Društvo

Gužva u saobraćaju do škole u Kotoru, djeca se provlače kroz kolone

Bezbjednost djece koja pohađaju nastavu u Osnovnoj školi “Njegoš” u Kotoru odavno je ugrožena, a mališani i njihovi roditelji provlače se između vozila kako bi se dokopali kapije škole.

Foto: Skala radio

Na putu do škole u naselju benovo vrebaju zamke sa svake strane, a autobusi, automobili, motori u koloni svakoga dana ugrožavaju život djeci. Ne treba pominjati kakvo je stanje kada je loše vrijeme.

Direkorica škole Ljubica Rajković kazala je za Skala radio da je to gorući problem i da se nešto mora preduzeti kako bi se zaštitila djeca koja dolaze u školu.

Foto: Skala radio

“Kontaktiraću Komunalnu policiju i Komunalnu inspekciju i tražiti da se nešto pod hitno uradi i obezbijedi potpuna bezbijednost djeci”, obećala je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor
Gost
Kotor

Istina je da ove fureste da mogu iskrcali bi ih u centar grada.Mogli bi i pjeske od Skaljara protegnut noge,pa bi mozda i crevje kupili uz magnet.

Skalaahahaa
Gost
Skalaahahaa

Izvor Skala radio, hahah koji spin!!!!! Guzve su ovom ulicom od kad znam za sebe, posebno ljeti kada se sreci turisticki autobuski (kojima tu nije mjesto), i roditelji koji voze svoju djecu a tesko im je i 10 metara pjeske da predju. Sta treba, helikopterom da dolaze u skolu?

glasač DPSa
Gost
glasač DPSa

Ovoga haosa nije bilo dok je DPS bio na vlast zadnjih 30 godina. Od kako dođoše ovizi novi sve pođe u p.m. Bravo za skala neradio.

Kotor
Gost
Kotor

Ne sprdaj se svega ti.Ista pasta sto se tice rabote.

Puz demon
Gost
Puz demon

Evo 30 god.se tako voze.Sada poslije 30 god.nekako smo ostarali pa po nesto od ranije slabo i vidimo.A trotoare u Dobroti na Trecem putu smo napravili za RED TAXI SPINEL I OSTALU SVITU.Bolje komunalci da dizu auta sa trotora nego djeca da steadaju ne daj BOZE.

Milka
Gost
Milka

Starsno ne moze se proci, bila sam da uzmem dva brancina danas jednoga sam htjela da izgratam a drugog da pustim, dok sam dosla do kuce jedan je pobjegao a drugi je prerezao sebi vene.

460
Gost
460

Neka dolaze školskim autobusom a ne 500 đaka isto toliko auta.

Njiop
Gost
Njiop

Normalno kada za 15 godina prethodna vlast nije ulozila centa u infrastrukturu kotora.

Send this to a friend