Društvo

Mega jahta uplovila u Porto Montenegro

foto: Boka news

U marinu Porto Montenegro sinoć  je uplovila megajahta „Galactica Super Nova“ dugačka 70 metara, piše portal Boka news.

Ovaj brod koji vije zastavu Kajmanskih ostrva, u Tivat je stigao iz Dubrovnika i do sada je najveća  jahta koja je stigla u Porto Montenegro nakon formalnog ukidanja zabrane dolazaka stranih jahti zbog spriječavanja širenja koronavirusa.

Da se nautička sezona u najluksuznijoj marini u regionu polako ipak pokreće, potvrđuje i podatak da je na putu prema Porto Montenegru, trenutno još pet megajahti koje u Crnu Goru ovdje dolaze iz Španije, Francuske, Gibraltara i Kipra. Među njima je najveća 93 metra duga „Royal Romance“ pod zastavom Kajmanskih ostrva, a koja bi u tivatski nautički centar trebala da stigne u srijedu iz luke Marsej u Fracuskoj.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
Arenaamo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
amo
Gost
amo

Ma koji Porto Montenegro i trice,koju korist ima drzava i Tivat od porta,koliko je tivcana zaposljeno tamo i svi su cuvari,smecari ili kose travu.Sve pare uzimaju arapi koji su vlasnici Porta i vlasnici lokala,tako da tivcani imaju ono od sake do lakta.

Arena
Gost
Arena

Kakav si ti znalac…..sve je suprotno od onoga što si rekao.Popričaj sa nekim ekonomistom, bez obzira čiju stranu podržava i dobićeš odgovor.

Send this to a friend