasavica

Mene nijesu ugrozili zdravlje
Ja cuvam samu sebe

runjo
Gost
runjo

Napokon neko razuman! Popovi popiše mozak ovom narodu…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Velikosrpstvo,to je strašna bolest,nikoga ne štedi,pa čak i visoko školovane ljude?

Lav
Gost
Lav

Bravo, dame i gospodo. Hvala vam sto ste progovorili protiv zastidja.

Vele
Gost
Vele

Izgleda da Srbi sve rade bilo koje profesije da naskode Crnoj Gori.

Korisnik
Gost
Korisnik

Moze se potvrditi iz tvojih komentara da je istina da je prosjecan IQ u Crnoj Gori 80.

Dobrota
Gost
Dobrota

Cijenjeni doktori,vi koji ste se pošteno umorili za sve ove mjesece i na zalost ne zna se koliko ćete jos bez predaha,vama aolauz do neba.
Ovima na žalist velikim vjernicima za svoj interes zvižduk do beskraja.

Send this to a friend