Društvo

Maloj Tijani za liječenje potrebno još 15.000 eura

Priča o Tijani Kasalici, trogodišnjoj djevojčici iz Komarnice kraj Šavnika, koja boluje od cerebralne paralize, malo koga je ostavila ravnodušnim.

Podrška je brzo stigla sa svih strana, a i košarkaši Budućnosti snimili su nedavno spot posvećen upravo Tijani. Akcija prikupljanja traje i potrebno je još oko 15.000 eura za njeno liječenje u Turskoj.

Mnogi su minulih dana pomagali porodici Kasalica. Neko je poslao SMS, neko uplatio na žiro račun, a udružili su se i mještani okolnih sela. Tako je od potrebnih 35.000 eura skupljeno više od polovine.

“Ovim putem se zahvaljujem svima koji su nam pomogli jer su nam dali nadu daTijani sjutra bude bolje”, kaže Tijanina majka Goca Kasalica za TVCG.

“Odazvao se veliki broj ljudi, i znanih i neznanih. Zadovoljstvo mi je bilo kad sam video da su nas podržali naši najbolji sportisti, tu prije svega mislim na košarkaše Budućnosti”, kaže Tijanin otac Zdravko Kasalica.

<<<Košarkaši Budućnost Volija apeluju za pomoć Tijani>>>

Poruke podrške spremaju i naše zlatne “lavice”, a porodica nakon svega vjeruje da tolika humanost neće ostati nenagrađena.

“Nadam se da ćemo skupiti taj novac. U stvari siguran sam da hoćemo, da ćemo poći do Turske da Tijani pružimo šansu”, kazao je Zdravko.

Tijana se rodila kao zdrava beba, da bi ubrzo morala na operaciju mekog nepca, a onda je sa navršenih šest mjeseci ustanovljena cerebralna paraliza.

Roditelji vjeruju da bi fizikalna terapija i presađivanje matičnih ćelija u Turskoj Tijani pomoglo u daljem razvoju

Da uplatite novac za Tijanino liječenje pošaljite 18 na 14543. Broj žiro računa je 520-14714-68, a broj deviznog računa 520042-8754-37.

3 Komentara na "Maloj Tijani za liječenje potrebno još 15.000 eura"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend