Društvo

Krokodil sa Gorice zapravo plastična igračka

Pošto je agencija Mina objavila danas da se na brdu Gorica u Podgorici nalazi životinja koja podsjeća na krokodila, Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) je utvrdio da je u pitanju plastična igračka.

Agenciji je čitateljka, koja je željela da ostane anonimna, poslala fotografiju na kojoj se nalazila životinja nalik krokodilu, uz tvrdnju da joj je životinja navodno iskočila ispred automobila. Čitateljka je kazala da se životinja na tom mjestu nalazi već dva dana i da je dugačka oko 30 centimetara.

Iz CZIP-a su, nakon informacije da Goricom “tumara” krokodil, poslali dvije koleginice koje su utvrdile o čemu se zapravo radi.

“U strahu su velike oči-narodna izreka koja se jako dobro pokazala u ovom slučaju jer je gospođa potvrdila samostalno kretanje što nije baš moguće za gumene igračke. Zaključak, neki sagovornici jednostavno nisu pouzdani. Obratite pažnju na okolinu, ako vidite da je bilo kakav predmet manji u odnosu na okolnu travu možete zaključiti da ni pod tačkom razno ne može biti u pitanju reptil čija težina varira od po nekoliko stotina kilograma u zavisnosti od vrste. Zaključak ne vršite identifikaciju samostalno ako niste stoprocentno sigurni”, poručili su iz Centra.

Takođe su savjetovali da se u ovakvim slučajevima konsultuju stručna lica.

“Crna Gora ih ima malo ali su u pitanju kvalifikovani ljudi koji mogu pomoći u identifikaciji različitih vrsta. Doduše onda ne bi imali jako uzbudljivo popodne petkom”, zaključili su iz CZIP-a.

17

avatar
1000
13
4
0
 
16
LuciferBez KlidžaHomer SimpsonAnimusvaži
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lucifer
Gost
Lucifer

Ljudska glupost nema granice!!

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Lako ćemo sa njim no đe mu je majka ? 😂😂😂

Bez Klidža
Gost
Bez Klidža

U zagorički klan!

Animus
Gost
Animus

Lale-gator :))

Goran
Gost
Goran

Sreća u stručne službe…

Che
Gost
Che

Ocekujemo ajkule,kengure i slonove.Sve je moguce.Nije losa fora,zapalila portale.U sve vjerujemo osim onome sto treba.Zivjela djeco,ma koliko godina imate.

Vikotorija
Gost
Vikotorija

Djeca se sprdaju

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Pozdrav za NN gospođu

Vidoviti CZIP
Gost
Vidoviti CZIP

Meni ovo sve liči na neku namještaljku 😂

Vidoviti CZIP
Gost
Vidoviti CZIP

Baš me zanima kako nađoše tu neman hrabri CZIP-ovci kad u tekstu piše da je žena koja je poslala fotografiju željela da ostane anonimna a lokacija naselje u blizini Gorice, koliko je širok pojam naselje u blizini Gorice i da ne govorimo, osim ako nisu ovi aktivisti iz CZIP-a vidoviti.

važi
Gost
važi

Ne lupetaj tu da te zamolim. Ne no je Gorica Mont Everest pa ti treba 4 mjeseca da obiđeš sva 4 asfaltirana puta koja se nalaze oko nje. Tolko je velika Gorica i naselje oko nje da se penzioneri penju na vrh. Da mi je znat okle dolaze ovi mozgovi što im je obilazak jednog od manjih brda u Crnoj… Više »

Rogi
Gost
Rogi

Mojne Lakosta

Frejat
Gost
Frejat

Lacoste

Peki
Gost
Peki

Kako je priganice

Podgorica podgo
Gost
Podgorica podgo

E čuješ išla kolima na Goricu ,vjerovatno da parkira u ladovinu !

Vndoje sa bazen
Gost
Vndoje sa bazen

Zagorički krokodil, lako ga je poznat!

Nena
Gost
Nena

😃😃😃😃😃

Send this to a friend