Društvo

Koronom zaražen radnik, privremeno zatvoreno gradilište Portonovi

Usled epidemiološke situacije u Crnoj Gori, odnosno obolijevanja jednog radnika od Kovida-19, juče je zatvoreno gradilište u krugu rizorta Portonovi u Kumboru.

“Imajući u vidu epidemiološku situaciju u Crnoj Gori, a ujedno i u skladu s našim internim procedurama, gradilište Portonovi privremeno ne radi. Trenutno se vrši detaljna dezinfekcija prostora, kako na gradilištu, tako i u kancelarijskim prostorima. Ovaj proces trajaće otprilike dva dana. Zaposleni su usmjereni na rad od kuće, zadržavajući minimum timova u kancelarijama i na gradilištu”, saopštili su iz kompanije Azmont i naglasili da su fokusirani na prilagođavanje i uvođenje novih mjera, kako za gradilište, tako i kancelarije.

Koraci koje preduzimamo usklađuju se sa odlukama i preporukama NKT-a i Instituta za javno zdravlje.

“Građevinski radovi biće nastavljeni sredinom sedmice, a otvaranje “One&Only” hotela planirano je za oktobar ove godine”, poručili su iz Azmonta.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
sto znam jaSamoDaSmoZdravoIco
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sto znam ja
Gost
sto znam ja

Ljudi… dok su bile najstrozije mjere u martu i u aprilu, svakodnevno je pun autobus radnika iz Zelenike vozio u Porto Novi. Bez maski, bez icega… Kao da to niko nije vidio ili znao…. Sto je to tada dozvoljeno? i Ko je to dozvolio?

SamoDaSmoZdravo
Gost
SamoDaSmoZdravo

Vrhhhh, mi što budemo primorani tamo da radimo radićemo, a azmont će svoje radnike da drži kući.

Ico
Gost
Ico

Je li sad jasno da nije samo turizam jedina privredna grana i da je zdravlje preduslov za ekonomiju uključujući i turizam? Ne može da se istovremeno razbuktava epidemija i čuva ekonomija. To ne ide jedno s drugim. Tak ko vas to savjetuje nije nam prijatelj.

Send this to a friend