Društvo

Marković čestitao Jevrejskoj zajednici: Zajednički možemo prevazići izazove

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je predsjednici i svim pripadnicima Jevrejske zajednice Crne Gore predstojeće praznike Roš Hašanu i Jom Kipur.

“Želim da nastupajući blagi dani u domove vjernika donesu mir i ojačaju vjeru da zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići mnoge izazove koji su pred nama. A najprije da u periodu pandemije koronavirusa, sačuvamo svoje i zdravlje drugih ljudi”, navodi se čestitki premijera Duška Markovića upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.

Premijer je u čestitki zahvalio Jevrejskoj zajednici na doprinosu u jačanju nezavisne, multikulturalne i multinacionalne Crne Gore, koja je upravo sa tim vrijednostima – pouzdan partner evroatlantske zajednice i buduća članica Evropske unije.

“U uvjerenju da ćemo zajednički nastaviti da dajemo doprinos humanim i naprednim stremljenjima, čestitam Vam na izboru za predsjednicu Jevrejske zajednice Crne Gore i još jednom svim vjernicima želim srećne nastupajuće praznike”, navodi se u čestitki Markovića upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
IzazvanaNepismeniSubiskus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Izazvana
Gost
Izazvana

Ti nećeš prevazilazi ti sa nama ništa više, to je sigurno😂😂😂😂😂😂

Subiskus
Gost
Subiskus

Jesi spakovao radijator?

Nepismeni
Gost
Nepismeni

Ooooooo pipuneeeeeee. Kaze se “ jesi li”. Premijer Dusko ne ide nidje. Ostaje ovdje. Na tvoju veliku zalost.

Send this to a friend