Društvo

Vjernicima pristižu lijepe želje i čestitke za Bajram

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, u ime stranke, kao i u svoje lično, uputio je svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama, uz želju da ga proslave u zdravlju i sreći.

Vladimir Joković

“Vjerski praznici su posebne prilike kada jedni drugima upućujemo iskrene čestitke za život kakav zaslužujemo. Svima nam je ista želja kada su u pitanju mir i blagostanje, jer živimo pod istim nebom i dišemo isti vazduh”, naveo je Joković.

Kako je dodao, građani Crne Gore, koja je posebna po svojoj multietičnosti i suživotu svih vjera i konfesija, zaslužuju bolji i kvalitetniji život.

“To posebno moramo imati u vidu u ovim blagim danima i nastojati da svi zajedno damo svoj doprinos da tako i bude, kako bismo svaki naredni praznik slavili srećniji i zadovoljniji”, zaključio je Joković.

Lider Socijaldemokratske partije SDP Ranko Krivokapić čestitao je svim muslimanima praznik Ramazanski bajram, uz želju da ga provedu u toplini porodičnog doma, dijeleći radost sa svojim najbiližima.

Krivokapić

“I ovaj i drugi vjerski praznici nas iznova podsjećaju na veliko bogatstvo Crne Gore, da u toleranciji i u duhu suživota zajednički slavimo velike vjerske praznike. Upravo to bogatstvo, solidarnost i ljubav među ljudima simbolizuje i Bajram kao praznik u kojem se iznova osnažuju ideje ljudske povezanosti i praštanja”, navodi se u čestitci.

2 Komentara na "Vjernicima pristižu lijepe želje i čestitke za Bajram"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend