Društvo

Lajović služio liturgiju: Negirao optužbe da je govorio protiv CPC i spletkario

Lav Lajović

Dnevne novine nezvanično saznaju da je prezviter Crnogorske pravoslavne crkve CPC Lav Lajović sa sveštenstvom juče 15. aprila služio liturgiju u Hramu Svete Paraskeve u Maloj Zagredi u Danilovgradu.

Lajović je pred okupljenim vjernicima Podgoričko dukljanske eparhije negirao optužbe da je ikad išta radio ili govorio protiv CPC, spletkario, vrijeđao, zavodio vjerni narod ili sarađivao sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

On je kazao da nikakvog crkvenog suda nije bilo, niti da je bilo koji dokaz o tome pružen u javnosti za sve ovo vrijeme, za tako teške optužbe i kvalifikacije.

Podsjećamo, Lajović je ranije, zbog političkih podmetanja da Demokratska partija socijalista DPS želi da razbije CPC koje su pratile cijeli ovaj slučaj, odbio da u toku velikog posta i izborne kampanje daje bilo kakve izjave “a naročito ne protiv svoje braće u Hristu i protiv Crnogorske pravoslavne crkve”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ano Minus
Gost
Ano Minus

SvJeštenik. OsvJeštanje.

profesor L
Gost
profesor L

Koji prevarant . Čtec i ipođakon da služi liturgiju ????????? Pa ođe neko nije normalan . Ovo je teška sprdnja sa pravoslavljem i krivićnodjelo lažnog predstavjanja .Lajović pod hitno mora u Spuž ili u Dobrotu .

Sigurica
Gost
Sigurica

Nije ovakvima strano da budu prognani, rasčinjeni,… pa da budu samozvani, sveštenici, … kako će se samo zvati ta nova…

Petar
Gost
Petar

E propalo se kad ovaj služi liturgiju

Mrke Piperske
Gost
Mrke Piperske

Ajde baite nedje dje cete zaradit koje jade posteno ne sprdajte se vise s Crnom Gorom njenom istoriom i narodom satrli se

Karadag
Gost
Karadag

Ahaaaa a Hriscanska crkva CPC a saadjivat ne smiju s Srbskom crkvom ahaaaaaaaa koje vase Hriscanstvo i vasa vjera…Primamo vas u Islam obje rucke…Najmocnija vjera ovo zemaljska

Stevo ronioc
Gost
Stevo ronioc

Neka si ga škarta!

kerkez
Gost
kerkez

Koja komedija . Lajović služio liturgiju !!! Pa on je obični ipođakon i prezviter a prezviter nije nikakva titula no onaj crkvenjak koji vladici pomže pri bogosluženju . Ovo je toliko sprdnja da je očigledno dadobijamo još jednu NVO crnogorsku crkvu sa Lajovićem kao samoproglašenim arhimandritom . Direktno unapređenje sa čina ipođakona na ćin arhimandrita . Sa desetara na generalanajvišeg… Više »

Ratko313
Gost
Ratko313

Kao prvo Lav Lajovic nije NIKAKAV pravoslavac vec protestant. Prije svoga angazmana u NVO CPC je bio ucesnik u zivotu evangelisticke zajednice u CG. Navodno je magistrirao na protestanskom fakultetu u Osijeku (zasto bas tamo,kad ih ima i blize). Na kraju je ISKLJUCEN kod Mirasa sa ZABRANOM svesteno sluzenja, a pojavljuje se sa OSTALIM svestenstvom u Zagredi i bogosluzi.. Zar… Više »

Sezonac
Gost
Sezonac

Onogošt,Pobjeda……ko je sad u stečaju?!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

LAZ JE NAJMOCNIJE SRBSKO ORUZJE…LAZU DA BI OPSTALI..MI MORAMO IC SVOJIM PUTEM..POKUSALI SU DA NAS ZAVADE S SVIM SUSJEDIMA……MORAMO SE BORIT DA ZLO NE POBIJEDI DOBRO…DANAS..SJUTRA CE CG STAT CVRSTO NA SVOJE NOGE…U TO SAM UBIJEDJEN….IZGUVLJENI I PRLJAVI OBRAZ NEMA SJUTRA….ZATO UZDIGNUTE GLAVE IDEMO NAPRIJED…

Soo
Gost
Soo

KO SVESTENIK, KOJE CRKVE ???

Nastavlja se...
Gost
Nastavlja se...

Kako je naivan ovaj narod. Milo i hoce da razbije takozvanu cpc. Istovremeno, Milo vrlo tijesno saradjuje sa Amfilohijem Radovicem jer, koliko god ja licno ne volio Mila, on ipak na neki svoj nacin pokusava sprijeciti da nam se desi ono sto je nekada Otomanska imperija zeljela-da Crna Gora bude potpuno islamizovana.

rajka
Gost
rajka

Ti lupi i osta ziv!

Dolmann
Gost
Dolmann

Lav Lajovic izgleda nece odustati dok i Mirasa ne odvede u stecaj. Lici mi na nevjestu koja odbija da napusti muza koji ju je oterao.

Simo
Gost
Simo

Ova NVO sve vise lici na rijaliti sou. Posvadjaju se i svasta jedni drugima kazu, pa posle se mire. Uzimaju u sluzbu lica iz politicke partije koja je spremala drzavni udar, a predstavljaju se kao Crnogorska NVO. Iz DF a im je svestenstvo a zalazu se za Crnu Goru. Ko bi im vjerovao u iskrenost, gori bi bio od njih.… Više »

rajka
Gost
rajka

A ko je iz DF-a? Nijesam upucena.

gagi
Gost
gagi

srpski popvi i Kacevende plus Milovac iz Mans-a.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

CPC JE CISTA KA SUZA.. PODRZKA ZA LAJOVICA….JEDNOSTAVNO CPC JE POTREBAN MIR I JEDINSTVO….PA NEMAMO ILJADE SVECENIKA DA SE MOZEMO LAKO ODREC…..CPC MORA IC MIRNIM PUTEM NAPRIJED…(okupatorska spc pokusava preko svojih vojnika i generala da nastavi mrznju i da na okupatorski nacin dalje devastira i pljacka nase svetinje).DOMICILNA CPC JE JEDINA PRAVA CRKVA CRNOGORACA SVE DRUGO JE LAZ I PREVARA…(okupatorska… Više »

Rade28
Gost
Rade28

A to kazes ti srbin islamske vjere. E Crna Goro ne mozes biti crnja

Klara
Gost
Klara

E crna je kad ima takve ka vi rade 28

gagi
Gost
gagi

Ne cim takve kao ti Rade28.Prijatno kuco,pomogao ti Bog.

Dolmann
Gost
Dolmann

Koliko je zadnji put bilo ljudi na Mirasevom performansu kod crkve na Cipuru. Njih 12 + 4 Poljaka koji su tek izasli iz Biljarde. Ajde ne lupetaj. Pa je li Lav objavio sliku na FB iz autobusa u kojem sjedi on i jos 3 njegovih kolega i 6 vjernika. Ajde ne lupetaj.

Klara
Gost
Klara

Upravo tako

Ljuta
Gost
Ljuta

ovaj je pravi martin luter eformator

Bajo
Gost
Bajo

Malo je para u CPC, kad mora da se dijele na više bogusluzecih igrača, inače ovaj je totalno spreman i može u bilo koju crkvu, i za popa i za fratra, i za hodzu i za ……

Klara
Gost
Klara

Izizetan intelektualac. Vise je izgubio nego dobio

Banja CT
Gost
Banja CT

Nekadašnji saradnik Sveta Marovica,bivši direktor Pobjede,pa provaljen si od strane Steva i Vlatka da te tu instruisala neka od bezbjedonosnih sluzbi

BanjaCT
Gost
BanjaCT

Ja se potpisujem sa BanjaCT. Ja sam Banja Kaluđerovic pa ne znam zasto je moj komentar izbrisan a ovaj lazni postavljen. Eto ako i ovaj ne izbrisete mogu reći da se ograđujem a i stidiim od situacije koja je vec duze vremena u CPC . Ako mislimo na istu CPC ja i ovaj sto se potisuje mojim IMENOM.

Garbin
Gost
Garbin

Hahahahahahaha

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Dajte ne sprdajte se vise.

Mira
Gost
Mira

Lajovic je cisti primjer profitera. Luta od hriscanske crkve do Dedejica. Cisti primjer profitera.

Send this to a friend